Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha4811 wrote:Wiesz co tak czytając składy to najlepszy jest miovarian
Forma płynna jest lepiej przyswajalna dla organizmu, tu przegrywa ovarin, inofem i inofolic różnią się producentem a więc i ceną inofem tańszy polski inofolic droższy włoski. Miovarian ma to co inofem plus B12 z tym że ma inną niz zwykle formę kwasu foliowego w formie dobrze przyswajalnej soli, więc wygrywa miovarian w dodatku cena ta sama co inofem prawie na apteka melissa ,więc jak dokończę inofem to kupuje miovarian
Teraz juz mijają 3 tyg prawie od kąd biorę inofem i mam bardzo spokojną @ prawie bez bólu brzucha, mało leci, zadowolona jestem bo w wcześniej różnie bywało szczególnie z samopoczuciem
Mi moja ginka kazała pic właśnie miovarian co zdziała zobaczymy a ja już po monitorze i pecherzyk urósł z 13 do 19 wiec 2mm na dobę czyli jest dobrze od jutra trzeba działać bo dzisiaj niestety M brak -
Olciuska wrote:Super ,ze w normie! bardzo sie ciesze ja w 12dc mialam progesteron 27.
Pij pij kochana na zdrowko, jeszcze tylko trzeba wyczytac czy nie szkodi po owulce ,ale nie wydaje mi sie..
I ja mam nadzieje ze to jednak ciazunia! kiedy testujesz? -
Olciuska wrote:Przeczytalam.. ale jaja kazdy artykul mowi co innego heh, zwariowac mozna, pozostane przy miecie zielonej zrobie testos.. w tym miesiacu i zobaczymy czy podziala oczywsicie dam Wam znac
Hihi no ta to czasem jest
Ja właśnie wiedziałam o tej miecie pieprzowej ale ze względu na to ze juz tyle pije narazie sobie odpuscilam
Mam wyniki badań o teraz pytanie czy ktoś z tu obecnych zna się na tym jaki powinien byc stosunek LH to FSH?
-
nick nieaktualny
-
Hejka czy ja dobrze widzę mamy pierwsze dwie kreseczki ? Gratulacje
Ja dziś dostałam wenę twórcza i malowałam anioleczki i zrobiłam jednego dla mojego maluszka który nigdy się nie narodzi będę zawsze o nim pamiętać i zawsze będę kochać jeszcze tylko muszę go polakierowane i przykleić zdjęcie usg jakie mi pozostało
Jeśli chodzi o mnie to cycki mnie bolą i jakieś pełniejsze się zrobiły ale ostatnio też tak było więc nie zwracam uwagi cały dzień kręci mi się w głowie i dziwnie się czuję ale cierpliwie czekam i nie zwracam jeszcze na te objawy uwagi w głowie teraz mam ten nieszczęsny 5 listopada i poród którego nie będziePaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasik83 wrote:Bierze ktoras z.wasinofem albo infolic co myslicie jeszcze noe bralam ale.aie zastanawiam nad kupnem
Ja biorę Inofem, 2 saszetki dziennie. Nie mam PCOS (chyba), ale gin mi go poleciła jak byłam w lipcu na wizycie. Biore od konca lipca, ale nie wiem czy są jakieś efekty. Jutro mam wizytę to zobaczymy co mi gin powie -
dziewczyny umarlam, hahahahha
idr wykrecic zarowke w sypialni! :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78d283eab556.jpgkate88:), She86 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Olciuska. Tez mnie denerwuje, ze w necie czesto sa sprzeczne informacje. Najgorsze, ze lekarze tez sprzecznych rad potrafia udzielac. I badz tu madry
Ja probowalam znalezc jakies info odnosnie miety i starania sie, ale znalazlam tylko, ze taka herbatka nie zawiera kofeiny, wiec chyba jest ok.
Jakby komus przez przypadek udalo sie znalezc info czy mozna pic herbate mietowa do oporu to prosze dac znac
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Najmłodsza pkt 3 czyli sex nie potrzebny ? Haha to ja juz szykuje kartke ;p i dlugopis
Czuje ze ten cykl bedzie moj ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 18:40
Effy, kate88:), She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Inblue co u Ciebie słychać?
Hej Tusia u mnie bez zmian. Teraz planuje zrobić badania hormonalne. Tzn. po owulacji zbadam sobie prolaktyne i progesteron. Po następnej miesiaczce zrobię resztę badań bo teraz okres dostałam w weekend i jeszcze wszystkich świętych wypadło i laboratorium było zamknięte a tsh,fsh,lh trzeba robić w pierwszych dniach cyklu więc się nie załapałam. A tak w ogóle to cały czas was podczytuje i z niecierpliwością czekam na twoje i kuchcinki 2 kreski. Miło, że o mnie pamiętasz bo wy tam bardzo się zżyłyście i nie chciałam tam wam przeszkadzać bo macie wspólne tematy itp. Trzymam kciuki za was