Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie nie wyszedł - chociaż jak wróciłam z pracy to się okazało, że jest na nim druga kreska, ale po takim czasie to chyba mało miarodajny wynik.
Poszłam na bete bo czułam się zupełnie inaczej niż zawsze przed okresem, a i w ogóle już nie czułam, że okres się zbliża, więc wolałam sprawdzić.9 cs.
[img][/img]
-
Ikciu wrote:Dokładnie nie wyszedł - chociaż jak wróciłam z pracy to się okazało, że jest na nim druga kreska, ale po takim czasie to chyba mało miarodajny wynik.
Poszłam na bete bo czułam się zupełnie inaczej niż zawsze przed okresem, a i w ogóle już nie czułam, że okres się zbliża, więc wolałam sprawdzić.
-
Łoł no to poszło:), oby tak dalej:) może przeskoczymy październikowe pozytywne testerki:), a pamiętam że było ich całkiem sporo:), a ja chyba muszę porzucić nadzieję na pozytywny listopadowy teścik:(, zaczyna się powtórka z poprzednich miesięcy tzn. ból sutków po dwóch dniach ogarniajacy całe piersi, ogólnie to przeczucie mówiące że nie ma co się łudzić. Tylko ten ból jajników daje mi jeszcze iskierka nadziei. Dzisiaj 10 dpo więc pozostaje czekanie...Syn ur. 2011 r.
-
Ikciu wrote:Dokładnie nie wyszedł - chociaż jak wróciłam z pracy to się okazało, że jest na nim druga kreska, ale po takim czasie to chyba mało miarodajny wynik.
Poszłam na bete bo czułam się zupełnie inaczej niż zawsze przed okresem, a i w ogóle już nie czułam, że okres się zbliża, więc wolałam sprawdzić.
Piękna ta twoja historia :* i taki finał
-
Bella1412 wrote:Piękny teścik, wielkie gratulacje:). Czy coś oprócz wiary że @ nie przejdzie:) zwiastowalo twój obecny stan:), jest to bardzo istotne z punktu nas wciąż nie tracacych nadziei staraczek:)
Bella szczerze to wiary własnie wiele nie było, bo to był ostatni cykl przed planowaną stymulacją. Zrobiłam dziś ten test bo byłam już umówiona do ginekologa na dzisiaj, a to już prawie koniec cyklu - bo 26 dc. Kupiłam juz podpaski na okres, nakupiłam wiesiołka na zapas i bach Z ewentualnych objawów, to wczoraj miałam biegunkę, zawroty głowy, wzdęcia, gazyNatalia 27.03.2016
-
Bo ja jakbym była w ciąży to musze jak najszybciej sie o tym dowiedzieć i lecieć na posiew no i w ogóle byc odrazu pod kontrolą, bo moje badanie histopatologiczne wykazało bardzo okropne zapalenie z ropniami itd a cytologia była 1 grupa zero objawów żeby sie to znów nie powtórzyło.