Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Olciuska i prawidłowo najlepiej nie zwracać uwagi na owulację tylko działać na spontanie tak jak ja haha Trzymaj, trzymaj tylko żeby ci się sine nie zrobiły
Mama Ali lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Mama Ali
Mam nadzieje ze ostatni!
Kat83
Witamy! i kciukasy trzymamy :*
Laura
Zycze Ci, zebys szybciutko zobaczyla 2 kreseczki, a jesli moge wiedziec bez CLO mialas brak owulki? bo ja ja mam ,ale lekarz sie upiera zebysmy sprobwali i sama nie wiem..
Teraz w tym cyklu naturalnie i monitorowałam owulka była tam gdzie mam jajowód
Na mnie niestety clo podziałało w odwrotną stronę ale możesz spróbować może na Tobie podziała prawidłowo i trzymam kciukiOlciuska lubi tę wiadomość
-
MiLejdi. Ciekawa jestem ile Twoj cykl bedzie trwal Mi Ovu ciagle przepowiadalo cykle 29 dni a konczylo sie na 25.
Po odstawieniu nic mi nie dolegalo. Testy owulacyjne w I cyklu wyszly pozytywne, wiec mysle, ze owu mialam, tylko faza lutealna trwala krotko bo 10 dni. Teraz juz lepiej 12-13.
Olciuska. Ja tez staram sie o pierwsze dziecko a na pewno jestem starsza od Ciebie, bo mam 35 lat i czas mnie goni W 3cs udalo mi sie troche wyluzowac. Nie mowie, ze calkiem, ale jest lepiej, takze Tobie tez sie uda
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hey kochane
Wlasnie dowiedzialam sie, ze koncze rok akademicki w maju i zaczynam dopiero w listopadzie ( remont uczelni ). Takze bede miec 6 miesiecy wakacji ! No ja po prostu musze byc w ciazy noAnnie1981, Olciuska, Laura, Agula92 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Laura. Z pierwszym dzieckiem zaszlas w wieku 36 lat? W ktorym cyklu sie udalo?
Ja to jeszcze przed staraniami balam sie, ze za stara jestem Teraz probuje troche wyluzowac
ale 8 misięcy po HSG zaszłam w ciąze
15 lat wczesniej ciąza pozamaciczna jajowodowa (straciłam jajowód)Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Mama Ali wrote:Najmłodsza_staraczka- No to tylko pogratulować takich długich wakacji będziesz miała dużo czasu na starania
Dziekuje :*
Ale nie ukrywam, ze wolalabym ten czas poswiecic na wychowywanie dziecka juz
Ja niestety macierzynskiego miec nie bede02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
A ja juz kilka razy bylam w toalecie bo myslalam ze @ przylazla a to tylko sluz naszczescie i jakos tak dziwnie w dole brzucha...