Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej i ja się witam
w październiku się nie udało ( chociaż nie stawialam jakoś na niego specjalnie) , ale teraz zaczynamy starania pełna para o drugą dzidzie. Mam już jedną córeczkę Pole, ma 20 miesięcy.
Proszę wpisać mnie na 12.11
Pozdrawiam
Pola

Hania

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakocona może jeszcze nic straconego.
Ja bardzo liczę na ten inofolic że pomoże trochę i owulka wróci. Zamówiłam sobie już testy owu na allegro więc planuje testować w listopadowym cyklu. Jeszcze chyba jakaś cholerna infekcja mi się przypaletala nie mogę tego zaleczyc na własną rękę i chyba czeka mnie wizyta u ginekologa. Mam nadzieję że się wyrobię na jakiś wtorek czy środę i że jeszcze nie dostanę okresu do wizyty. Zadzwonię o 10 i się dowiem -
hej dziewczyny, proszę o wpisanie mnie na 3ego (wczesniej pisalam o 19 bo mi sie daty pochrzaniły;) )
to bedzie moje pierwsze testowanie z Wami na OF, również pierwsza proba z lubrykantem, a wiadomo zawsze jak jakaś zmiana to nadzieja rośnie że moze akurat to coś pomoże, powodzenia nam wszystkim -
nick nieaktualny
-
Mi tam pasuje urodzić w lecie. Mamy ogród, więc będziemy mogli urządzać imprezy urodzinowe na świeżym powietrzu
Najbardziej chcialam czerwiec ale nie wyszlo, lipiec, sierpień, wrzesień ok. Nie chciałabym w październiku, listopadzie czy grudniu
Natalia
27.03.2016

-
nick nieaktualny
-
O to to! Jeszcze niedawno myślałam jak Zakocona, teraz jednak też myślę, że lepiej urodzić latem. Z tych powodów, o których napisałaś, ale i logistycznie będzie mi łatwiej wyjść na ogród z dwójką dzieci. Poza tym nie będę wybrzydzać, chcę być w ciąży, mieć drugie dziecko i cieszyć się rodziną. Jak udałoby się urodzić w lipcu, pewnie we wrześniu zrobilibyśmy sobie mały urlop z dziećmiShe86 wrote:Mi tam pasuje urodzić w lecie. Mamy ogród, więc będziemy mogli urządzać imprezy urodzinowe na świeżym powietrzu
Najbardziej chcialam czerwiec ale nie wyszlo, lipiec, sierpień, wrzesień ok. Nie chciałabym w październiku, listopadzie czy grudniu
No i podobnie jak pisała zFolwarku, goni mnie czas. Też idzie mi 38 rok.
zFolwarku lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, to i ja się przywitam i dołączę do wspólnego testowania
Proszę mnie dopisać na 13.11. To mój drugi cykl starań na poważnie. Biorę inofem i luttagen z polecenia lekarza. Za tydzień idę na wizytę i pewnie jeszcze dostanę bromergon, bo mam problemy z prolaktyną. Życzę wszystkim powodzenia
-
emerald_m wrote:O to to! Jeszcze niedawno myślałam jak Zakocona, teraz jednak też myślę, że lepiej urodzić latem. Z tych powodów, o których napisałaś, ale i logistycznie będzie mi łatwiej wyjść na ogród z dwójką dzieci. Poza tym nie będę wybrzydzać, chcę być w ciąży, mieć drugie dziecko i cieszyć się rodziną. Jak udałoby się urodzić w lipcu, pewnie we wrześniu zrobilibyśmy sobie mały urlop z dziećmi
No i podobnie jak pisała zFolwarku, goni mnie czas. Też idzie mi 38 rok.
Łooo matko wreszcie doczekalam sie rowiesniczki
Teraz bedzie lzej bo razem latwiej. Wszak po prostu zarazimy sie ciazuniami!
emerald_m lubi tę wiadomość

-
Napiszę coś i sobie za jakąś godzinkę. Jak usiądę na mały relaks.
zFolwarku, też się cieszę, że nie jestem osamotnioną Przedczterdziestką
Boże, jak to brzmi
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;