Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciuska wrote:Dzien Dobry sloneczka :*
Gratulacje nowych fasolinek! i licze na duuuzo wiecej!, wiec sikac i chwalic sie!
U mnie na 100% bedzie lipa, chora jestem tzn mam katar jak cholera, 3 opryszczki na ustach dacie wiare 3?! masakra jakas. Mialam nadzieje na ten cykl ,ale niestety pozostaje mi czekac na @.
Kochane moje a mam pytanko w ktorym dniu cyklu robi sie prolaktyne? bo mi lekarz kazal w 2dc. to ok?.
Tak w 2dc najlepiej.
Co do przeziebienia to nie ma wpływu możesz i chora zajsc w ciaze -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Tak w 2dc najlepiej.
Co do przeziebienia to nie ma wpływu możesz i chora zajsc w ciaze
Hehe, w sumie test robilam 10dpo wiec mozliwe, ale watpie w to bardzo ... Podobno kobiety czuja ,ze to wlasnie to. Ja nie czuje kompetnie nic, zreszta cos zaczyna mnie brzuch bolec wiec pewnie @ idzie -
Olciuska wrote:Dzien Dobry sloneczka :*
Gratulacje nowych fasolinek! i licze na duuuzo wiecej!, wiec sikac i chwalic sie!
U mnie na 100% bedzie lipa, chora jestem tzn mam katar jak cholera, 3 opryszczki na ustach dacie wiare 3?! masakra jakas. Mialam nadzieje na ten cykl ,ale niestety pozostaje mi czekac na @.
Kochane moje a mam pytanko w ktorym dniu cyklu robi sie prolaktyne? bo mi lekarz kazal w 2dc. to ok?.
A dlaczego nie sikniesz? Wczoraj mogło być za wcześnie. Co Ci szkodzi? Ja też miałam katar od 7dpo przez 2 tyg, opryszczkę też zaliczyłam a w ciąży jestem ! Sikaj !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 11:48
-
Podobno kobiety czuja ,ze to wlasnie to. Ja nie czuje kompetnie nic, zreszta cos zaczyna mnie brzuch bolec wiec pewnie @ idzie [/QUOTE]
Nie do końca tak jest. Może niektóre mają wyjątkową intuicję, ale myślę, że jest ona przeważnie oparta na konkretnych objawach, jak np. utrzymująca się temp. itd Gdybym ja tego u siebie nie sprawdzała, to spodziewałabym się i ciąży i @...
SIKAJ !!! -
Olciuska. Niektore czuja, ale wiekszosc nie czuje ze to wlasnie to i sa potem zdziwione, ze sie udalo.
Czesto jest tak, ze zupelnie brak objawow a potem test pozytywny. Jeszcze czesciej, ze objawy sa a ciazy nie ma Dlatego ja juz staram sie ich nie wynajdowac tylko czekac.Olciuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyaaagaaa89 wrote:Podobno kobiety czuja ,ze to wlasnie to. Ja nie czuje kompetnie nic, zreszta cos zaczyna mnie brzuch bolec wiec pewnie @ idzie
Nie do końca tak jest. Może niektóre mają wyjątkową intuicję, ale myślę, że jest ona przeważnie oparta na konkretnych objawach, jak np. utrzymująca się temp. itd Gdybym ja tego u siebie nie sprawdzała, to spodziewałabym się i ciąży i @...
SIKAJ !!! [/QUOTE]
Kochana czulam sie od rana troszke okresowo, i @ sie rozkreca bo zaczelam plamic. Ale dziekuje Ci bardzo za wiare! :* dbaj o Was! bardzo sie ciesze ,ze Ci sie udalo! zdrowo zazdraszczam. -
nick nieaktualnyMeli92 wrote:Brzuch mnie boli jak na @
Olciuska - wiesz moze czy w tych polskich klinikach w londynie przepisza luteine czy duphaston ? -
A a uważam, że co ma być to bedzie..
Nie ma takiego czegoś, że ktoś czuje..
Ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się w 2 msc.. i żadnego przeczucia nie miałam na początku.. wrecz przeciwnie nawet tematu nie było...
Póżniej jak coś mnie tkneło, żę krupnik mojej mamy jest beee.. to zrobiłam test.. a tak zero , null.. -
Olciuska wrote:Kochana czulam sie od rana troszke okresowo, i @ sie rozkreca bo zaczelam plamic. Ale dziekuje Ci bardzo za wiare! :* dbaj o Was! bardzo sie ciesze ,ze Ci sie udalo! zdrowo zazdraszczam.
Ojej niedobrze ze zołza przyszla tule mocno może jeszcze to jakieś plamienie i nie rozkręci się jednak -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Ojej niedobrze ze zołza przyszla tule mocno może jeszcze to jakieś plamienie i nie rozkręci się jednak
Dzieki Tusia. Nowy cykl i trzeba walczyc dalej.. A myslicie ,ze jakbym dzis poszla na badnie krwi na testo.. to byloby ok? w 1dc? bo cholera szpital jutro nie pobiera krwi -
nick nieaktualnyViola999 wrote:A a uważam, że co ma być to bedzie..
Nie ma takiego czegoś, że ktoś czuje..
Ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się w 2 msc.. i żadnego przeczucia nie miałam na początku.. wrecz przeciwnie nawet tematu nie było...
Póżniej jak coś mnie tkneło, żę krupnik mojej mamy jest beee.. to zrobiłam test.. a tak zero , null..
Jeśli Twoja faza lutealna (odległość pomiędzy owulacją a początkiem kolejnej miesiączki) jest krótsza niż 10 dni, skontaktuj się z lekarzem. Może to utrudniać zajście w ciążę. -
nick nieaktualnyJa w pierwszej też nie czułam się ciążowo. Wręcz byłam pewna, że nic z tego. Za to od 6 tyg objawy pojawiły wszystkie naraz i tak nasilone że z łóżka nie mogłam wyjśc.
Za to moja mama będąc ze mną w ciąży dowiedziała się dopiero gdy poczuła ruchy. Przez cały czas w dniu spodziewanej miesiączki pojawiało się krwawienie do tego zero objawów ciąży. -
Olciuska wrote:Nie wiem kochana, nigdy nie mialam takiego zalecenia, ale byc moze przywoza lekarze w Polski i tu maja w gabinecie nie mam zielonego pojecia, choc slyszalam kiedys ,ze moja kolezanka dostalo tu chyba w GP dupka. Jak ja wychacze dzis w pracy to moge zapytac. A czemu potrzebujesz? jak moge zapytac?
Na podtrzymanie w razie co Jestem po prostu ciekawa czy tylko GP moze wypisac recepte czy prywatne kliniki tez moga. Napisalam na czacie do TMC , zobacze co odpisza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Juz czuje bol wiec to pewnie to.
Dzieki Tusia. Nowy cykl i trzeba walczyc dalej.. A myslicie ,ze jakbym dzis poszla na badnie krwi na testo.. to byloby ok? w 1dc? bo cholera szpital jutro nie pobiera krwi
A nie trzeba być na czczo?
Może poszukaj gdzieś w okolicy jakas przychodnia bedzie co pobierają w soboty? -
MyE wrote:A powiedzcie mi jeszcze kobietki czy po owu temperatura ciała cały czas jest podwyższona? Dziś 4dpo a temperatura ciała (mierzone pod pachą) przez cały dzień lekko ponad 37.
Jakieś choróbsko czy norma?17.11.17-poronienie całkowite