Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja chyba nie bede testowac. Bede twarda w tym cyklu poczekam do poniedzialku jak @ nie bedzie to zatestuje... Przynajmniej tak bede baaaardzo probowala hihi ;p
kate88:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaFasola wrote:A ja chyba nie bede testowac. Bede twarda w tym cyklu poczekam do poniedzialku jak @ nie bedzie to zatestuje... Przynajmniej tak bede baaaardzo probowala hihi ;p
A wiecie co ja chyba wroce na prawko! 5 razy oblalam Boshe co za wstyd! ale musze sie czyms zajac, jeszcze nie wiem skad kase wezme ale ide! musze to cholerstwo zdac.! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Olciuska ja za 4 razem zdałam haha. A jeżdżę naprawdę dobrze świetny pomysł z tym prawiem!!
A mi już dziś test owu wyszedł negatywny (po 3 pozytywnych) i program mi przesunął datę @ na 14.11....
Szczesciara ;P, pamietah ,ze to tylko program a tak swoja droga bardzo ladne i oryginalne imie synkaPaula55 lubi tę wiadomość
-
Wiem wiem i tak nie wytrzymam do tego czasu haha więc zostaje jak jest najwyżej będę powtarzać
Dziękuję imię pomału staje się bardziej znane bo 2 lata temu to była dla ludzi abstrakcja znali je tylko mega zapaleni fani piłki nożnej (Tiago Silva)Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meli92 wrote:Kolezanka z innego watku dzisiaj testowala 8dp i jest bladzioch
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
hej dziewczynki ale wy się znowu rozpisałyście
my juz w domku Julka chyba ma gorączke jakas rozpalona jest i juz zasnęła i dobrze niech śpi
mnie boli dzis brzuch jak na okres który ma być 5 i powiedziałam sobie że pierwszy test zrobie 9 jak tej małpy nie bedzie 9 mija 28 lat jak nie ma z nami mojego chrzestnego a drugi test zrobie 10 bo 10 mina 3 miesiące odkąd nie ma z nami mojej teściowej możebeda te dni szczesliwe w co już kompletnie nie wierzę -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:ja robiłam test z julką 12 września w im mojego chrzestnego może teraz ten 9 tez mi szczescie przyniesie ?
Oby tak było życzę ci tego z całego kochana Musi nam się udać w końcu Landryneczka nie bez powodu zmieniła czcionkę listy testowanych osób na grubszą może to jest zachęta na II grube tłuste kreseczki dla nasAnnie1981, Karola - mama Julci i ... ? lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:KarolaFasola. To trzymam kciuki, zebys wytrzymala z testowaniem do @
Dam rade juz nie zostało duzo czasu...Annie1981 lubi tę wiadomość