Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie:)
ja mam problem,bo od 15dc do 25dc mam brac progesteron..tyle ze wiem ze powinno sie go brac po ovu..i tu mam najwiekszy problem..bo nie wiem czy byla czy bedzie a raczej czy to cykl bezowulacyjny..testy ovu od 8dc ciagla pokazuja druga kreske czyli wciaz jest jakis tam wyrzut Lh ale nic z tego nie rozumiem:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teściowa miałam cudowna i złego słowa o niej nigdy nie powiem owszem zdarzały się jakieś konflikty ale trwały kilka godzin bardzo mi jj brakuje jej kursowania i bezpośredniego wowieniantego co myśli wiedziała że chcemy drugie dziecko i bardzo nam kibicowała ale tesc to totalna pomyłka od 3 mięs cały czas chleje mam nadzieję że się kiedyś zachleje bo inaczej i my i szwagierka się wykonczymy psychicznie
-
Dzień dobry kobietki :*
Ja miałam ciężki wieczór po super dniu z synkiem wieczorem dostałam takiej migreny że szok myślałam że umrę... A tu dwulatek w domu. Dzięki Bogu jest już praktycznie samoobslugowy....
Dziś wstałam i od razu lepiej.
Dziewczyny jakie macie piękne wykresy!!! Ciazami mi tu pachnie czekam na testy!!
Mika kurde ciężko tak na "pałe" stwierdzić czy ta owu była bo testy nie wychodzą, temp też chyba średnio... może u ciebie monitoring by się sprawdził...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:39
-
nick nieaktualnyJa mam pod tym wzgledem rodzicow i tesciowa cudownych...wiedza o tym ze sie staramy wiedza o poronieniu sprzed 2 lat. no i moi rodzice wiedza o klinice tesciowa jeszcze nie wie.ale pewnie niedlygo powiemy. nie pytaja sie co miesiac czy sie udalo czy nie nie dopytuja nie nakrecja. i to jest cudowne ja mam wieksze parcie na ciaze bo moj tata ma 72 lata mama 63 maja juz 5 wnukow...wczoraj oglądaliśmy stare wigilie z lat 2000-2004 jak dwojka nastarszych wnukow byla mala to sie poplakalam ze moje dzieci moga tego niedoczekac...ze nie bed tego pamietaly jakich ja mialam cudownych rodzicow....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:51
-
czesc Dziewczyny!
chcialam podpytac Was.. kiedy najwczesniej mozna / powinno sie isc na bete? nie chce zapeszac, ale czuje sie inaczej w tym cyklu po owulacji, ktora mialam w pitaek/sobote. wiem, ze na testy zwykle apteczne za wczesnie. wiem, ze mozliwe to urojona ciaza, ale pierwszy raz mam takie przeczucie i nadzieje. doradzcie jesli wiecie, kiedy warto isc na pierwsze testy bety.
milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 09:42
Marti
31 l. , 2cs
-
nick nieaktualnyMarti... wrote:czesc Dziewczyny!
chcialam podpytac Was.. kiedy najwczesniej mozna / powinno sie isc na bete? nie chce zapeszac, ale czuje sie inaczej w tym cyklu po owulacji, ktora mialam w pitaek/sobote. wiem, ze na testy zwykle apteczne za wczesnie. wiem, ze mozliwe to urojona ciaza, ale pierwszy raz mam takie przeczucie i nadzieje. doradzcie jesli wiecie, kiedy warto isc na pierwsze testy bety.
milego dnia!
u kazdej zadnezdzenie moze byc w innym czasie im pojdziesz pozniej tym bedziesz miala wieksza pewnosc. ile masz teraz dpo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarti... wrote:wiem, ze to bardzo wczesnie.. nie smiejcie sie. 5dpo
to zdecydowanie za szybko....ja bym poszla na Twoim miejscu najwczesniej za tydzien. jesli jest ciaza to i beta wykaże ja 8-9 dpo ale jesli nie bylo jeszcze zagniezdzenia to beta tego nie pokaze Ty sie rozczarujesz i bedzie "klops" bo do zagniezszenia moglo poprostu nie dojsc..A wogole najlepiej jak bys poszla w terminie @
Marti do dopiero 2 cykl staran u Ciebie... wyluzuj nie nakrecaj sie bo to nie ulatwia napewno -
nick nieaktualnyMarti... wrote:wlasnie potrzebowalam tego zimnego prysznica. serio! wiem, ze musze zluzowac, ale chyba wiekszosc z Was przechodzilo faze nadmiernej eksytacji. ja mam ja teraz
tak ja tez to mialam ale napewno nie na etapie 2 cs tylko duuuzo pozniejAJA_S lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny mogę dołączyć ? Jeśli jajeczko pękło to będę testować 10 listopada, może jakimś cudem się uda choć staram się nie nastawiać, bo od wczoraj boli mnie podbrzusze i krzyż jak na @, więc może nie pękło i cykl mi się wydłużył i okres tuż, tuż...
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki :*
Zerknijcie proszę na mój wykres - niepokoją mnie te dziwne skoki temperatury... Tłumaczę sobie, że to przez wstawanie na siku mogą być niewiarygodne, jak uważacie? Czy to może być cykl bezowulacyjny? Śluz delikatnie rozciągliwy pojawił się jednego dnia, wczoraj był raczej lepki, dziś jeszcze żadnego nie zaobserwowałam. Zazwyczaj mam spadek tempki do owu i dopiero później wzrost, a teraz takie skoki