Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze mam pełno energii posprzątałabym coś ale już za późno i tak mnie cos tknęło zmierzyłam sobe temp a tam 37,01 szok bo dawno takiej nie miałąm nawet z julka w ciąży zawsze miałam 36.6 ale to juz koło 7tc jak byłam w szpitalu może coś się dzieje zobaczymy na razie na nic się nie nastawiam
-
Karola, obys zobaczyla 2 kreseczki
Ja na temp az tak nie patrze zawsze w fl mam ok 37.- 37.1 i spada dopiero w trakcie @... -
KarolaFasola wrote:Karola, obys zobaczyla 2 kreseczki
Ja na temp az tak nie patrze zawsze w fl mam ok 37.- 37.1 i spada dopiero w trakcie @... -
ja tez się na temperaturze nie znam więc nie pomogę . ja jak sie już położe to zasypiam wszedzie ale jak coś robie to jakbym motorek w tyłku miała pamietam że jak byłam z julka w ciąży to rozładowywałam palety z towarem w takim tempie że dziewczyny były w szoku ale nie mogły być ze mna bo miałam nerwa i tak jest teraz
-
Marzymisie. Przykro mi. To trzymam teraz kciuki za kolejny cykl
Karola. Wieczorem zmierzylas ta tempke? Jak tak to moze byc niewiarygodna, bo mierzy sie rano o stalej porze
Effy. Nie wiem czy sa jakies przedzialy, ale czytalam, ze kazda kobieta bedzie miala inaczej. Chodzi o to, zeby w I fazie byly nizsze a w drugiej wyzsze i tyle
Podobno najlepiej mierzyc w pochwie, odbycie lub w ustach. Ja jednak mierze pod pacha i tez mi wszystko ladnie wychodzi
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
U mnie dzisiaj temperaturowe szaleństwo heh.. Oby tak zostało