Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Dooti. Gratuluję!
Tusia. Ja śledziłam Twoją sytuację z dwoma kreseczkami. Podziwiam Cię jak dzielnie się po tym trzymasz. Ja bym tak szybko się nie pozbierała.
Próbowałam do Was się wbić na wątek, ale nie nadążam za tempem, więc zostanę tutaj Czasami Was podczytuję, szczególnie będę śledzić wyniki testu kuchcinki
Było przez moment przykro ale stwierdziłam ze to felerny test no i następnym razem czekam dłużej
Ja się nie poddaje tak łatwo wstałam poprawiłam koronę i lecę dalejOlciuska lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:A mam pytanie gdzie Wy robicie betę. Bo ja robiłam odpłatnie w szpitalu i sie czeka 1.5 h i jest wynik. Ale czy ktoś z Was robił w jakimś sieciowym laboratorium typu alab albo w enelmedzie ? Jak to wyglada z czekaniem na wynik ?
Ja tylko w szpitalu w diagnostyce jak robiłam prywatnie to taki bałagan ze na cito czekałam dwa dni zawsze jakiś problem a w szpitalu po godzinie wynik.
Ikcia super! Gratulacje :-* -
Jeszcze jedno pytanie odnośnie wiesiołka.
Czy w momencie kiedy przyjmujecie go po 5-6 tabletek dziennie czujecie skurcze w macicy?
Bo ja czuje i nie wiem czy to dobrze czy źle planuje brać do 15dc owulacje mam ok 18dcWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 07:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Dooti super!!! Gratulacje
Jakieś szczegóły? Ile cykli sir staraliscie? Ile dni po owu kreseczki były??
MamaAli kiedy testujesz? Trzymam kciuki by intuicja nie zawiodła :*
Tasza daj znać jak beta i też trzymam kciukasy
Ja testuje w niedziele może ten dzień będzie szczęśliwy dla mnie jak dla she, która miała testować razem ze mnąPaula55 lubi tę wiadomość
-
Ja juz nie mam nadzieji na ten cykl jakos tak mysle ze sie nie udalo
-
nick nieaktualny