Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:nie chce Ci w zaden sposob robic nadziei na ciaze i Cie nakrecac ale jesli dopiero mialo by dojsc do zagniezdzenia a Ty bys dalej łykala wiesiolka to to zagniezdzenie moze byc utrudnione lub nawet dojsc do poronienia bo wiesolek powoduje mikroskurcze macicy czy cos tam i wtedy moze byc problem. wiec spokojnie poczekaj najlepiej do miesiaczki z tym wiesiolkiem. choc oczywiscie życze Ci zeby @ sie nie pokazala
Bradzo bardzo bardzo bym chciala ,zeby nie przyszla!
Ok bede jeszcze czekac jak nie przyjdzie @ do konca tygodnia to zrobie jeszcze jedem. Dziekuje :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ehh ja teraz po waszych pięknych wykresach i testach zaczynam wątpić czy cokolwiek z tego będzie u mnie... No ale czekam.
Dziś popatrzyłam na pozytywne testy sprzed 3 lat i rozczulilam się...
Paula, kazda z nas jest inna i w twoum przypadku moze to by szczesliwy cykl, czego Ci zycze z calego serca, ja troche mam taki etap jak Ty podczas staran o synka, zal, przykro, i czasem wariuje.. Ale jakos trzeba miec nadzieje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 11:52
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Pewnie ze trzeba
Najgorzej to załapać się i poddać a ty twarda babka napewno jesteś :*[/QUOTET
Tak mnie postrzegaja, choc czesto za duzo rozmyslam, martwie sie, i nie tylko chodzi tu o ciaze, doszukuje sie problemow tam gdzie ich nie ma, cala ja! heh. Bardzo prosze myslec o oryginalnym imieniu dla potomsta, poniewaz braciszek ma mega oryginalne i oczywiscie cudne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 11:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Roslinka. Sluz plodny jest przed owu, wiec 12 dc jak najbardziej ok. Bierz swojego w ohroty
Olciuska. To normalne, ze Ci przykro. 10 dpo to jeszcze szybko, wiele sie moze zmienic. Nie ma sie co nakrecac, ale oby bylo dobrze
Basik83. Ja tak samo mialam w poprzednim cyklu. Tempka zaczela spadac to w ogole nie testowalam, bo nie bylo po co.roslinka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Roslinka. Sluz plodny jest przed owu, wiec 12 dc jak najbardziej ok. Bierz swojego w ohroty
Olciuska. To normalne, ze Ci przykro. 10 dpo to jeszcze szybko, wiele sie moze zmienic. Nie ma sie co nakrecac, ale oby bylo dobrze
Basik83. Ja tak samo mialam w poprzednim cyklu. Tempka zaczela spadac to w ogole nie testowalam, bo nie bylo po co.
Obys miala racje ,ale teraz jeszcze przeziebienie mnie chyba rozklada.. aaa ja chekam na twoje dwie kreseczki :*Annie1981, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:O mamusiu co tak dużo? Ja biorę jedna rano i jedna na wieczór plus pije dwa razy dziennie siemię lniane zjadam nasionka i jest git
Pewnie jest git dlatego ze jeszcze siemie pijesz ja na początku brałam 3 i nie widziałam efektu. I dużo dziewczyn pisało ze widzą efekty po 5-6 tabletkach -
Olciuska wrote:Tusia! :*
Super ,ze jestes z nami .
I tak trzymaj! ja biore z Ciebie przyklad! zbadam testosteron jak @ przyjdzie potem reszte hormonow : DHEA, DHEA SO4, ANDROSTENDION
Jesli popelnilam gdzies blad to prosze mnie poprawcie.
A swoja droga ja mam wrazenie ze moi ginekolodzy nie sprawdzili zbytnio moich hormonow tzn wyniki byly ok.. ale dlugo sie w nie nie wpatrywali, chyba ,ze sa mega szybcy heh. W styczniu jade do Polski wiec tam pojde do Endo. Ja badania robie w UK na NHS (TO TAK JAK W POLSCE NFZ), ALE WYNIKI ZAWSZE KONSULTUJE PRYWANIE, LEKARZ W GP CHYBA MNIE ZNIENAWIDZI..
Grunt to się nie poddawac
Olciuska a nie za wcześnie na test?
Ja bym poczekala do 1e-14 dpo.
Zbadaj sobie TSH, Ft3, Ft4 i prolaktyne tez. TSH jak jest za wysokie to jest problem z zajsciem w ciaze
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Grunt to się nie poddawac
Olciuska a nie za wcześnie na test?
Ja bym poczekala do 1e-14 dpo.
Zbadaj sobie TSH, Ft3, Ft4 i prolaktyne tez. TSH jak jest za wysokie to jest problem z zajsciem w ciaze
Tak zrobie! w niedziele zatestuje.
Mam juz zrobione TSH FT4 LH PROLAKTYNA sa w normie , brakuje Ft3 on tez jest wazny?