Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Karola.. Przykre to co piszesz,pamietam jak o Tesciowej napisalas na innym watku, miejmy nadzieje,ze dzien Twego testowania to znak,ze czarne chmury wokol Was sie rozejda i bedziecie szczesliwi;) i ujrzycie II kreseczki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySalamanka wrote:Dziewczyny! Jakie badania robiłyscie przed i w czasie starania sie o dzidzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 21:14
-
Salamanka wrote:Dziewczyny! Jakie badania robiłyscie przed i w czasie starania sie o dzidzie?
-
Robiłam tylko podstawowe krew (+TSH i ft3 i ft4) oraz mocz, ale myśmy zaszli za 1. razem. Teraz tylko ja robiłam badania (dodałam żelazo i wit Bcośtam), ale to dopiero 4 cykl po porodzie, więc nie idę na razie na nic dalej.
Jutro powinna się @ kończyć i w pon ruszam z testami owu. Chyba ten okres był najdłuższy na razie od porodu, więc chyba powoli zaczyna się normować u mnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie a ja jakiegos doła złapałam ryczeć mi sie chce jestem zła na meża na córkę jakas rozdrazniona chodze jestem zła na siebie ...
Powinnam już przygotowywać się do porodu Julka powinna głaskać brzuszek a co mam nic nie mam koleża nka która straciła dziecko kilka dni po mnie jest w 13 tc cieszę się że jej sie udało ale ... dlaczego jej a nie mi ? jestem zła na siebie na Boga że ne moge dac Julci wymarzonego prezentu tak bardzo chce brata dziś spytałam ja co by chciała na gwiazdkę (jest chora więc siedzimy w domku ) a ona że chce by w końcu była dzidzia w moim brzuszku i co ja mam jej odpowiedzieć ? eh łzy same się cisną do oczu czasami mam tego wszytkiego dosyć ... -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:witajcie a ja jakiegos doła złapałam ryczeć mi sie chce jestem zła na meża na córkę jakas rozdrazniona chodze jestem zła na siebie ...
Powinnam już przygotowywać się do porodu Julka powinna głaskać brzuszek a co mam nic nie mam koleża nka która straciła dziecko kilka dni po mnie jest w 13 tc cieszę się że jej sie udało ale ... dlaczego jej a nie mi ? jestem zła na siebie na Boga że ne moge dac Julci wymarzonego prezentu tak bardzo chce brata dziś spytałam ja co by chciała na gwiazdkę (jest chora więc siedzimy w domku ) a ona że chce by w końcu była dzidzia w moim brzuszku i co ja mam jej odpowiedzieć ? eh łzy same się cisną do oczu czasami mam tego wszytkiego dosyć ...
Najlepiej jest przede wszystkim siebie uspokoić i powiedzieć będzie prezent jeśli się mamusi uda czy coś w tym stylu żeby malutka nie potrzebnie się nakręcała wszystko się ułoży i w końcu dostanie swój wymarzony prezent ( braciszka ) pozdrawiam.Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Karola wiem ze Ci smutno ale dasz rade! Kolejny cykl a jeśli będzie trzeba to następny i następny. Baby są twarde.