Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasza. Witaj, zostań z nami Trzymam kciuki, żeby tym razem było inaczej
magroz26. Tulę, trzymaj się.
stokrotka92. Mój mnie dziś też wkurza. W ogóle jakaś jestem poirytowana nie wiem dlaczego. Wczoraj było mi cieżko z racji 1 listopada bez rodziny, ale dziś to już nie wiem. Może to samo dalej trzyma.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Olciuska wrote:A wiec kochana... hihi
Za ktorym cyklem sie udalo? i kiedy wystapily pierwsze objawy ?
Udało się za 4 razem i za tym 4 razem serduszkowalismy celniej niż zwykle! Pierwszym z objawów był brak bolu piersi przed @,a zawsze bolały mnie tydzień przed, oprócz tego dwa dni po ovu aż do testu bolal mnie brzuch jak na @. Dzień przed testem miałam ogromną chęć na śledzie ale ten brzuch jak na @ i brak bólu piersi był głównym powodem że zatestowalam, poza tym 12 dpo spadała mi już temp.na @,a tym razem się utrzymywała. Już po temp.wiedziałam że coś będzie na teścieOlciuska, Pikselka lubią tę wiadomość
-
Basik83 wrote:Tule
-
Annie1981 wrote:Tasza. Witaj, zostań z nami Trzymam kciuki, żeby tym razem było inaczej
magroz26. Tulę, trzymaj się.
stokrotka92. Mój mnie dziś też wkurza. W ogóle jakaś jestem poirytowana nie wiem dlaczego. Wczoraj było mi cieżko z racji 1 listopada bez rodziny, ale dziś to już nie wiem. Może to samo dalej trzyma. -
aaagaaa89 wrote:Udało się za 4 razem i za tym 4 razem serduszkowalismy celniej niż zwykle! Pierwszym z objawów był brak bolu piersi przed @,a zawsze bolały mnie tydzień przed, oprócz tego dwa dni po ovu aż do testu bolal mnie brzuch jak na @. Dzień przed testem miałam ogromną chęć na śledzie ale ten brzuch jak na @ i brak bólu piersi był głównym powodem że zatestowalam, poza tym 12 dpo spadała mi już temp.na @,a tym razem się utrzymywała. Już po temp.wiedziałam że coś będzie na teście
aaagaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tasza wrote:właśnie czekam na zrobienie zastrzyku z agolutinu. Do 22.00. Z każdym zastrz.zastanawiam się, czy to ma sens. Czy znów będzie to kolejny "pusty" miesiąc.
-
Landryneczka wrote:Mama ali nie wiem czemu sie pogrubiona zrobila
Jezeli jutro dziewczyny ktore mialy testowac nie dadza znac wstawiam @
Może to dobry znak dla nas niech tak zostanie kochana
Dziewczyny mnie znowu zaczęły boleć zęby to jest nie do zniesienia a jak na razie nie wiem czy jestem to wolę nie brać żadnych tabletek I znowu cała prawa strona szok totalny. Was też bolały przed ciążą? -
Witam nowe osobki zostancie z nami kobietki bo w kupie raźniej
Magroz26 przykro mi musisz wierzyć że w końcu się uda :*
Ikciu u ciebie piękny obiecujący wykres!! Podziwiam że nie testujesz mocno trzymam kciuki
Mój mlodociany już śpi więc ja mam Relax muszę zaplanować co zrobić do jedzenia na sobotnią imprezkę
-
Hej dziewczyny Olciuska mnie wywołała
Melduje ze jestem.
Dzisiaj byłam na kolejnych badaniach.
Mam już zrobione testosteron, androstendion, dheas, tsh, prolaktyne, FSH, LH, estradiol, ft3 i ft4 z tym ze te ostatnie 5 badań jutro będą wyniki
Jeżeli w tym cyklu będę mieć owulacje to 7 dni po niej idę zrobić progesteron i krzywa cukrowa insulinowa z potrójnym oznaczeniem.
Na chwilę obecną mam zawyżone mocno testosteron i trochę dheas. Androstendion jest na górnej granicy wiec teoretycznie tez do zbicia.
Dziś 4dc ok 20 dc wybieramy się z mężem na USG sprawdzic czy owulacja była.
Odpuscilam sobie sprawdzanie trzykrotnie czy jest pęcherzyk czy urósł i czy pękł bo w sumie to akurat mnie najmniej interesuje i moim zdaniem jest to dodatkowe naciaganie nas na wydatek. W 20dc będzie widać czy owulacja byla czy jest ciałko żółte i na ktorym jajniku.
Z poprzedniego cyklu wiem już na 100% ze owulacje miałam i dodatkowo mam PCOS na obrazie USG były piękne pęcherzyki dużo ich i charakterystycznie dla pcos ułożone jeden pod drugim. No ale najważniejsze że owulacja była i liczę ze będzie też i w tym cyklu.
Z dodatkowych informacji jestem pozbawiona jednego jajowodu. Niestety ale nikt ni podjął się wcześniej znalezienia ciąży pozamacicznej tylko czekali idioci do ostatniego momentu no ale czasu nie cofne.
W duszy wierzę że będę mieć owulacje z prawego jajnika częściej i ze prawy jajowod jest drożny.
Na moje zawyżone androgeny farmaceutka poleciła mi symfolic który reguluje hormony.
Dodatkowo przez ostatnie pol roku prawie lekarz kazał mi brać duphaston od 16dc gdzie owulacje zawsze miałam później i hamowal mi ttm owulacje w 4 miesiącu zaczęłam brać dupka na własną rękę później i owulacje się pojawiły. ..
23 mam wizytę u endokrynologa na NFZ i mam nadzieje ze z takim pakietem wyników badań coś mi kobieta przepisze i przyspieszy nasze starania żeby były owocne a jak nie to jestem kontroli zapisana na 30 listopada prywatnie d super lekarza który typowo zajmuje się niepłodnościa
Jestem dobrej myśliOlciuska lubi tę wiadomość