X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • Meli92 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj odstawiam duphaston. Mam nadzieje, ze @ szybko przyjdzie bo mi cycki odpadna z bolu.

Madziulla lubi tę wiadomość

f2w39jcgync8jov1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meli92 wrote:
    Ja dzisiaj odstawiam duphaston. Mam nadzieje, ze @ szybko przyjdzie bo mi cycki odpadna z bolu.
    A ja mam nadzieje ze nie przyjdzie @ :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    nie chce Ci w zaden sposob robic nadziei na ciaze i Cie nakrecac ale jesli dopiero mialo by dojsc do zagniezdzenia a Ty bys dalej łykala wiesiolka to to zagniezdzenie moze byc utrudnione lub nawet dojsc do poronienia bo wiesolek powoduje mikroskurcze macicy czy cos tam i wtedy moze byc problem. wiec spokojnie poczekaj najlepiej do miesiaczki z tym wiesiolkiem. choc oczywiscie życze Ci zeby @ sie nie pokazala :D

Bradzo bardzo bardzo bym chciala ,zeby nie przyszla!
    Ok bede jeszcze czekac jak nie przyjdzie @ do konca tygodnia to zrobie jeszcze jedem. Dziekuje :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    Bradzo bardzo bardzo bym chciala ,zeby nie przyszla!
    Ok bede jeszcze czekac jak nie przyjdzie @ do konca tygodnia to zrobie jeszcze jedem. Dziekuje :*

:* <3

Olciuska lubi tę wiadomość

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis spadek.tempki jak nie bedzie jutro i pojutrze zmiany to chyba.nie bede testowac bo po.co

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh ja teraz po waszych pięknych wykresach i testach zaczynam wątpić czy cokolwiek z tego będzie u mnie... No ale czekam.

Dziś popatrzyłam na pozytywne testy sprzed 3 lat i rozczulilam się... ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ehh ja teraz po waszych pięknych wykresach i testach zaczynam wątpić czy cokolwiek z tego będzie u mnie... No ale czekam.

Dziś popatrzyłam na pozytywne testy sprzed 3 lat i rozczulilam się... ;)

Paula, kazda z nas jest inna i w twoum przypadku moze to by szczesliwy cykl, czego Ci zycze z calego serca, ja troche mam taki etap jak Ty podczas staran o synka, zal, przykro, i czasem wariuje.. Ale jakos trzeba miec nadzieje :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 11:52

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze trzeba :)
    Najgorzej to załapać się i poddać a ty twarda babka napewno jesteś :*

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole to pobolewa mnie brzuch tak malpowo ale delikatnie...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Pewnie ze trzeba :)
    Najgorzej to załapać się i poddać a ty twarda babka napewno jesteś :*[/QUOTET

Tak mnie postrzegaja, choc czesto za duzo rozmyslam, martwie sie, i nie tylko chodzi tu o ciaze, doszukuje sie problemow tam gdzie ich nie ma, cala ja! heh. Bardzo prosze myslec o oryginalnym imieniu dla potomsta, poniewaz braciszek ma mega oryginalne ;) i oczywiscie cudne!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 11:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza_staraczka wrote:
    Mam nadzieję, że w następnym cyklu będą dwie kreseczki.
    Tule mocno i zaciskam kciuki <3

Dziekuje kochanie!
    I ja mam nadzieje,ze szybko przejdziesz na fiolet! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zajęłam nauka i zabawa z kaja jednocześnie. Nie mam czasu rozmyślać.

Dziewczyny no może by jakaś ciazunie nam pokazać ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Ja się zajęłam nauka i zabawa z kaja jednocześnie. Nie mam czasu rozmyślać.

Dziewczyny no może by jakaś ciazunie nam pokazać ?

Wlasnie ja tez na to czekam! :*

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roslinka. Sluz plodny jest przed owu, wiec 12 dc jak najbardziej ok. Bierz swojego w ohroty ;)

Olciuska. To normalne, ze Ci przykro. 10 dpo to jeszcze szybko, wiele sie moze zmienic. Nie ma sie co nakrecac, ale oby bylo dobrze :)

Basik83. Ja tak samo mialam w poprzednim cyklu. Tempka zaczela spadac to w ogole nie testowalam, bo nie bylo po co.

roslinka lubi tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    wiesiolka powinno sie brac 5-6 tabletek od 1 dc do owulacji potem odstawiasz

O mamusiu co tak dużo? Ja biorę jedna rano i jedna na wieczór plus pije dwa razy dziennie siemię lniane zjadam nasionka i jest git

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Roslinka. Sluz plodny jest przed owu, wiec 12 dc jak najbardziej ok. Bierz swojego w ohroty ;)

Olciuska. To normalne, ze Ci przykro. 10 dpo to jeszcze szybko, wiele sie moze zmienic. Nie ma sie co nakrecac, ale oby bylo dobrze :)

Basik83. Ja tak samo mialam w poprzednim cyklu. Tempka zaczela spadac to w ogole nie testowalam, bo nie bylo po co.

Obys miala racje :) ,ale teraz jeszcze przeziebienie mnie chyba rozklada.. :( aaa ja chekam na twoje dwie kreseczki :*

Annie1981, Effy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    O mamusiu co tak dużo? Ja biorę jedna rano i jedna na wieczór plus pije dwa razy dziennie siemię lniane zjadam nasionka i jest git

Pewnie jest git dlatego ze jeszcze siemie pijesz ;) ja na początku brałam 3 i nie widziałam efektu. I dużo dziewczyn pisało ze widzą efekty po 5-6 tabletkach

• Tusia_87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    Tusia! :*
    Super ,ze jestes z nami :).
    I tak trzymaj! ja biore z Ciebie przyklad! zbadam testosteron jak @ przyjdzie potem reszte hormonow : DHEA, DHEA SO4, ANDROSTENDION
    Jesli popelnilam gdzies blad to prosze mnie poprawcie.
    A swoja droga ja mam wrazenie ze moi ginekolodzy nie sprawdzili zbytnio moich hormonow tzn wyniki byly ok.. ale dlugo sie w nie nie wpatrywali, chyba ,ze sa mega szybcy heh. W styczniu jade do Polski wiec tam pojde do Endo. Ja badania robie w UK na NHS (TO TAK JAK W POLSCE NFZ), ALE WYNIKI ZAWSZE KONSULTUJE PRYWANIE, LEKARZ W GP CHYBA MNIE ZNIENAWIDZI..

Grunt to się nie poddawac :-)

Olciuska a nie za wcześnie na test? :-)
    Ja bym poczekala do 1e-14 dpo.

Zbadaj sobie TSH, Ft3, Ft4 i prolaktyne tez. TSH jak jest za wysokie to jest problem z zajsciem w ciaze

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierze ktoras z.wasinofem albo infolic co myslicie jeszcze noe bralam ale.aie zastanawiam nad kupnem

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    Grunt to się nie poddawac :-)

Olciuska a nie za wcześnie na test? :-)
    Ja bym poczekala do 1e-14 dpo.

Zbadaj sobie TSH, Ft3, Ft4 i prolaktyne tez. TSH jak jest za wysokie to jest problem z zajsciem w ciaze

Tak zrobie! w niedziele zatestuje.
    Mam juz zrobione TSH FT4 LH PROLAKTYNA sa w normie :) , brakuje Ft3 on tez jest wazny?

‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ