Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Trzeci się zaczął właśnie.
No i co tesciowie mi już dzisiaj składali życzenia i co .. życzyli towarzystwa dla Kai.no pochlastam się zaraz ...
Stokrotko czuje teraz taka sama zlsoc jak Ty!
Ale nie denerwuj sie bo dopiero co odstawilas tabletki, wiec powinnas byc spokojniejsza... wszystko sie unormuje, widzisz z pierwsza corcia nie mialas problemow, ale kazda ciaza jest tez inna, wiec spoko. Jak nic sie nie wydarzy do konca roku to idz na do gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 17:41
-
nick nieaktualny
-
Olciuska. Bez przesady. Zycze, abys zaszla jak najszybciej, ale trzeba sie troce uzbroic w cierpliwosc. Takie spinanie sie moze tylko zaszkodzic. Lepiej sobie wyznacz jakis termin badania a nie odstrzelanie lba
Ja jestem umowiona na 13 grudnia i dzieki temu jakos mi latwiej
Trzymam kciuki za testowanieBasik83, Olciuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Paula55 wrote:Mama Ali ja miałam sporo śluzu ale już po pozytywnym teście był on raczej kremowy niz wodnisty. Było go naprawdę dużo
Oby u ciebue to był objaw II
Dziękuję wam kochane jesteście ale ja do końca się nie znam na tym śluzie może jednak był kremowy Olciuska więc czekamy z niecierpliwością na wieści -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meli92 wrote:Nie wiem dokladnie kiedy dostane okres wiec jak juz dostane to mam przyjsc i powiedziec , ze lakrz kazal zrobic badania w 2 dc
Olciuska - bylas u jakiegos lekarza w londku? polecasz kogos? Wypatrzylam na FB , ze na tootingu w klinice jest wizyta z usg za polowe ceny do konca listopada. Wyjdzie jakies 50 f czyli az zal nie skorzystac -
nick nieaktualny
-
bulkaasia wrote:Meli ja byłam na tootingu we wrześniu bo wygrałam darmowe badanie usg + wizyta Było miło, profesjonalnie także polecam. Teraz do końca listopada jest promocja więc warto skorzystać. Dwa razy też byłam w pl klinice w Croydon. Jest drożej i różnicy prawie żadnej.
Super , tylko kurde bedzie chcial najpierw wyniki hormonow zanim cos powie czy da jakies leki. A pod koniec miesiaca dopiero prolaktyne zrobie i sie pewnie nie zalapie na promocje.