Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:AJA. Czytalam, ze sluzem to nie ma sie co tak do konca sugerowac. Bole owulacyjne tez raz moga sie pojawiac a raz nie, u tej samej kobiety! Tempka jest najbardziej miarodajna. Mierzysz?
Viola. Nie panikuj, bole o niczym nie swiadcza
Tusia. To dobry pomysl schodzic po jednej tabletce. Zobaczysz jak organizm reaguje.
, ale w poprzednim cyklu było książkowo i niestety się nie udało.. zatem też zbytnio się nie sugeruję -
nick nieaktualny
-
Ikciu wrote:Zrobiłam dziś bete - wynik 171
gratulacje !! i także dla Dooti
zarażajcie nas tez fasolinkami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:ha ha ja już kilka dni wczesniej bede wiedziała bo mam brazowe plamienia 2-3 dni przed @, wiec jak one się nie pojawią to już będzie dla mnie znak do zastanowienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 10:57
-
Ja w tamtym cyklu miałam wszystko co by mogło wskazywać na ciążę i dupa. Także wszystkie dolegliwości biorę z przymrużeniem oka. Każdy organizm jest inny, dlatego staram się nie panikować jeśli nie mam objawów tych dziewczyn, którym wyszedł pozytyw
-
Niesia86 wrote:Villa a ja ci powiem tak. Ja też mam plamienia przed @. W ciąży też je miałam, tyle że @ nie przyszła a plamienie ustalo
Ha ha ja testów nie robię zawsze czekam na brak @, który niestety nie nadchodzi:0
No ale grudzień też fajny msc:) -
nick nieaktualnyDzien Dobry sloneczka :*
Gratulacje nowych fasolinek! i licze na duuuzo wiecej!, wiec sikac i chwalic sie!
U mnie na 100% bedzie lipa, chora jestem tzn mam katar jak cholera, 3 opryszczki na ustach dacie wiare 3?! masakra jakas. Mialam nadzieje na ten cykl ,ale niestety pozostaje mi czekac na @.
Kochane moje a mam pytanko w ktorym dniu cyklu robi sie prolaktyne? bo mi lekarz kazal w 2dc. to ok?. -
nick nieaktualny
-
Jeee jeszcze 3 dni i testowanko .. O ile oczywiscie wredna @ nie przyjdzie tylko mysle czy czekac caly pon i jak nie przylezie to rano we wtorek zrobie..