Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Ali wrote:Bardzo się cięszę razem z tobą
Mamo Ali , 19 pazdziernika dopiero strzelamy gola od dziś zaczynam testy owu , choć naprawde rzadko kiedy wychodza pozytywne a testować dwie kreseczki bhCg bedziemy dopiero 3 listopada ale ekscytacja juz jest
apropos gdzie moge zobaczyc akualną listę testerek listopadowych? czy to ten pierwszy post i jest edytowany od czasu do czasu? -
Mama Ali wrote:Witamy, witamy Może coś napiszesz o sobie choćby w skrócie
Jeśli mi się uda, będzie to moja czwarta ciąża. Mam synka prawie 3 letniego i dwa poronienia zatrzymane za sobą, obydwa w 10tc, obydwa zakończone zabiegiem po uprzednim podaniu cytotecu.
Po drugim poronieniu zrobiłam masę badań, wyszedł polimorfizm mthfr (jak w mojej stopce). Od maja, czyli od ostatniej straty i odkąd wiem o mthfr, przygotowuję się do ciąży, mając nadzieję, że w końcu się uda. Chciałam małą różnicę między dziećmi, ale los postanowił inaczej. Dopuszczam też myśl, że mój synek może być jedynakiem, ale mam jeszcze siłę na jedną próbę.
Mam nadzieję, że jutro/pojutrze rozpocznę mój piąty cykl starań (5 po drugim poronieniu) i że będzie to ten szczęśliwy cykl Do tej pory nie miałam problemów z zajściem w ciążę, udawało mi się to, mówiąc brzydko, "od bzyknięcia" Teraz coś się popsuło i nie mam koncepcji jak to naprawić. Póki co, jedyna słuszna to działać
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
AiCha4811 wrote:apropos gdzie moge zobaczyc akualną listę testerek listopadowych? czy to ten pierwszy post i jest edytowany od czasu do czasu?
Tak, lista jest w pierwszym poście i matka-założycielka wątku będzie go aktualizować. Jak zaczniemy testować, zgodnie z legendą (też pierwszy post) będziemy otrzymywać symbole - albo na ciążę, albo na małpę. Oby tych ostatnich jak najmniej
Zerknij sobie do pierwszego postu w wątku październikowym, będziesz miała pogląd jak to wygląda.
No i powodzenia w staraniachWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 14:16
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:No i powodzenia w staraniach
nie dziękuję, trzymam kciuki takze za Was i podziwiam Twoją wiarę po ciężkim doświadczeniu jakim jest poronienieemerald_m lubi tę wiadomość
-
marzymisie wrote:Widzę, że 3 listopada żadna nie testuje, więc zapełnie lukę. Proszę o wpisanie na listę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emerald_m wrote:Jeśli mi się uda, będzie to moja czwarta ciąża. Mam synka prawie 3 letniego i dwa poronienia zatrzymane za sobą, obydwa w 10tc, obydwa zakończone zabiegiem po uprzednim podaniu cytotecu.
Po drugim poronieniu zrobiłam masę badań, wyszedł polimorfizm mthfr (jak w mojej stopce). Od maja, czyli od ostatniej straty i odkąd wiem o mthfr, przygotowuję się do ciąży, mając nadzieję, że w końcu się uda. Chciałam małą różnicę między dziećmi, ale los postanowił inaczej. Dopuszczam też myśl, że mój synek może być jedynakiem, ale mam jeszcze siłę na jedną próbę.
Mam nadzieję, że jutro/pojutrze rozpocznę mój piąty cykl starań (5 po drugim poronieniu) i że będzie to ten szczęśliwy cykl Do tej pory nie miałam problemów z zajściem w ciążę, udawało mi się to, mówiąc brzydko, "od bzyknięcia" Teraz coś się popsuło i nie mam koncepcji jak to naprawić. Póki co, jedyna słuszna to działać
W takim razie życzę wam aby tym razem się udało bez żadnych komplikacji A nóż listopad okaże się tym szczęsliwym miesiącem dla nas wszystkichemerald_m lubi tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:Mamo Ali , 19 pazdziernika dopiero strzelamy gola od dziś zaczynam testy owu , choć naprawde rzadko kiedy wychodza pozytywne a testować dwie kreseczki bhCg bedziemy dopiero 3 listopada ale ekscytacja juz jest
apropos gdzie moge zobaczyc akualną listę testerek listopadowych? czy to ten pierwszy post i jest edytowany od czasu do czasu?
Więc strzelajcie gola Oby takich trafień było dużo więcej I tego wam dziewczynki życzę żeby każda z nas z osobna na tym wątku doznała trafienia gola od swojego partnera Będzie wtedy o czym poplotkować haha -
Mama Ali wrote:Więc strzelajcie gola Oby takich trafień było dużo więcej I tego wam dziewczynki życzę żeby każda z nas z osobna na tym wątku doznała trafienia gola od swojego partnera Będzie wtedy o czym poplotkować haha
-
Mama Ali wrote:Więc zróbmy w ten sposób każda z nas jak zrobi w swoim danym dniu listopadowym test to od razu pisze czy się udało zgadzacie się ???
-
mika1987 wrote:Chcialabym juz tobic testy ovu, a tu czekanie na @..milej soboty:)
ja teraz czekam na owu a potem na wykonanie testu, też mi sie dluzy dlatego cale mieszkanie wysprzatane, poza tym fajnie jest cos zmienic, odswiezyc, chociazby firanki nowe kupic , samopoczucie w góre co ma byc to bedzie