Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaa ja mam pytanko glwonie juz do Mam
Powiedzcie.. czy wy czulyscie cos np, pare dni po owulce tzn jakies dolegliwosci w waszych ciazach.. Bo ja troche tego nie rozumiem jak kobiety maja dolegliwosci od paru dni od owulki.. Troszke taka abstrakcja bo skoro testy jeszcze nie wychodza.. I wgl wydaje mi sie ze takie dolegliwosci wystepuja znacznie poznie. Ale byc moze sie myle. -
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Ja jutro 10dpo zaryzykuje, biel na maxa mnie jeszcze nie doluje.. Ale ten wynik wezme na poprawke..
-
Ja pierniczę ale wy tu piszecie chywle mnie nie było i tyle do czytania
Dzięki dziewczyny za wsparcie o tym ...uju mogłabym książkę napisać jakbym umiała
Miałam malować aniolki z Julka ale nie mam natchnienia coś mi dzis nie idzie dałam sobie spokój bo tylko nerwa dostaje coś nerwowa dziś jestem cyce bola pogoda dobija znowu pada oszaleć idzie sWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 13:38
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:aa ja mam pytanko glwonie juz do Mam
Powiedzcie.. czy wy czulyscie cos np, pare dni po owulce tzn jakies dolegliwosci w waszych ciazach.. Bo ja troche tego nie rozumiem jak kobiety maja dolegliwosci od paru dni od owulki.. Troszke taka abstrakcja bo skoro testy jeszcze nie wychodza.. I wgl wydaje mi sie ze takie dolegliwosci wystepuja znacznie poznie. Ale byc moze sie myle. -
Olciuska wrote:aa ja mam pytanko glwonie juz do Mam
Powiedzcie.. czy wy czulyscie cos np, pare dni po owulce tzn jakies dolegliwosci w waszych ciazach.. Bo ja troche tego nie rozumiem jak kobiety maja dolegliwosci od paru dni od owulki.. Troszke taka abstrakcja bo skoro testy jeszcze nie wychodza.. I wgl wydaje mi sie ze takie dolegliwosci wystepuja znacznie poznie. Ale byc moze sie myle.
Ja juz zaciazona ale czasem czytam staraczki. W moim obu ciazach zaraz po owu mialam bole miesiaczkowe, lekkie ale wyczuwalne. I trwaly az do terminu @. Za drugim razem dzieki temu wiedzialam ze sie udalo. Dodam, ze w normalnych cyklach tego nie bylo nigdy.Olciuska lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:aa ja mam pytanko glwonie juz do Mam
Powiedzcie.. czy wy czulyscie cos np, pare dni po owulce tzn jakies dolegliwosci w waszych ciazach.. Bo ja troche tego nie rozumiem jak kobiety maja dolegliwosci od paru dni od owulki.. Troszke taka abstrakcja bo skoro testy jeszcze nie wychodza.. I wgl wydaje mi sie ze takie dolegliwosci wystepuja znacznie poznie. Ale byc moze sie myle.
Ani ciężkich bolacych piersi ani sutkow ani jajników ani nic... zwyczajnie jakbym miała @ dostać a nie dostałam. A dolegliwości typu senność, mdłości pojawiły się około 8 tc dopiero. -
Ja w pierwszej ciąży nawet o niej nie wiedzialam że w niej jestem nie zastanawiałam się nad tym w ciąży z Julka miałam przypływ energii ale taki na maksa w pracy dziwilimsie że tak zapierdzielam no i byłam strasznie nerwowa jeszcze dzień przed testem pilam piwko dopiero po wizycie u gina jak skierował mnie do szpitala to tam mi się mdłości zaczely w 7 tc a w ciąży z lutego dzień przed testem pilam winko i mi nie wchodziło nie smakowało mi teraz wpierniczam wszytko co popadnie ale nie biorę tgo za objaw zobaczymy za kilka dni dwa testy czekają
-
Olciuska wrote:Ja jutro 10dpo zaryzykuje, biel na maxa mnie jeszcze nie doluje.. Ale ten wynik wezme na poprawke..
Co do objawów... Nie miałam żadnych. Dopiero ze 2-3 dni przed @ czułam bardzo delikatny ból piersi co nigdy mi się wcześniej nie zdarzyło....
Ahh no i jako że pierwszy test zrobiłam jakoś 8-9 dpo i nic nie pokazał chciałam w sylwestra porządnie wypić alko z mężem... Po jednym drinku mnie odrzucilo (a lubię sobie wypić na smak lampkę wina czy innego %) i PP tym coś mi nie pasowało... Test zrobiłam kolejny 4.01 i były kreskiOlciuska lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj takie mdlosci ze az mnie w gardle sciska. Moze to nie objaw bo pewnie za wczesnie a cos innego ale napewno sobie nie wkrecam...
-
nick nieaktualnyKarolaFasola wrote:Ja mam dzisiaj takie mdlosci ze az mnie w gardle sciska. Moze to nie objaw bo pewnie za wczesnie a cos innego ale napewno sobie nie wkrecam...
jesli bierzesz dupka to po dupku msz mdlosci. a jak nie t dla mnie za duzo o tym myslisz i oto efekt bo tez tak mialam. bo to za szybko na objawy a tym bardziej mdlosciAJA_S lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:jesli bierzesz dupka to po dupku msz mdlosci. a jak nie t dla mnie za duzo o tym myslisz i oto efekt bo tez tak mialam. bo to za szybko na objawy a tym bardziej mdlosci
Nie biore -
Dziewczyny, jak to jest z grypą żołądkową/wymiotami ? Czy mogą coś popsuć, spowodować że ciąży nie będzie ?
Wymiotuje dalej niż widzę i zaczęłam się martwić02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Fatim. Witaj
Roslinka. Ja tez mam problem ze wstawaniem w nocy na siku. Ostanio przeszukalam net i znalazlam info, ze to nie musi zaburzyc tempki jezeli przed mierzeniem lezy/spi sie conajmniej godzine.
Stokrotka. Ja biore kompleks witamin z kwasem foliowym, Castagnus, Omega3, wiesiolek, siemie lniane i teraz zaczelam zurawine i probiotyk na pecherz, bo mi ciagle wracaja infekcje.
Meli92. Fajnie, ze dostalas skierowanie na hormony. Musialas nagiac ile sie starasz czy dal od reki? USG nie dostalas?
Effy, Agnieszka93. Zgadzam sie z Wami odnosnie testowania, ale zeby do tego dojsc trzeba czasu. Wczesniej tez bylam napalona i zawod bardzo bolal. Mniej boli jak sie testu nie zrobi.
Zamowilam sobie 20 testow ciazowych i chyba w ogole ich nie bede uzywac W ostanim cyklu zaczelam tak robic, ze jak widze, ze tempka spada to wiem, ze nie ma sensu testowac.
Olciuska. Zgadzam sie z Toba. Czytalam, ze tak wczesna ciaza nie daje objawow. Np mdlosci mozna miec z nerwow albo zatrucia, ale nie z powodu ciazy jeszcze przed terminem @ Dlatego przestalam tak na sile wypatrywac objawow
Madziulla. Wiesz moze dlaczego nie mozna mierzyc pod pacha? Ja probowalam cos w sieci na ten temat znalezc, ale niewiele sie udalo. Postanowilam sprobowac i wszyskie tempki mi ladnie pokazuje. W I fazie niskie temperatury, przed owu spadek, potem wzrost i znowu nizsze przed @. Dlatego dalej mierze pod pacha, bo te inne sposoby sa dla mnie niewygodneAgnieszka93 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ja mam ostatnio spadek apetytu wogole ale nie jako objaw haha
Tak tak kochana, jestesmy Pod tym wzgledem do siebie podobne, a mi nic nie jest hihi ;P
moze to tez objaw ;P choc pewnie jak jutro zobacze biel to od razu wyklucze ciaze ;/Paula55 lubi tę wiadomość