Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny i sie wkur... na maksa zamówiłam ovarin 4 w ten sam dzień zrobiłam przelew a dzis dostałam meila że paczka dopiero dotarła do kolejnego miasta nosz kuźwa a niby 2 dni mieli na dostarczenie pierwszy raz paczka ma być przez pocztex zawsze miałam normalnie przez poczte lub kuriera no to ovarin bedzie w poniedziałek masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
juz mnie cos trafia masakra słyszłąm ze niektórym po pierwszym opakowani już sie udawało zajśc w ciążę nie mówie że tak bedzie u mnie ale warto spróbować a oni mi takie numer odwalili masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Isia93 wrote:Ja się nie poddaję, nie ma mowy. Dopiero zaczynam walkę!
Mała liczba plemników w nasieniu, tylko 11,4mln w 1ml, w całości 35mln a najgorsze to, że tylko 1% prawidłowych i 99% nieprawidłowych;/
Mój bierze salfazin i wit C, teraz dorzuciłam mu jeszcze kwas foliowy i selen z wit e. Za tydzień mamy wizyte u mojego gina który jest również andrologiem, może coś poradzi
Hej. I co powiedzial gin? Przepisał coś na ulepszenie plemników?
A pytam, bo mam podobna sytuacje z mężulkiem -
nick nieaktualny
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:witajcie a ja jakiegos doła złapałam ryczeć mi sie chce jestem zła na meża na córkę jakas rozdrazniona chodze jestem zła na siebie ...
Powinnam już przygotowywać się do porodu Julka powinna głaskać brzuszek a co mam nic nie mam koleża nka która straciła dziecko kilka dni po mnie jest w 13 tc cieszę się że jej sie udało ale ... dlaczego jej a nie mi ? jestem zła na siebie na Boga że ne moge dac Julci wymarzonego prezentu tak bardzo chce brata dziś spytałam ja co by chciała na gwiazdkę (jest chora więc siedzimy w domku ) a ona że chce by w końcu była dzidzia w moim brzuszku i co ja mam jej odpowiedzieć ? eh łzy same się cisną do oczu czasami mam tego wszytkiego dosyć ...
lekarz kazał odczekac 3 miesiace wiec pewnie bardziej grudzien na testowanie ale moze odwaze sie juz w listopadzie z mezem zadziałac -
nick nieaktualnyjatoszka wrote:widze ze wiele nas łączy-mam to samo i nie wiem jak sobie z tym poradzic??? do tego bratowa jest w ciąży -zycze im jak najlepiej ale gdzie w sercu bardzo kłuje
lekarz kazał odczekac 3 miesiace wiec pewnie bardziej grudzien na testowanie ale moze odwaze sie juz w listopadzie z mezem zadziałac -
nick nieaktualny