Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A i tak nie mam wielkiej nadzieji zero objawow praktycznie... Czasami jakies lekkie mdlosci/zgaga nie wiem nawet jak to nazwac i troche wiekszy apetyt chodze i szukam czegos a nie wiem sama co he he .. A tak pozatym wszystko jak przed @.
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Kochana 3ymam za Ciebie kciuki!
A wiecie co ja chyba wroce na prawko! 5 razy oblalam Boshe co za wstyd! ale musze sie czyms zajac, jeszcze nie wiem skad kase wezme ale ide! musze to cholerstwo zdac.!w czwartek.druga jazda
oj moj instruktor ma duzo.cierpliwosci bo inaczej byloby.ciezko
chociaż jest zajecie I nie mysli sie
Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaFasola wrote:A i tak nie mam wielkiej nadzieji zero objawow praktycznie... Czasami jakies lekkie mdlosci/zgaga nie wiem nawet jak to nazwac i troche wiekszy apetyt chodze i szukam czegos a nie wiem sama co he he .. A tak pozatym wszystko jak przed @.
-
Mama Ali wrote:Oby tak było życzę ci tego z całego
kochana
Musi nam się udać w końcu Landryneczka nie bez powodu zmieniła czcionkę listy testowanych osób na grubszą
może to jest zachęta na II grube tłuste kreseczki dla nas
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:mam dokładnie to samo chodze po chacie i szukam czegoś do zjedzenia
Otwieram lodowke 5 razy i mysle chyba ze pojawi sie cos tam innego jeszcze hihi -
W poprzedniej ciazy tez tak mialam ze jadla bym wszystko co mi wpadnie pod reke i ciagle czegos mi brakowalo jeszcze . ale to dopiero 9dpo ( tak mi sie wydaje ) wiec sie nie nakrecam.
-
KarolaFasola wrote:Otwieram lodowke 5 razy i mysle chyba ze pojawi sie cos tam innego jeszcze hihi
-
Annie, ja to wiem
ale przeciez kazda z nas napewno chcialaby miec odrazu pelny zestaw objawow zeby wiedziec czy sie udalo :p
Karola- moze to jakis dobry znak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Ja nie wiem co jest. Prawie zemdlałam teraz dobrze że mąż był i zareagował.
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:oby tak było ah co ma byc to bedzie
Będą II kreseczki i nic innegotego się trzymajmy kobietki
A jeśli o zaglądanie do lodówki to ja mam to samo co 5 minut chodzę i patrze co by tutaj sobie podebrać do zjedzenia a już znam to na pamięć co w niej jestJa głównie szukam czegoś słodkiego