Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Ali wrote:Być może ale pewności nie mam.
Dziewczyny ze mną chyba jednak jest coś nie tak raz mi zimno raz gorąco
Zachciało mi się dzisiaj naleśników z serem i dżemem ale jak teraz na nie patrze to za przeproszeniem rzygać mi się chce
hhaha ja pamiętam jak byłam w ciąży cały dzien myślałam o sushi. Pojechałam do restauracji siadam, zamawiam Pan podaje a ja nie mogę zjeść nawet kawałka. Zaczełam mieć odruch wymiotny, zrobiłam się fioletowa. Przybiega Pan pyta co sie stało, czy nie smakuje, ja, że bardzo dobre ale wezmę na wynos
-
nick nieaktualnyMeli92 wrote:Troche daleko 70 mil. Myslalam jeszcze o klinice na Croydon Top medical clinic. Maja fajne opinie
A ten Damian mowisz, ze lipa?
Jest ok, moze momentami nie jest zbytnio mily ale za to konkretny.. Jak chcesz to idz do niego niech sprawdzi co ci tam w srodku gra -
ja piernicze ale Wy tu piszecie ;)my sobie pospałysmy z julką o 16 wstałam i pierwsze co to lodówka i jedzenie sąsaiadka mówiła że mi sie głos zmienił od wczoraj hmm jakis znak heheh zmiana głosu objawem ciazy zartuje oczywiście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Dziewczyny ja Wam powiem Tak!
Jesli do konca roku nie zajde w ciaze to chyba ja sobie w leb strzele ;P
w kazydm badz razie jest to najgorszy okres w moim zyciu. Malo optymistycznie, ale Was uwielbiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 16:53
-
bulkaasia wrote:Po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać, wyrazić swoje boláczki więc nie chowaj się po kątach tylko śmiało wal co Ci leży na wątrobie
Wiem kochana ale nie chcę was denerwować
Jeśli chodzi o 2 kreseczki to właśnie dlaczego żadna się nie chwali z tych co miały testować wczoraj i dzisiaj ?? Dziewczyny gdzie się podziałyście ???
Ja wam się pochwalę bez względu na to jaki będzie wynik testu
niedawno tak strasznie ze mnie poleciało jak woda z kranu i czy to dobrze? Nerwy cały czas się nasilają i jeszcze ten śluz wodnisty pomożecie. -
Effy wrote:Jestemm ciekawa, która w listopadzie jako pierwssza będzie miała pozytyw
Pewnie ode mnie się zacznie a potem każda z nas kolejno będzie miała 2 kreseczki Może jednak Landryneczka miała dobrą intuicję z listą pogrubionąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 17:08
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Wiem kochana ale nie chcę was denerwować
Jeśli chodzi o 2 kreseczki to właśnie dlaczego żadna się nie chwali z tych co miały testować wczoraj i dzisiaj ?? Dziewczyny gdzie się podziałyście ???
Ja wam się pochwalę bez względu na to jaki będzie wynik testu
niedawno tak strasznie ze mnie poleciało jak woda z kranu i czy to dobrze? Nerwy cały czas się nasilają i jeszcze ten śluz wodnisty pomożecie. -
nick nieaktualny