X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • Effy Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja siostra zrobiła kilka dni przed okresem, biel wizira a teraz rodzi w grudniu :)
    Moja przyjaciółka zrobiła chyba w dzień miesiączki tylko po popołudniu i biel wizira a rodzi w styczniu :)
    Mi wyszło bardzo szybko, ale nie ma pewności, że drugi raz też tak by było więc czekam :)
    Ja nie testowałam bo najpierw dostałam plamienia i byłam pewna, że to okres. I w ten dzień podpisałam nawet oświadczenie u dentysty, że w ciąży nie jestem. Ale jeśli plamienie było oznaką zagnieżdzenia to u mnie to baardzo szybko poszło. Testowałam 3 dni po tym plamieniu i już kreska była mocna i beta wysoka a to było chyba dopiero 25 dzień cyklu a ovu była 14-15 dnia cyklu (tylko wtedy był stosunek). Ale u każdej to inaczej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 12:12

Olciuska lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:
    Dziewczyny moja siostra zrobiła kilka dni przed okresem, biel wizira a teraz rodzi w grudniu :)
    Moja przyjaciółka zrobiła chyba w dzień miesiączki tylko po popołudniu i biel wizira a rodzi w styczniu :)
    Mi wyszło bardzo szybko, ale nie ma pewności, że drugi raz też tak by było więc czekam :)
    Ja nie testowałam bo najpierw dostałam plamienia i byłam pewna, że to okres. I w ten dzień podpisałam nawet oświadczenie u dentysty, że w ciąży nie jestem. Ale jeśli plamienie było oznaką zagnieżdzenia to u mnie to baardzo szybko poszło. Testowałam 3 dni po tym plamieniu i już kreska była mocna i beta wysoka a to było chyba dopiero 25 dzień cyklu a ovu była 14-15 dnia cyklu (tylko wtedy był stosunek). Ale u każdej to inaczej.

Podtrzymujesz na duchu! :* Obys tym razem tez szybciutko ujrzala 2 kreseczki :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na forum (tym jak starałam się o synka) tez była sytuacja ze dziewczyna długo po terminie @ nic nie miała na teście.. Beta też nic nie pokazała...
    Ale ona czuła że coś się dzieje po piersi jej urosły i po jakimś czasie okazało się że ciąża jest :) Teraz jest w 10 tyg ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Pewnie jest git dlatego ze jeszcze siemie pijesz ;) ja na początku brałam 3 i nie widziałam efektu. I dużo dziewczyn pisało ze widzą efekty po 5-6 tabletkach

To może i ja zwiększe ilosc nie zaszkodzi a może być jeszcze lepiej :-)

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)
    ja miałam testować miedzy 7 a 8 listopada,ale jak się okazało to lekarka powiedziała mi na wizycie że to będzie cykl bez owulacji bo pecherzyk był ale nie pękł i nazwała to mała torbiel,ale był jeszcze lewy jajnik który najpierw dominował a potem prześcignął go prawy . ostatnie zdj z usg w 12 dc pokazywało że lewy ma pecherzyk o wymiarach prawie 17 mm a prawy 20mm po czym w 14 dc cykl o lewym nie powiedziała nic a o prawym ze mała tobriel nie dała mi nadziei zbytniej że owulacja bedzie wrecz przeciwnie powiedziała ze nie będzie już. po czym ja nie przestałam mierzyć tempki i ona sobie skoczyła i rośnie dalej nawet bo dzisiaj 37.1 ale na nic sie nie nastawiam co będzie to będzie.

• aaagaaa89 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska - zgadzam się z Madziulla. Zdecydowanie mogło być za wcześnie na test. Ja 11dpo miałam bardzo delikatny cień! Nie wiesz kiedy doszło do zagniezdzenia,więc najlepiej powtórz za 2 dni :-)

Olciuska lubi tę wiadomość

c55frjjgoufy31i7.png
  • Tusia_87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:

Ja miałam tak samo w trzech ciążach.
    24 grudnia miałam owulacje i tylko tego dnia było bzykanko. Wiedziałam że będę w ciąży. 13 stycznia zrobiłam test ciazowy i nic nie wyszło a później dopiero jak zaczęły się mdłości to się okazało ze jestem w 6tc.

Tak samo było z synem 14 lutego miałam owulacje a test wyszedł mi dopiero 10 marca także no :-)

Effy lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia. Wiesiolek powinno sie brac w dawce 3000mg dziennie, wiec czesto to jest 6 tabletek.
    Ja mam tabletke w duzej dawce 1000mg to biore tylko 3 dziennie.
    Wiesiolek jednak na mnie nie dziala. Od 2 tyg pije siemie lniane i dopiero teraz zauwazylam poprawe.
    U Ciebie moze tez tylko siemie dziala a nie wiesiolek, nie wiadomo jak bierzesz razem ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Tusia. Wiesiolek powinno sie brac w dawce 3000mg dziennie, wiec czesto to jest 6 tabletek.
    Ja mam tabletke w duzej dawce 1000mg to biore tylko 3 dziennie.
    Wiesiolek jednak na mnie nie dziala. Od 2 tyg pije siemie lniane i dopiero teraz zauwazylam poprawe.
    U Ciebie moze tez tylko siemie dziala a nie wiesiolek, nie wiadomo jak bierzesz razem ;)

No właśnie nie mam porównania bo oba zaczęłam brać jednakowo. Ogólnie poprawiła się u mnie jakość śluzu nie tylko płodnego :D
    Mam OEPAROL nie wiem ile w jednej kapsułce jest mg aż muszę sprawdzić
    Od wczoraj pijemy po lampce czerwonego wina na noc z mężem na pogrubienie endometrium bo ostatnio po owulacji miałam 6mm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 12:35

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale produkujecie :) Ja brałam wiesiołka 2 razy dziennie 1 tabl... po 2ms dopiero zauważyłam. Teraz piłam len mielony jest po 5dniach było widać efekty :)
    Tule dziewczynki z wredną @ ♡

17.11.17-poronienie całkowite
  • She86 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba się udało :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/827016947418.jpg

Niesia86, Basik83, KarolaFasola, Agula92, Olciuska, Agnieszka93, kate88:), aaagaaa89, Aguuuś, bulkaasia, Bella1412, MalaMi*, mika1987, kaka470, InBlue, roslinka, Migracja lubią tę wiadomość

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• Meli92 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja po marchewkach mam sluz idealny , jest go duzo. :D Robie codziennie swiezy sok z marchwii i jablek - to daje rade :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 12:45

f2w39jcgync8jov1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany jest 3 listopada a ja dzisiaj już widziałam druga reklamę w klimacie świątecznym. Kurde jak wcześnie ... chyba trzeba się już zastanowić nad prezentami dla dzieci

• AJA_S Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:

Aaaa gratulacje! !!!

stokrotka92, She86 lubią tę wiadomość

17.11.17-poronienie całkowite
  • Effy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:
    w końcu pierwsze testy lecą bravo!!!! :)

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Meli92 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:

w koncu pierwsza ciaza! Gratuluje!

f2w39jcgync8jov1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje. Nareszcie jakaś ciąża !

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She <3 gratulace!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:
    GRaTULACJE :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 12:45

• She86 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Gratulacje. Nareszcie jakaś ciąża !

Tak! Przełamuję złą passe! Teraz sikamy tylko II kreseczki!!

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ