Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej i ja się witam w październiku się nie udało ( chociaż nie stawialam jakoś na niego specjalnie) , ale teraz zaczynamy starania pełna para o drugą dzidzie. Mam już jedną córeczkę Pole, ma 20 miesięcy.
Proszę wpisać mnie na 12.11 PozdrawiamPola
Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakocona może jeszcze nic straconego.
Ja bardzo liczę na ten inofolic że pomoże trochę i owulka wróci. Zamówiłam sobie już testy owu na allegro więc planuje testować w listopadowym cyklu. Jeszcze chyba jakaś cholerna infekcja mi się przypaletala nie mogę tego zaleczyc na własną rękę i chyba czeka mnie wizyta u ginekologa. Mam nadzieję że się wyrobię na jakiś wtorek czy środę i że jeszcze nie dostanę okresu do wizyty. Zadzwonię o 10 i się dowiem -
hej dziewczyny, proszę o wpisanie mnie na 3ego (wczesniej pisalam o 19 bo mi sie daty pochrzaniły;) )
to bedzie moje pierwsze testowanie z Wami na OF, również pierwsza proba z lubrykantem, a wiadomo zawsze jak jakaś zmiana to nadzieja rośnie że moze akurat to coś pomoże, powodzenia nam wszystkim -
nick nieaktualny
-
Mi tam pasuje urodzić w lecie. Mamy ogród, więc będziemy mogli urządzać imprezy urodzinowe na świeżym powietrzu Najbardziej chcialam czerwiec ale nie wyszlo, lipiec, sierpień, wrzesień ok. Nie chciałabym w październiku, listopadzie czy grudniuNatalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
She86 wrote:Mi tam pasuje urodzić w lecie. Mamy ogród, więc będziemy mogli urządzać imprezy urodzinowe na świeżym powietrzu Najbardziej chcialam czerwiec ale nie wyszlo, lipiec, sierpień, wrzesień ok. Nie chciałabym w październiku, listopadzie czy grudniu
zFolwarku lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, to i ja się przywitam i dołączę do wspólnego testowania Proszę mnie dopisać na 13.11. To mój drugi cykl starań na poważnie. Biorę inofem i luttagen z polecenia lekarza. Za tydzień idę na wizytę i pewnie jeszcze dostanę bromergon, bo mam problemy z prolaktyną. Życzę wszystkim powodzenia
-
emerald_m wrote:O to to! Jeszcze niedawno myślałam jak Zakocona, teraz jednak też myślę, że lepiej urodzić latem. Z tych powodów, o których napisałaś, ale i logistycznie będzie mi łatwiej wyjść na ogród z dwójką dzieci. Poza tym nie będę wybrzydzać, chcę być w ciąży, mieć drugie dziecko i cieszyć się rodziną. Jak udałoby się urodzić w lipcu, pewnie we wrześniu zrobilibyśmy sobie mały urlop z dziećmi No i podobnie jak pisała zFolwarku, goni mnie czas. Też idzie mi 38 rok.
Łooo matko wreszcie doczekalam sie rowiesniczki Teraz bedzie lzej bo razem latwiej. Wszak po prostu zarazimy sie ciazuniami!emerald_m lubi tę wiadomość
-
Napiszę coś i sobie za jakąś godzinkę. Jak usiądę na mały relaks.
zFolwarku, też się cieszę, że nie jestem osamotnioną Przedczterdziestką Boże, jak to brzmi21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;