Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:My pierwszy raz spędzamy święta w uk i jestem przerażona... Ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Super ze macie rodzinki przy sobie
Olciuska straszne pieniądze ale co zrobić... Trzeba walczyć.
Ja z GP też miałam przeboje więc unikam ich jak ognia
Mi w Pl gin robiła usg po owulacji (wg mnie) i było kilka pęcherzyków o małej średnicy i ja to zaniepokoilo... Kazała przyjść za tydz by sprawdzić ale było już czysto. Ja uważam że to były pozostałości po owu.
Porobiłam badania hormonów i wszystko ok. Cykle mam w miarę regularne. Zapisała ovarin i powiedziała że następnym razem chce zobaczyć "kropka"
Super babka z niej.... Nie raz nie wzięła nic kasy za wizytę, zawsze pogada, podniesie na duchu szkoda ze jest tak daleko -
mika1987 wrote:MyE ja nie pomoge bo sama mam jakies dziwoki na wykresie i juz zglupialam:(
Mika, po pierwsze spróbuj mierzyć temperaturę zawsze o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu, po minimum 4 godzinach snu. Dwie temperatury pod rząd mierzone o innej godzinie potrafią wiele namieszać - stąd te góry i doliny i problem z interpretacją.
Nie mam wielkiego doświadczenia praktycznego, ale z tego, czego mnie uczono, wynikało, że wyższe temperatury następują po owulacji, jest to związane z progesteronem. Temperatura może rosnąć ewentualnie w momencie owulacji, ale na pewno nie 2-3 dni przed - nie ma na to hormonalnego uzasadnienia. Z kolei brak wzrostu temperatury świadczy o braku owulacji. Ale jakiejkolwiek pewności można nabrać po kilku regularnie obserwowanych cyklach. -
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Hej wam dziewczyny ja dzisiaj zaczęłam plamić i nie orientuję się czy to jest dobry znak dla mnie
Jak tam z waszymi testami Abby,Holinek i Olciuska ?
Ale żeście naskrobały przez ten czas no,noEffy lubi tę wiadomość
-
Olciuska jak lekarz mówi żeby się nie martwić to wrzuć na luz
Zresztą jesteś pod obserwacja
Ja też jakoś mega się nie spinam za pierwszym razem było tragicznie.... Płakałam z każdym okresem
Meli jeśli masz problemy z cyklami to lepiej działać wcześniej niż za późno napewno się uda
-
Mi we wrześniu minęło 8 lat jak mieszkam w Londynie, mąż 10. Święta zawsze w pl, bo mamy tam wszystkich. Tutaj jesteśmy sami niestety Zazdroszczę tym, które mają bliskich za granicą. Dlatego tak bardzo jest mi smutno w takie dni...
W GP też miałam trochę problemów z uzyskaniem skierowana na kilka badań po poronieniach ale się udało. Go ginka to chodzę w pl jak przylatuje. Ale byłam 3 razy tutaj w pl klinice i też zostawiłam kilka setek,ehhh... -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Olciuska jak lekarz mówi żeby się nie martwić to wrzuć na luz
Zresztą jesteś pod obserwacja
Ja też jakoś mega się nie spinam za pierwszym razem było tragicznie.... Płakałam z każdym okresem
Meli jeśli masz problemy z cyklami to lepiej działać wcześniej niż za późno napewno się uda -
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Mi we wrześniu minęło 8 lat jak mieszkam w Londynie, mąż 10. Święta zawsze w pl, bo mamy tam wszystkich. Tutaj jesteśmy sami niestety Zazdroszczę tym, które mają bliskich za granicą. Dlatego tak bardzo jest mi smutno w takie dni...
W GP też miałam trochę problemów z uzyskaniem skierowana na kilka badań po poronieniach ale się udało. Go ginka to chodzę w pl jak przylatuje. Ale byłam 3 razy tutaj w pl klinice i też zostawiłam kilka setek,ehhh...
Strasznie drogo tu cholera.. -
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Mi plamienie ustało było to tylko jednorazowe na szczęście ale nadal nie wiem dlaczego jeszcze w dodatku czuje jakby coś ze mnie leciało o co tutaj chodzi wiecie może>? ja takie coś mam pierwszy raz i nie wiem co jest grane. Czy to coś złego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny