Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:My pierwszy raz spędzamy święta w uk i jestem przerażona... Ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Super ze macie rodzinki przy sobie
Olciuska straszne pieniądzeale co zrobić... Trzeba walczyć.
Ja z GP też miałam przeboje więc unikam ich jak ognia
Mi w Pl gin robiła usg po owulacji (wg mnie) i było kilka pęcherzyków o małej średnicy i ja to zaniepokoilo... Kazała przyjść za tydz by sprawdzić ale było już czysto. Ja uważam że to były pozostałości po owu.
Porobiłam badania hormonów i wszystko ok. Cykle mam w miarę regularne. Zapisała ovarin i powiedziała że następnym razem chce zobaczyć "kropka"
Super babka z niej.... Nie raz nie wzięła nic kasy za wizytę, zawsze pogada, podniesie na duchuszkoda ze jest tak daleko
wiec na razie to robie, macie juz jednego synka wiec powinnas byc bardziej relax
, jesli sie bardzo martwisz to moze idz na monitoring tak po owulce zeby miec 100% pewnosci ,ze byla, za to biora tylko 40f.
-
mika1987 wrote:MyE ja nie pomoge bo sama mam jakies dziwoki na wykresie i juz zglupialam:(
Mika, po pierwsze spróbuj mierzyć temperaturę zawsze o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu, po minimum 4 godzinach snu. Dwie temperatury pod rząd mierzone o innej godzinie potrafią wiele namieszać - stąd te góry i doliny i problem z interpretacją.
Nie mam wielkiego doświadczenia praktycznego, ale z tego, czego mnie uczono, wynikało, że wyższe temperatury następują po owulacji, jest to związane z progesteronem. Temperatura może rosnąć ewentualnie w momencie owulacji, ale na pewno nie 2-3 dni przed - nie ma na to hormonalnego uzasadnienia. Z kolei brak wzrostu temperatury świadczy o braku owulacji. Ale jakiejkolwiek pewności można nabrać po kilku regularnie obserwowanych cyklach. -
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Hej wam dziewczyny ja dzisiaj zaczęłam plamić i nie orientuję się czy to jest dobry znak dla mnie
Jak tam z waszymi testami Abby,Holinek i Olciuska ?
Ale żeście naskrobały przez ten czas no,noEffy lubi tę wiadomość
-
Olciuska jak lekarz mówi żeby się nie martwić to wrzuć na luz
Zresztą jesteś pod obserwacja
Ja też jakoś mega się nie spinamza pierwszym razem było tragicznie.... Płakałam z każdym okresem
Meli jeśli masz problemy z cyklami to lepiej działać wcześniej niż za późnonapewno się uda
-
Mi we wrześniu minęło 8 lat jak mieszkam w Londynie, mąż 10. Święta zawsze w pl, bo mamy tam wszystkich. Tutaj jesteśmy sami niestety
Zazdroszczę tym, które mają bliskich za granicą. Dlatego tak bardzo jest mi smutno w takie dni...
W GP też miałam trochę problemów z uzyskaniem skierowana na kilka badań po poronieniach ale się udało. Go ginka to chodzę w pl jak przylatuje. Ale byłam 3 razy tutaj w pl klinice i też zostawiłam kilka setek,ehhh... -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Olciuska jak lekarz mówi żeby się nie martwić to wrzuć na luz
Zresztą jesteś pod obserwacja
Ja też jakoś mega się nie spinamza pierwszym razem było tragicznie.... Płakałam z każdym okresem
Meli jeśli masz problemy z cyklami to lepiej działać wcześniej niż za późnonapewno się uda
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Mi we wrześniu minęło 8 lat jak mieszkam w Londynie, mąż 10. Święta zawsze w pl, bo mamy tam wszystkich. Tutaj jesteśmy sami niestety
Zazdroszczę tym, które mają bliskich za granicą. Dlatego tak bardzo jest mi smutno w takie dni...
W GP też miałam trochę problemów z uzyskaniem skierowana na kilka badań po poronieniach ale się udało. Go ginka to chodzę w pl jak przylatuje. Ale byłam 3 razy tutaj w pl klinice i też zostawiłam kilka setek,ehhh...
Strasznie drogo tu cholera.. -
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Mi plamienie ustało było to tylko jednorazowe na szczęście ale nadal nie wiem dlaczego
jeszcze w dodatku czuje jakby coś ze mnie leciało
o co tutaj chodzi wiecie może>? ja takie coś mam pierwszy raz i nie wiem co jest grane. Czy to coś złego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny