Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Hej ja ciągnę inofolic ale mi się kończy i wysłałam Dziś męża do apteki. Ma mi kupić cokolwiek będzie albo ovarin albo inofolic albo inofem. Co kupi to mi bez różnicy ważne żeby działało. a słyszałyście może takie info żeby pić te specyfiki o stałych porach?
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Szczerze to nie. Zazwyczaj pije rano i wieczorem a jak zapomnę to wale oba przed snem żeby mieć odpowiednią dawkę kwasu foliowego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Mąż kupił dalej inofolic. 40zł za 20 saszetek ostatnio płaciłam 60
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Dziewczyny ten inofolic to sie caly cykl pije? Czy jak? I rozumiem, ze wtedy juz nie trzeba brac foliku w tabletkach?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajmłodszaStaraczko, mam nadzieję, że nie masz mi za złe tego co pisałam o jednostkach, nie chciałam zabierać Tobie nadziei... z progesteronem to częsta sprawa, że mieszają się jednostki.
ale ważne, że walczysz i już niebawem będziesz na fiolecie
co do suplementów z inozytolem, to ja brałam inofem, kupowałam duże opakowanie 60 saszetek w aptece gemini, porównywałam składy i mi się to najbardziej kalkulowało. inofem i infolic mają chyba znacznie więcej inozytolu niż ovarin, ale dokładnie nie pamiętam już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 21:48
-
głupia ja ogladałam filmiki na yutube o świnkach morskich w pewnym momecie wyskoczyły mi o dzieciach i porodach no i siedziałam tak pół godz i ryczałam bo powinnam już się szykowac do porodu oj cięzkie chwile przed moim mezem bedzie miał przerabane ze mną nie dośc że te wszytkie dni się zbiegły to jeszcze bede przed @ już mu współczuję
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Ovarin istotnie ma mniej inozytolu, kiedyś go brałam. Owulacje przywrócił potem brałam inofem a teraz czekam na paczkę od kumpeli z Anglii, bo wysłała mi myo-inositol w proszku 1kg powinno starczyć na 3/4 roku myśle, że to się najbardziej opłaca, bo chcą 23-25 funtów + przesyłka. A szkoda, że w Polsce można dostac tylko te specyfiki z apteki
Basik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Mąż kupił dalej inofolic. 40zł za 20 saszetek ostatnio płaciłam 60
najczesciej kupuje na doz.pl i potem zaznaczam odbior w aptece za darmo. oprocz tego dosyc tanią apteka jest apteka-melissa.pl
jestem troche lekomanką wstyd sie przyznac najchetniej bralabym wszystko na raz ale na szczescie mam meza ktory mnie stopuje i czasem wymusza przerwy dla wątroby