Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A i tak nie mam wielkiej nadzieji zero objawow praktycznie... Czasami jakies lekkie mdlosci/zgaga nie wiem nawet jak to nazwac i troche wiekszy apetyt chodze i szukam czegos a nie wiem sama co he he .. A tak pozatym wszystko jak przed @.
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Kochana 3ymam za Ciebie kciuki!
A wiecie co ja chyba wroce na prawko! 5 razy oblalam Boshe co za wstyd! ale musze sie czyms zajac, jeszcze nie wiem skad kase wezme ale ide! musze to cholerstwo zdac.!Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaFasola wrote:A i tak nie mam wielkiej nadzieji zero objawow praktycznie... Czasami jakies lekkie mdlosci/zgaga nie wiem nawet jak to nazwac i troche wiekszy apetyt chodze i szukam czegos a nie wiem sama co he he .. A tak pozatym wszystko jak przed @.
-
Mama Ali wrote:Oby tak było życzę ci tego z całego kochana Musi nam się udać w końcu Landryneczka nie bez powodu zmieniła czcionkę listy testowanych osób na grubszą może to jest zachęta na II grube tłuste kreseczki dla nas
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:mam dokładnie to samo chodze po chacie i szukam czegoś do zjedzenia
Otwieram lodowke 5 razy i mysle chyba ze pojawi sie cos tam innego jeszcze hihi -
W poprzedniej ciazy tez tak mialam ze jadla bym wszystko co mi wpadnie pod reke i ciagle czegos mi brakowalo jeszcze . ale to dopiero 9dpo ( tak mi sie wydaje ) wiec sie nie nakrecam.
-
KarolaFasola wrote:Otwieram lodowke 5 razy i mysle chyba ze pojawi sie cos tam innego jeszcze hihi
-
Annie, ja to wiem ale przeciez kazda z nas napewno chcialaby miec odrazu pelny zestaw objawow zeby wiedziec czy sie udalo :p
Karola- moze to jakis dobry znak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Ja nie wiem co jest. Prawie zemdlałam teraz dobrze że mąż był i zareagował.
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:oby tak było ah co ma byc to bedzie
Będą II kreseczki i nic innego tego się trzymajmy kobietki
A jeśli o zaglądanie do lodówki to ja mam to samo co 5 minut chodzę i patrze co by tutaj sobie podebrać do zjedzenia a już znam to na pamięć co w niej jest Ja głównie szukam czegoś słodkiego