Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
bulkaasia wrote:A mnie zalewa biały śluz, podbrzusze mierzi, sutki bolą ehhh...
Oj mnie też dziś zalewa... w sumie aż takiej ilości nie zaobserwowałam wcześniej więc siemię pewnie działa A co za tym idzie ja już po owulce... w tym cyklu jakoś tak późno17.11.17-poronienie całkowite -
Witajcie dziewczyny.
Za wszystkie testujące trzymam kciuki!!!
A te które dostały @ tulę mocno.
Bardzo ciężko jest wytrzymać do tego dnia... Owulację miałam najprawdopodobniej 26.10 a ostatnią @ 13.10. Przytulanko było 22 i 23 października bo mój M musiał jechać do pracki. I odliczam dni. Mam nadzieję, że nam się uda dziewczynki zobaczyć II grubaśne kreseczki. Już nie mogę się doczekać testowania. Mam dwójkę adoptowanych kochanych dzieciaczków )) Córcia ma 8 latek a synek 6 latek. Ale z nowym partnerem o dziwo udało mi się zajść w ciążę ale niestety poroniłam. Teraz po ślubie zdecydowaliśmy że spróbujemy )) -
Od samej praktycznie owu odbija mi się, teraz te żyłki na piersiach zawsze takie bardziej zielone teraz wydają się bardziej niebieskawe, tylko podbrzusze też boli nie wiem czy to nie na @... Pewnie sobie wmawiam objawy Ale bardzo bym chciała żeby się udało...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zmierzylam temp teraz z ciekawosci ( wiem ze wiarygodna jest tylko rano ) a tam 37.4 .. Az taka wysoka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 11:24
-
KarolaFasola wrote:Zmierzylam temp teraz z ciekawosci ( wiem ze wiarygodna jest tylko rano ) a tam 37.4 .. Az taka wysoka...
Poranna wpisuje a po wieczornej wiem tak plus minus jaka bedzie rano. Jak wieczorem mam mniej niz 37 to znaczy ze rano bedzie nizsza jak ponad to znaczy zr puki co utrzyma sie.kaka470 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
stokrotka92 wrote:Dziewczyny a czym oprócz inofoliku czy inofemu się wspomagacie w działaniu? Siemie ?17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem juz po wizycie. Generalnie szalu nie ma. Mam zrobic horomony w 2 dc i 21. Mowie do niego ze mam nieregularne cykle i czy moze dac mi cos na wywolanie okresu, a on okres przyjdzie predzej czy pozniej Chyba czas zapisac sie do lekarza w Londynie
-
stokrotka92 wrote:Dziewczyny a czym oprócz inofoliku czy inofemu się wspomagacie w działaniu? Siemie ?
Ja też miovarian, wit.d, kwas foliowy i oeparol do ovu no i multiwitamina:) a w poprzednich cyklach też castagnus -
Marti... wrote:czesc Dziewczyny!
chcialam podpytac Was.. kiedy najwczesniej mozna / powinno sie isc na bete? nie chce zapeszac, ale czuje sie inaczej w tym cyklu po owulacji, ktora mialam w pitaek/sobote. wiem, ze na testy zwykle apteczne za wczesnie. wiem, ze mozliwe to urojona ciaza, ale pierwszy raz mam takie przeczucie i nadzieje. doradzcie jesli wiecie, kiedy warto isc na pierwsze testy bety.
milego dnia!
Wszystko zależy od tego kiedy mogło być zagniezdzenie - jeśli obserwujesz temp.oraz jak długa masz fazę fl. Ja miałam długości 13 dni, 10 dpo zrobiłam zwykły test o czułości 25 i wyszedł cień, a 11 dpo zrobiłam betę i było 35 więc myślę że tak 2,3 dni przed @ możesz już spróbować