Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaFasola wrote:Tak mnie kusi zeby jutro zatestowac ...
11 dpo już powinno coś wyjść, jeżeli coś jest
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
a u mnie dzisiaj 9 dpo, od kilku dni bardzo bolą mnie jajniki, najpierw bolał prawy z którego była owulacja a teraz raz jeden raz drugi. Temperatury nie mierzę, czasem w godzinach popołudniowych mierzyłam i zawsze mam ok 37,4 - 37,6. Nie chcę znowu się nakręcać i co miesiąc powtarzam sobie że trzeba wyluzować. Wyszukuje sobie milion zajęć żeby nie myśleć, teraz np robię dywanik ze sznurka bawełnianego:). Planowałam testować 10.11, ale wtedy to już będzie jakos 17 dpo, więc pewnie zatestuje wcześniej...Syn ur. 2011 r.
-
stokrotka92 wrote:Dziewczyny a czym oprócz inofoliku czy inofemu się wspomagacie w działaniu? Siemie ?
O, to może i ja podziele się swoim zestawem
Do owulacji biorę :
-wiesiołek
-donga
- popijam winko i wcinam migdały
Przepisane przez lekarza :
- clo
- duphaston
- ovitrelle
- euthyrox n75
- glucophage 500 xr
- pabi-dexamethason
Suplementy :
- acard
- wit d
- inofem
- magnez
- b complex
- tran
- selen
- witaminy prenatalne
- i nie pamiętam czy coś jeszcze..
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
dziewczyny trzymajcie do okresu z testowaniem ewentualnie 2 dni przed!!! Wydaję mi się, że jak sie nie zrobi testu tylko przychodzi okres to jest mniejszy zawód. A jak się jednak jest w ciąży a test wyjdzie negetywny, bo po 10 dniach może nie wyjść to niepotrzebny smutek i stres przez kolejne dni a to nie jest wskazane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 13:09
Madziulla, Niesia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:dziewczyny trzymajcie do okresu z testowaniem ewentualnie 2 dni przed!!! Wydaję mi się, że jak sie nie zrobi testu tylko przychodzi okres to jest mniejszy zawód. A jak się jednak jest w ciąży a test wyjdzie negetywny, bo po 10 dniach może nie wyjść to niepotrzebny smutek i stres przez kolejne dni a to nie jest wskazane
zgadzam sie w 100% ja nie testowalabym wczesniej jak 12-14 dpo...ale to moje zdanieEffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zobacze jeszcze jaka jutro bedzie temp .. I poczekam chyba chociaz do niedz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:O, to może i ja podziele się swoim zestawem
Do owulacji biorę :
-wiesiołek
-donga
- popijam winko i wcinam migdały
Przepisane przez lekarza :
- clo
- duphaston
- ovitrelle
- euthyrox n75
- glucophage 500 xr
- pabi-dexamethason
Suplementy :
- acard
- wit d
- inofem
- magnez
- b complex
- tran
- selen
- witaminy prenatalne
- i nie pamiętam czy coś jeszcze.. -
nick nieaktualnyEffy wrote:no to ja też poczekam spokojnie do niedzieli/poniedziałku :)będzie 13/14 dpo i 25/26 dc czyli tak jak okres zwykle przychodzi.
dziękować ! -
nick nieaktualny