Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
She86 gratulacje!!! Spokojnych i nudnych 9 miesięcy.
Laski mi test w ciąży wyszedł gdzieś koło 17 dpo owu a teraz mam synka. 14 dpo była biel vizira więc nie martwcie się jeszcze że 10 dpo nic nie wychodzi. Moim zdaniem to jeszcze bardzo wcześnie i dużo może się zdarzyćOlciuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
She86. Gratulacje W ktorym dpo wyszedl taki test?
Tusia. Ja jestem sceptyczna odnosnie alkoholu. Generalnie to trucizna i obniza plodnosc. Czytalam, ze jak nie udaje sie zajsc to powinno sie go calkowicie wyeliminowac.
Niby ma jakies plusy ale minusow jest znacznie wiecej.She86 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny, wiem ze ostatnio byla dyskusja na ten temat, ale nie moge sie dokopac.. dlaczego nie powinno sie brac witaminy c?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Olciuska wrote:Tak zrobie! w niedziele zatestuje.
Mam juz zrobione TSH FT4 LH PROLAKTYNA sa w normie , brakuje Ft3 on tez jest wazny?
tak z tego co wiem to te dwa powinno się zbadać bo one od tarczycy są i czasem TSH wychodzi dobrze a te dwa gorzej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:She86. Gratulacje W ktorym dpo wyszedl taki test?
Tusia. Ja jestem sceptyczna odnosnie alkoholu. Generalnie to trucizna i obniza plodnosc. Czytalam, ze jak nie udaje sie zajsc to powinno sie go calkowicie wyeliminowac.
Niby ma jakies plusy ale minusow jest znacznie wiecej.
Annie wg ovufriend 14 dpo, ale to mój 26 dc cyklu. Zazwyczaj mam później owulkę. Temperaturę mierzyłam o różnych porach i nieregularnie. Więc trudno powiedziec kiedy była dokładnieNatalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
She gratulacje!!!!! ♡♡♡ no to dziewczyny proszę brać przykład z koleżanki
Ja właśnie jadę na drugi podgląd jajec mam nadzieje że coś tam podrosłoaaagaaa89, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję She86!!!
To teraz kolej na następne zdjęcia 2 kreseczek.
Co do wiesiołka to mój 1 cykl ale powiem Wam, że widzę różnicę także polecam, brałam 5 tabletek dziennie oczywiście do owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 14:25
Aniołek 7t3d (*)