Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Hawaje nie dla mnie jak juz ma byc ta zima to zdeydowanie wole gory...piękną białą zime taka jaka powinna byc a nie to co u nas w Gdyni co roku....
Oj tak, miłością do gór zaraził mnie mój D.
Jest wkręcony na maxa, jakieś dwa lata temu był na Blancu!
W wakacje byliśmy dwa tygodnie w Tatrach, w ferie zimowe tak samo, haha . No i kolejny wyjazd się szykuje, bardzo chciałabym zrobić Orlą Perć..
Chociaż nie ukrywam, że poleżałabym gdzieś w jakiś ciepłych krajach brzuchem do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 10:23
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:A jak go wezmę dzisiaj od 3 dc to coś się stanie ? I mówisz że 5 -6 tabletek aż dziennie ?
Ja zawsze biorę od 1 dnia cyklu do owulacji 3x2 tabletki.
stokrotka92 lubi tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Olciuska wrote:Bylam tu od rana..
Musialam Was przeczytac najpeirw..
Wiem ,ze czkeacie na wiesci..
A wiec biel Vizira! szlak! ,ale takie tez mialam przeczucie, jednak powiem Wam kochane moje ,ze nie jestem mega zdolowana, troche jest mi przykro ,ale walcze dalej i mam nadzieje ze @ przyjdzie na czas! bo czasem robi mnie w konia. Aaaa dodam ze to bym moj 10dpo. :*
Mam nadzieję, że w następnym cyklu będą dwie kreseczki.
Tule mocno i zaciskam kciukiOlciuska lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Oj tak, miłością do gór zaraził mnie mój D.
Jest wkręcony na maxa, jakieś dwa lata temu był na Blancu!
W wakacje byliśmy dwa tygodnie w Tatrach, w ferie zimowe tak samo, haha . No i kolejny wyjazd się szykuje, bardzo chciałabym zrobić Orlą Perć..
Chociaż nie ukrywam, że poleżałabym gdzieś w jakiś ciepłych krajach brzuchem do góry
no my jedziemy w czerwcu choc mam nadzieje ze nie pojedziemy -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:tak 5-6 dziennie bo wtedy wlasciwie zadziala na sluz. mozesz zaczac teraz od 3dc
-
nick nieaktualnyTusia! :*
Super ,ze jestes z nami .
I tak trzymaj! ja biore z Ciebie przyklad! zbadam testosteron jak @ przyjdzie potem reszte hormonow : DHEA, DHEA SO4, ANDROSTENDION
Jesli popelnilam gdzies blad to prosze mnie poprawcie.
A swoja droga ja mam wrazenie ze moi ginekolodzy nie sprawdzili zbytnio moich hormonow tzn wyniki byly ok.. ale dlugo sie w nie nie wpatrywali, chyba ,ze sa mega szybcy heh. W styczniu jade do Polski wiec tam pojde do Endo. Ja badania robie w UK na NHS (TO TAK JAK W POLSCE NFZ), ALE WYNIKI ZAWSZE KONSULTUJE PRYWANIE, LEKARZ W GP CHYBA MNIE ZNIENAWIDZI.. -
nick nieaktualnyGory sa piekne!
Zazdorszcze...
Sama o tym myslalam, jednak jak sie jest w Polsce dwa razy w roku na tydz.
To szkoda mi czasu , wole byc z rodzina, jakbym tam mieszkala to na pewno bysmy czesto jezdzili.
A kochane.. skoro test zrobiony to moge zaczac pic siemie i wiesiolka brac? ,zeby sluz byl leprzy? bo u mnie krucho z nim. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Myslisz?, ok wkoncu Madziulla Ty tu jestes naszym autorytetem!, co my bysmy bez Ciebie zrobily... :*
nie chce Ci w zaden sposob robic nadziei na ciaze i Cie nakrecac ale jesli dopiero mialo by dojsc do zagniezdzenia a Ty bys dalej łykala wiesiolka to to zagniezdzenie moze byc utrudnione lub nawet dojsc do poronienia bo wiesolek powoduje mikroskurcze macicy czy cos tam i wtedy moze byc problem. wiec spokojnie poczekaj najlepiej do miesiaczki z tym wiesiolkiem. choc oczywiscie życze Ci zeby @ sie nie pokazalaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 11:22
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
mika1987 wrote:Kochana na co masz ten zastrzyk? Bo ja go dostawalam tu w czechach gdzie moeszkam na wywolanie miesiaczkiwedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs