X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Karola.. Przykre to co piszesz,pamietam jak o Tesciowej napisalas na innym watku, miejmy nadzieje,ze dzien Twego testowania to znak,ze czarne chmury wokol Was sie rozejda i bedziecie szczesliwi;) i ujrzycie II kreseczki.
    Dzięki za dobre słowa na samą myśl o listopadzie mam łzy w oczach zawsze to byl ciężki miesiąc a teraz będzie jeszcze gorszy ale co zrobić żyć trzeba dalej ....

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • Salamanka Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge prosic o zapisanie na 5.11? :))

12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności
  • Salamanka Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Jakie badania robiłyscie przed i w czasie starania sie o dzidzie?

12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności

Wysłany: 5 października 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salamanka wrote:
    Moge prosic o zapisanie na 5.11? :))
    to bedziemy razem testowac 5 listopada ;)

Salamanka lubi tę wiadomość

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salamanka wrote:
    Ja żadnych ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salamanka wrote:
    Ja sporo. Prlokatyna, lh, fsh, progesteron, tsh, ft3, ft4, anty-tpo, anty-tg, testosteron, estradiol, glukoza, no I podstawowe mocz, morfologia,ob, crp, potas, sod itp. Miałam hsg, test po stosunku, laparo I histeroskopie I.chyba tyle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 21:14

Wysłany: 5 października 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salamanka wrote:
    ja badania robiłam przed ciąza z Julką byłam w szpitalu na laparoskopii i wtedy miałąm badania robione mąz badanie nasienia na które nigdy nie dotarł bo juz byłam w ciązy a teraz czekamy co końca roku jak sie nie uda to Julka bedzie jedynaczką

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam tylko podstawowe krew (+TSH i ft3 i ft4) oraz mocz, ale myśmy zaszli za 1. razem. Teraz tylko ja robiłam badania (dodałam żelazo i wit Bcośtam), ale to dopiero 4 cykl po porodzie, więc nie idę na razie na nic dalej.

Jutro powinna się @ kończyć i w pon ruszam z testami owu. Chyba ten okres był najdłuższy na razie od porodu, więc chyba powoli zaczyna się normować u mnie.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogę się rozgoscic ? Jeszcze co prawda obecny cykl trwa jest 16 dc ale mam cykl bezowulacyjny także testować będę napewno pod koniec listopada jak nie w grudniu dopiero

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Czy mogę się rozgoscic ? Jeszcze co prawda obecny cykl trwa jest 16 dc ale mam cykl bezowulacyjny także testować będę napewno pod koniec listopada jak nie w grudniu dopiero
    Ofkors :) im nas więcej tym weselej :)

Wysłany: 6 października 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie a ja jakiegos doła złapałam :( ryczeć mi sie chce jestem zła na meża na córkę jakas rozdrazniona chodze jestem zła na siebie ...
    Powinnam już przygotowywać się do porodu Julka powinna głaskać brzuszek a co mam nic nie mam koleża nka która straciła dziecko kilka dni po mnie jest w 13 tc cieszę się że jej sie udało ale ... dlaczego jej a nie mi ? jestem zła na siebie na Boga że ne moge dac Julci wymarzonego prezentu tak bardzo chce brata dziś spytałam ja co by chciała na gwiazdkę (jest chora więc siedzimy w domku ) a ona że chce by w końcu była dzidzia w moim brzuszku i co ja mam jej odpowiedzieć ? eh łzy same się cisną do oczu czasami mam tego wszytkiego dosyć ...

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam można się dołączyć? Mi test październikowy nie powiódł się także będziemy próbować w listopadzie mam nadzieje, że tym razem się uda i ujrzymy II kreseczki :-)

y945qxj.pnglwafjpi.png71ykwdg.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola - mama Julci i ... ? wrote:
    witajcie a ja jakiegos doła złapałam :( ryczeć mi sie chce jestem zła na meża na córkę jakas rozdrazniona chodze jestem zła na siebie ...
    Powinnam już przygotowywać się do porodu Julka powinna głaskać brzuszek a co mam nic nie mam koleża nka która straciła dziecko kilka dni po mnie jest w 13 tc cieszę się że jej sie udało ale ... dlaczego jej a nie mi ? jestem zła na siebie na Boga że ne moge dac Julci wymarzonego prezentu tak bardzo chce brata dziś spytałam ja co by chciała na gwiazdkę (jest chora więc siedzimy w domku ) a ona że chce by w końcu była dzidzia w moim brzuszku i co ja mam jej odpowiedzieć ? eh łzy same się cisną do oczu czasami mam tego wszytkiego dosyć ...

Najlepiej jest przede wszystkim siebie uspokoić i powiedzieć będzie prezent jeśli się mamusi uda czy coś w tym stylu żeby malutka nie potrzebnie się nakręcała :-) wszystko się ułoży i w końcu dostanie swój wymarzony prezent ( braciszka ) pozdrawiam. :-)

Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę tu się Landrynka schowała ;)

Pauletta ty moja <3 tylko nie uciekaj stąd :)

Ja się witam duchowo ^^

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 20:33

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola wiem ze Ci smutno :/ ale dasz rade! Kolejny cykl a jeśli będzie trzeba to następny i następny. Baby są twarde.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to która jak testować będzie?

• zakocona Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka, na 1. str jest lista ;)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    stokrotka, na 1. str jest lista ;)
    Już widzę :)

Wysłany: 7 października 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Karola wiem ze Ci smutno :/ ale dasz rade! Kolejny cykl a jeśli będzie trzeba to następny i następny. Baby są twarde.
    No tak niby baby są twarde ale ja mam już dosyć czekam na tego listonosza z paczuszka będę lykac ovarin i zobaczymy

Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam napisać można mnie również wpisać na 6.11 :-)

Karola - mama Julci i ... ? - My kobiety nigdy się nie poddajemy, także trzeba się uzbroić w cierpliwość kochana a wszystko będzie jak w bajce :-)

‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ