Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Karola fasola tak sie zamartwialas wczoraj a temp nie spadla, nadal jest wysoko trzymam mocno kciuki
Ja przy takiej temp dostaje juz @ a temp spada dopiero podczas @ ... -
KarolaFasola wrote:Ja przy takiej temp dostaje juz @ a temp spada dopiero podczas @ ...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Hejka gratulacje dla kolejnej zafasolkowanej ja robiłam test i jakby tam coś przebijalo ale często tak miałam i nie nastawiamy się na nic oznak malpowych nie ma za to śluzu od cholery i trochę cyce dalj bola ja godze rozdrażniona nerwowa co ma być to będzie kolejny test 9 listopada ni wcześniej mam strumieniowy Pink podobno są dobre teraz robiłam nie wiem jaki ale napisane bylo że czułość 10 eh co ma by to będzie iderobi obiad i zamykamy do szwagierki na kawusie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dołączam nieśmiało do grona starających i testujących w środę zrobię pierwszy teścik bedzie to 26dc (po owulce nie wiem ile bo mierzę temp dopiero od kilku dni)mam wielką nadzieje dopiero do Was dołączam ale gdzieś muszę popisać (pogadać) bo to czekanie mnie wykańczaPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
mi_lejdi. Mi też cera popsuła się w 3 cyklu po odstawieniu.
Piersi za to bolą mnie już od owu do dnia przed @. Od początku, od odstawienia biorę Castagnus, tak się zastanawiam czy to nie jego sprawka.
Super, że miałaś robione cały panel badań, przynajmniej wiesz, że jest wszystko w porządku Ja za miesiąc idę do lekarza po skierowania
Destiny80. Tulę, będzie dobrze
Karola - mama Julci. Dałaś radę przetrwać ten najtrudniejszy dzień. Teraz już powinno być lepiej Tylko z mężem postaraj się pogodzić
I trzymam kciuki za test
Ale mi robicie smaka na placki ziemniaczane. Uwielbiam, tylko z nimi tyle roboty, nie chce mi się
KarolaFasola. Tempka jeszcze wysoka, jest nadzieja A kiedy test robisz?
Mama Ali. Gratulacje!!!
stokrotka92. Ja tak miałam po moim drugim cyklu, kiedy najbardziej się napaliłam. Chęci odzyskałam dopiero jak zobaczyłam dwie kreski na teście owulacyjnym. Zaczęliśmy się starać i już poszło. Tyle, że już się tak nie napalam jak wcześniej.
Justya85. Witaj. W gronie staraczek łatwiejKarola - mama Julci i ... ?, stokrotka92 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie test zrobilam wczoraj i -
Dzisiaj 28 dc jutro powinna byc @...