Listopadowe testowanie 2016 ;)
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualnyA rozumiem... No coz moze bylo za wczesnie na test? Trudno powiedziec. Ja najdluzszy cykl jaki pamietam mialam 69 dni... Masakrazakocona wrote:Paulette, test ostatni robiłam 20.09, negatywny. Jutro zrobię znowu. Wczoraj i przedwczoraj miałam plamienia różowo-brązowe, myślałam, że idzie @, ale nie, nie rozkręciło się.
Najdłuższy cykl do tej pory miałam 36 dni. Jak okresu nie dostanę ani nie jestem w ciąży, to się będę do gina musiała wybrać, ale nie mam żadnego wybranego nawet jeszcze

Moze u Ciebie byla pozniej owulacja? Organizm tak potrafi zaskakiwac ze chyba juz zbyt wiele mnie nie zdziwi. - 
                        nick nieaktualny
 - 

Test powtórzyłam 25.09, negatywny. Od tamtej pory nic się nie zmieniło, teraz miałam nitki krwi w śluzie na papierze. Nie wiem co to znaczy.Paulette wrote:A rozumiem... No coz moze bylo za wczesnie na test? Trudno powiedziec. Ja najdluzszy cykl jaki pamietam mialam 69 dni... Masakra

Moze u Ciebie byla pozniej owulacja? Organizm tak potrafi zaskakiwac ze chyba juz zbyt wiele mnie nie zdziwi.
Dziś 44dc, czekam sobie na okres dalej.
69 dni? O rany. Związane było z problemami hormonalnymi? - 
                        nick nieaktualnyŻyczę Ci końca tego cyklu. Serio.zakocona wrote:Test powtórzyłam 25.09, negatywny. Od tamtej pory nic się nie zmieniło, teraz miałam nitki krwi w śluzie na papierze. Nie wiem co to znaczy.
Dziś 44dc, czekam sobie na okres dalej.
69 dni? O rany. Związane było z problemami hormonalnymi? - 
                        nick nieaktualny
 - 

Abby, chyba na razie nie idę. Spróbuję teraz z testami owu po prostu i dopiero potem się przejdę. Ja mam tak długie, bo to dopiero 3 okres po porodzie (syn jutro rok kończy), więc nic nie jest unormowane jeszcze

A testowałaś? - 
                        nick nieaktualnyJa to nie mam po co testowaćzakocona wrote:Abby, chyba na razie nie idę. Spróbuję teraz z testami owu po prostu i dopiero potem się przejdę. Ja mam tak długie, bo to dopiero 3 okres po porodzie (syn jutro rok kończy), więc nic nie jest unormowane jeszcze

A testowałaś?
 bez sexu nie ma ciąży 
Ovu mi się opoznila dlatego cykl jest dłuższy. Dziś 14 dpo czyli jutro powinna być @
A jak po porodzie to się nie dziwię
 ja miałam pierwszy okres 4 mce po porodzie 
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnySzczerze? to trudno mi powiedzieć. Poszłam do gina dostałam lutke i niczego się nie dowiedziałamzakocona wrote:69 dni? O rany. Związane było z problemami hormonalnymi?

ogólnie mój gin był trochę zlewający mnie dopóki drugi raz nie poroniłam ehh
 ale cóż takie życie. 
                                 - 

To bardzo szybko miałaś. Ja się w sumie nie spodziewałam, że przy tak dużej ilości kp już w 9 mscu okres dostanę, ale się i ucieszyłam, że starania zaczniemy i na pewno zaciążę znowu raz-dwa i dziecko na wiosnę, tak, jak chciałam bardzo. Aha, no tak, takiego wała.._Abby_ wrote:Ja to nie mam po co testować
 bez sexu nie ma ciąży 
Ovu mi się opoznila dlatego cykl jest dłuższy. Dziś 14 dpo czyli jutro powinna być @
A jak po porodzie to się nie dziwię
 ja miałam pierwszy okres 4 mce po porodzie 
A co tam bez sexu u was? Do roboty
!
Paulette, ale gina zmieniłaś, tak? Obyś teraz szybko zaciążyła i fasolka już z wami została na stałe!
PS. No i gdzie ta lista?? - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyZdrowia! Szybkiego powrotu do formy! A co będziesz dawać za dwie kreski? Bo ja jestem w pierwszym dniu ciążyLandryneczka wrote:Hej wam. Nie mialam glowy z ta lista ale jako taka jest. Bylam przed laparo potem operacja musialam dojsc do siebie I uzupelnilam liste. Pozdrawiam

- 

witajcie no i nie udało się w październiku ale musi sie udac w listopadzie by ten nie zbyt dobry listopadowy miesiąc przełamać dobra wiadomością 1 listopad wiadomo do wesołych nie nalezy a ja wraz z mężem po raz pierwszy od 10 lat wyladuje na mszy w ten dzień nad grobem mojej kochanej teściowej jeszcze jak mieszkałam z rodzicami to stałam nad grobem wuja mojego chrzestnego i dziadków potem nie jeżdziłąm bo nie miałam dojazdów a teraz ... do tego 5 listopad termin porodu miałam na ten dzień powinnam juz siedzieć w wielkim brzuchem z spakowana torba do szpitala a co mam łzy rozczarowania żal złośc smutek no i na 5 "kalendarzyk"wyliczył mi @ także proszę mnie zapisać na 5 może nie bedzie porodu ale będa 2 kreseczki zamówiłam już ovarin musi sie udać
 do tego 9 listopad 28 rocznica smierci mojego chrzestnego  10 listopad 3 mies jak teściowej nie ma z nami 
  19 listopad  11 rocznica śm mojej babci eh same złe wspomnienia 
 jedno dobre 14 listopad 17 ur mojej najstarszej siostrzenicy mam nadzieje żedo tej szcześliwej daty dołączą 5 dwie piekne kreseczki 
także prosze o wpisanie na 5 listopada