Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciuska wrote:Paula55 wrote:Pół roku nam to zajęło....[/Q
Zazdroszcze Ci tego spokoju!!!
Może to dla was głupio zabrzmi ale uważam że jak przyjdzie nasz czas to Bozia da rodzeństwo dla Tiago
Tymczasem uciekamy na plac zabaw bo piękne słońce mamy. Do wieczora :*
-
Ale naskrobalyscie od rana, musze sie do wielu rzeczy odniesc, wiec uprzedzam, ze post bedzie dlugi
Bardzo sie ciesze, ze nas tu tyle z UK, przynajmniej jakies wsparcie
Bulkaasia. U nas tez zawsze byla wspolna msza przy grobach a potem rodzinny obiad i kawa. Strasznie mi tego brakuje. Od wczoraj czuje jakis smutek i nie wiedzialam dlaczego. Teraz doszlam, ze to chyba tesknota. Tak bardzo chcialabym tam byc.
Paula55. Ja tu jestem dopiero niewiele ponad rok i generalnie uwazam, ze to zla decyzja byla. W tej chwili nie ma odwrotu, wiec musze tu zostac, ale strasznie tesknie za PL.
Na swieta nie lecimy, bo po pierwsze pieniadze a po drugie strasznie ciezko byloby mi wrocic do UK, wiec wole sobie tego nie robic.
Mam tu siostre, z ktora spedzimy swieta.
Olciuska, zazdroszcze Ci rodzicow w UK
Effy. Dobra decyzja z czekaniem na testowanie do @. Mniej sie bedziesz stresowac. Ja tez tak zaczelam robic. W poprzednim @ przyszla i nawet nie zrobilam testu.
Olciuska. Rozumiem Twoja frustracje. Ja tez myslalam, ze zajscie w ciaze jest prostsze. Naczytalam sie, ze po odstawieniu tabletek plodnosc jest wieksza, ale chyba to mit.
Dlaczego wylalas pelno lez przez GP?
Ja mam wizyte umowiona na grudzien. Chce dostac jakies skierowania. Masz jakies rady, zeby tych lez nie wylewac?
Myslisz, ze jak nie powiem o nieregularnych miesiaczkach to nie dostane skierowania na hormony? Bardzo nie lubie klamac i wolalabym tego uniknac.
Czyli tu jednak mozna zrobic monitoring? 40f to nie taka tragedia, moze tez sie skusze. A w jakim czasie po owu nalezaloby to zrobic?
Meli92. Powodzenia jutro na wizycie. Koniecznie daj znac prosze Jestem ciekawa co uda Ci sie dostac, bo w grudniu tez ide na taka wizyte.
Olciuska, Effy, bulkaasia lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Ale naskrobalyscie od rana, musze sie do wielu rzeczy odniesc, wiec uprzedzam, ze post bedzie dlugi
Bardzo sie ciesze, ze nas tu tyle z UK, przynajmniej jakies wsparcie
Bulkaasia. U nas tez zawsze byla wspolna msza przy grobach a potem rodzinny obiad i kawa. Strasznie mi tego brakuje. Od wczoraj czuje jakis smutek i nie wiedzialam dlaczego. Teraz doszlam, ze to chyba tesknota. Tak bardzo chcialabym tam byc.
Paula55. Ja tu jestem dopiero niewiele ponad rok i generalnie uwazam, ze to zla decyzja byla. W tej chwili nie ma odwrotu, wiec musze tu zostac, ale strasznie tesknie za PL.
Na swieta nie lecimy, bo po pierwsze pieniadze a po drugie strasznie ciezko byloby mi wrocic do UK, wiec wole sobie tego nie robic.
Mam tu siostre, z ktora spedzimy swieta.
Olciuska, zazdroszcze Ci rodzicow w UK
Effy. Dobra decyzja z czekaniem na testowanie do @. Mniej sie bedziesz stresowac. Ja tez tak zaczelam robic. W poprzednim @ przyszla i nawet nie zrobilam testu.
Olciuska. Rozumiem Twoja frustracje. Ja tez myslalam, ze zajscie w ciaze jest prostsze. Naczytalam sie, ze po odstawieniu tabletek plodnosc jest wieksza, ale chyba to mit.
Dlaczego wylalas pelno lez przez GP?
Ja mam wizyte umowiona na grudzien. Chce dostac jakies skierowania. Masz jakies rady, zeby tych lez nie wylewac?
Myslisz, ze jak nie powiem o nieregularnych miesiaczkach to nie dostane skierowania na hormony? Bardzo nie lubie klamac i wolalabym tego uniknac.
Czyli tu jednak mozna zrobic monitoring? 40f to nie taka tragedia, moze tez sie skusze. A w jakim czasie po owu nalezaloby to zrobic?
Meli92. Powodzenia jutro na wizycie. Koniecznie daj znac prosze Jestem ciekawa co uda Ci sie dostac, bo w grudniu tez ide na taka wizyte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 14:41
-
Olciuska. Dzieki za odpowiedz
Na gina u GP nawet nie licze, tak slyszalam, ze to niewykonalne.
Zaplanowalam sobie, ze dopiero jak bede w ciazy to sie wybiore do polskiego gina, bo mam go daleko i drogo. Moze jednak masz racje, moze z wynikami od GP do polskiego gina pojde.
Tez bede musiala sklamac, ze rok sie staram, ale wolalabym, zeby na tym klamstwie sie skonczylo Moja siostra mi polecila tego GP, mowila ze ta lekarka jest taka dociekliwa i sie przejmuje pacjentem, wiec licze na te skierowania.
Z monitoringiem jeszcze poczekam, bo z kasa krucho. Poprzednie cykle mialam z infekcjami a ten zaczynam zdrowa, wiec mam nadzieje, ze moze tym razem sie uda
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Olciuska. Dzieki za odpowiedz
Na gina u GP nawet nie licze, tak slyszalam, ze to niewykonalne.
Zaplanowalam sobie, ze dopiero jak bede w ciazy to sie wybiore do polskiego gina, bo mam go daleko i drogo. Moze jednak masz racje, moze z wynikami od GP do polskiego gina pojde.
Tez bede musiala sklamac, ze rok sie staram, ale wolalabym, zeby na tym klamstwie sie skonczylo Moja siostra mi polecila tego GP, mowila ze ta lekarka jest taka dociekliwa i sie przejmuje pacjentem, wiec licze na te skierowania.
Z monitoringiem jeszcze poczekam, bo z kasa krucho. Poprzednie cykle mialam z infekcjami a ten zaczynam zdrowa, wiec mam nadzieje, ze moze tym razem sie uda
Jasne kochanie, poczekaj jeszcze... zacznji tylko zbierac wszystko od GP. Ja mam tak glupi charakterek ,ze nawet jakbym miala pozyczyc (oczywiscie takiej sytuacji nie bylo) to musialam sprawdzic hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meli92 wrote:Dziewczyny a w jakich stronach mieszkacie w UK?
My polnocna-wschodnia Anglia, Hrabstwo DurhamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 16:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laseczki ja mieszkam w Szkocji już 4 lata będzie w tym miesiącu aaaaa!!!
Olciuska my tu czekamy na II więc wiesz
My wróciliśmy ze spaceru. Młody się wyszalal i padł w wózku. Jeszcze dosypia a ja pije herbatę bo zarzlam. Wogole to tak mnie brzuch zaczął boleć jak pchalam pod górę ten ciężki wózek że szok jak bym okres miała zaraz dostać
Annie ja też nie umiem kłamać o zgrozo... Zaraz się jakam, robię czerwona itp haha. A czasem by się przydało
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Laseczki ja mieszkam w Szkocji już 4 lata będzie w tym miesiącu aaaaa!!!
My wróciliśmy ze spaceru. Młody się wyszalal i padł w wózku. Jeszcze dosypia a ja pije herbatę bo zarzlam. Wogole to tak mnie brzuch zaczął boleć jak pchalam pod górę ten ciężki wózek że szok jak bym okres miała zaraz dostać
Annie ja też nie umiem kłamać o zgrozo... Zaraz się jakam, robię czerwona itp haha. A czasem by się przydało
Paula tez na nie czekam! oby orzestalo Cie bolec... Ja tez nie umiem klamac hih, ale jak nie masz wyjscia oczywscie nikogo nie krzywdzac.Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Laseczki ja mieszkam w Szkocji już 4 lata będzie w tym miesiącu aaaaa!!!
aaaaaaaa! Szkocja jest pieeeeknaaaa!!!!!!! zazdroszcze