Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@ niestety przylazła... Poprosze na 7.11..
Moze bedzie szczesliwa 7Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 07:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka w końcu doszly do mnie moje witaminki ovarin już jest działania zaczęliśmy już wczoraj teraz mąż ma popoludniowki więc raczej nic nie będzie a potem ma nocki ale będziemy działać a co co ma być to będzie może akurat się uda
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:Hejka w końcu doszly do mnie moje witaminki ovarin już jest działania zaczęliśmy już wczoraj teraz mąż ma popoludniowki więc raczej nic nie będzie a potem ma nocki ale będziemy działać a co co ma być to będzie może akurat się uda
-
nick nieaktualny
-
Hej mogę się dopisać? W tym miesiącu nadzieje wzrosły bo to pierwszy cykl kiedy przyjmuje witaminę e i korzeń maki oraz będzie pierwsza próba z żelem conceive
Owu spodziewamy się ok 19 października o ile się pojawi bo z tym jest problem. Miałam dwa nie owocne cykle z CLO ,musiałam przerwać bo jajnik brzydko się powiększył -
Hej witam nowe mam nadzieję że ten nie zbyt miły listopad zaczarujemy i będziemy mieć odrobinę radości pod postacią dwuch kreseczek
-
W tej kwestii to nie jestem w stanie ci pomóc
A tak z innej beczki dziewczyny Któraś z was miała ostatnio jakieś nietypowe sny??
Mi dzisiaj śniło się że kiedy zrobiłam teścik to pokazały się II kreseczki może to głupie ale ciekawe czy takie sny się sprawdzają jak sądzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 11:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:W tej kwestii to nie jestem w stanie ci pomóc
A tak z innej beczki dziewczyny Któraś z was miała ostatnio jakieś nietypowe sny??
Mi dzisiaj śniło się że kiedy zrobiłam teścik to pokazały się II kreseczki może to głupie ale ciekawe czy takie sny się sprawdzają jak sądzicie?
a testy mi sie snily jak bardzo myslalam o ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 11:48
-
nick nieaktualny