Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia wszystkim testującym jutro !
Mam nadzieję, że każda z was ujrzy upragnione dwie kreski02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Lwicapolska wrote:Hejka dziewczyny ! Dziś dostałam okres więc przenoszę się do listopadowych już na coś liczyłam bo cylk w sumie trwał 36d i jutro miałam robić test a tu pyk.. zaczynamy 5 cykl starań. Jutro umawiamy się na badanie drożności jajowodow.
-
Czy to ze jak rano wstaje i jestem rozgrzana od przykrycia ma jakis wplyw na temp ? Zmierzylam odrazu po przebudzeniu i bylo 37.3. Pozniej sie odkrylam i po chwili zmierzylam jeszcze raz i bylo 37.1 . ktora waszym zdaniem tepm wpisac ?
-
Dziewczyny... Wstaje rano,patrze przez okno a tam śnieg !i znowu sie zaniedlugo zacznie mrozisko ;(
-
Jeszcze wstalam poszlam siusiu i zmierzylam a tam 37.4 ehhh ta tem ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ikciu wrote:Hmmm u mnie na teście biel wizira ... Ale @ też nie ma ehhh
Powtorzylas test ? Może jakiś felerny? -
KarolaFasola wrote:Czy to ze jak rano wstaje i jestem rozgrzana od przykrycia ma jakis wplyw na temp ? Zmierzylam odrazu po przebudzeniu i bylo 37.3. Pozniej sie odkrylam i po chwili zmierzylam jeszcze raz i bylo 37.1 . ktora waszym zdaniem tepm wpisac ?
Jak sie wahasz to wposz 37.2
Ja po przebudzeniu tylko rękę wyciągam po termometr i staram sie nie odkrywać żeby tmpka była taka jakbym dalej spała tal powinno ponoć się to robić -
KarolaFasola wrote:Jeszcze wstalam poszlam siusiu i zmierzylam a tam 37.4 ehhh ta tem ....
Jeżeli wstałas juz to nie bralabym tej temperatury w ogóle pod uwagę. Tperatura musi być mierzona tuż po przebudzeniu i termometr powinien bhc na wyciągnięciu ręki abyś nie musiała się zbytnio ruszać. Po wstaniu i sikaniu temperatura będzie juz inna także ja bym jej w ogóle nie wpisywala.
Ikciu wrote:Hmmm u mnie na teście biel wizira ... Ale @ też nie ma ehhh
Tule mocno :-* uda się tak jak napisal Agnieszce na każdą z nas musi przyjść odpowiednią pora
KarolaFasola wrote:Czy to ze jak rano wstaje i jestem rozgrzana od przykrycia ma jakis wplyw na temp ? Zmierzylam odrazu po przebudzeniu i bylo 37.3. Pozniej sie odkrylam i po chwili zmierzylam jeszcze raz i bylo 37.1 . ktora waszym zdaniem tepm wpisac ?
Pierwsza temperaturę wpisUJ która mierzysz przed wstaniem bez większego poruszania się.
Agnieszka93 wrote:I mnie wlasnie dopadla @ ;/ Chyba wywolalaam ja czerwonym winkiem w sumie dobrze ze sie nie spoznila Bo szybciej bedzie staranko
Ale widze ze juz u mnie zaznacczona @ hehe
Agusia tule Ciebie mocno :-*.
Musimy wierzyć że na każdą z nas przyjdzie odpowiedni moment na zajscie w upragnioną ciaze :-*
Agula92 wrote:Lekarz kazał 5/6 dpo nie wiem czemu tak. Zobaczę jutro co powie
Daj koniecznie znać jestem ciekawa co powie i możesz nawet zapytać czy nie za wcześnie go zbadałas możesz powiedzieć ze np Twoja siostra mówiła ze później jej kazano badac dopiero w 7-8 dniu po owulacji
Annie1981 wrote:Tusia. To wzielas sie konkretnie do dzialania Super, mam nadzieje, ze lekarze cos pomoga
Tak kochana bo jest juz moim zdaniem zbyt długo od grudnia zeszłego roku się staramy miałam trzy cykle 60 dniowe i tak to jakoś się przedłużało, później ciągle duphaston i duphaston i nic więcej wiec wzięliśmy z mężem sprawy w swoje ręce. Jeżeli teraz się nie uda to w grudniu jeszcze zrobimy badanie nasienia męża jeżeli nasienie będzie w porządku to na początku przyszłego roku HSG sono. -
nick nieaktualnyKarolaFasola wrote:Czy to ze jak rano wstaje i jestem rozgrzana od przykrycia ma jakis wplyw na temp ? Zmierzylam odrazu po przebudzeniu i bylo 37.3. Pozniej sie odkrylam i po chwili zmierzylam jeszcze raz i bylo 37.1 . ktora waszym zdaniem tepm wpisac ?
Karola ja mam ten sam problem, w tym cyklu dwa razy mierzyłam pod kołdrą i była wyższa, niż gdy się odkryłam... Serce mówi wpisz 37.3 a logika 37.1 Ale ja bym wpisała tą niższą raczej -
MyE wrote:KarolaFasola może temp taka wysoka, bo mierzona po wizycie w toalecie?
Temp powinno się mierzyć przed wstaniem z wyrka. Moja dzisiaj też wysoka, bo musiałam w biegu psa na podwórko puścić i dopiero później mierzyć.
Wiem, ale zanim wstalam to zmierzylam i bylo 37.3 ale lezalam przykryta i bylo mi dosyc cieplo i tak sie zastanawiam czy to moglo miec wplyw na wysokosc temp.