Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyListopadowe testowanie
1. Doti , _Abby_, Holinek, Olciuska @
2. Oktawka, Agnieszka93 @
3. marzymisie @ , Justata@, stokrotka92@ , Ikciu
4. 89viola, Tasza, Meli92 @ ,
5. Karola - mama Julci i ... ?@ , Justata@, Salamanka@, zFolwarku@ , Justata@, Lovi89
6. Mama Ali, She86 , Basik83 @
7. KarolaFasola@ , Justata@, Berenika88, kaka470@ , Justata@, Effy@ , Justata@, kamika23
8. magroz26 @
9. gosssiagabrysiowa@, Karola555, Laura@ , Justata@, meli92@ , Justata@, Bridy-n
10. Bella1412, bulkaasia, emerald_m, rosax3, Najmłodsza_staraczka- Fatim, Anna_Ka@
11.Pikselka@, Dag_Mara, Agula92@, Paula55, santoocha @
12. Katiś, PaniNorris, Destiny80@
13. Biała Azlia, santoocha@, Aguuuś, Luccecita, Viola999, Mona_Lisa @
14. Roza86
15. dobuska, Veni, Niesia86@, mi_lejdi
16. Charlutek, Tynastka
17. Migracja, Darkam11, Sylwia_80, babel_2016, Lady_Savage
18. eMM
19. tubispl, ankaR, lilka1984
20. Klameczka, dobuska
21. roslinka, Agnesia, ZakreconaŻona
22. lottinka, Annie1981
23. kate88:), sierpniowe_nadzieje, inaa, rzepakowepole, Sylwia_80
24. Marteczka93
25. mika1987, aaniluap, Papierówka, Madziulla, InBlue, Kat83, Annie1981
26. Dariaa, Uparciuszek, sssss, Madhuri, yvonneSW
27. Nina_86
28. evve
29.
30. Ann.naa, anusiak5, AiCha4811, Tusia_87, Lottie
W listopadzie mamy 11
Legenda:
Ciąża:
Okres:@Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 19:41
Najmłodsza_staraczka, Bella93, magroz26, cookiemonsterka, Mama Ali, Darkam11, Ikciu, kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i jest listopad pomyliłam w ogóle wątki i założyłam na październik ale, że w październiku nie będę przecież testować to usunęłam tamten
Niestety czeka mnie operacja więc dwa miesiące mi uciekają. A, że sierpień tak dobrze mi poszedł w prowadzeniu i jest mega dużo bąblów to zakładam kolejny Pobijmy ten sierpniowy rekord Chyba damy radę,co?
Zapraszam do testowania z LWDWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 20:28
ktosiowa, Mona_M, AJA_S, emerald_m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze macie jedno dziecko a z kolejnym pod gorke.. moze przerwa Wam pomoze. Chociaz ja wiem po sobie teraz ze skoro nie mozemy sie starac, to nie zwracam uwagi na to ktory dzien cyklu czy blisko owulka itp ale i tak sie zloszcze ze nie moge miec dziecka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:50
-
nick nieaktualny
-
Więc już Wam zostawiam wiruski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 10:29
Isia93, Landryneczka, Paulette, ktosiowa, AJA_S, emerald_m, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Paula obyś nie musiała tu dołączać. Kariotyp robicie prywatnie?
-
Landryneczka wrote:Paula obyś nie musiała tu dołączać. Kariotyp robicie prywatnie?
Morwa trzymam kciuki żeby wam sie udało. Może prZerwa dobrze wam zrobi. Trzymaj się kochana.
Isia czarnowidz jesteś?
Aniu łapie już na zaś
Niee Ja mam wszystkie hormony rozregulowane, mój ma bardzo złe nasienie, więć trochę czasu potrwa zanim to się wyprostuje jeśli w ogóle się uda więc to raczej optymistyczna wersja
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
Przypadkiem do was zajrzałam - póki co jeszcze sie nie zapisuję bo mam zamiar we wrześniu zajść
Isia, a co macie nie tak z nasieniem? Bierzecie jakieś leki, suplementy?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ja się nie poddaję, nie ma mowy. Dopiero zaczynam walkę!
Mała liczba plemników w nasieniu, tylko 11,4mln w 1ml, w całości 35mln a najgorsze to, że tylko 1% prawidłowych i 99% nieprawidłowych;/
Mój bierze salfazin i wit C, teraz dorzuciłam mu jeszcze kwas foliowy i selen z wit e. Za tydzień mamy wizyte u mojego gina który jest również andrologiem, może coś poradzi
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia medycyna idzie do przodu. Mężu pobierze witaminki odpocznie trochę i nasienie się poprawi. A hormony da się uregulować. Tylko potrzeba czasu. Ale skoro jest nadzieje to dobrze się nie poddawać.
U nas wszystko dobrze, a i tak lipa nawet gin do mnie ostatnio z tekstem "mam dla pani dwie wiadomości. jedna dobra druga zła. dobra to taka że jest pani zdrowa i pani partner, a zła to taka, że nie wiem dlaczego tak się stało że 2x pani poroniła" zobaczymy może u nas w genetyce pies pogrzebany ehh -
nick nieaktualny