Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:ja zasnęłam w środę tez nie wiem kiedy spaąłm 3 godz z julką potem ja zasnełam koło 22 a ona szalała
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Dziewczyny jutro mam 7 dc wspomagam się inofolikiem i oeparolem 6 tabletek dziennie. Jak myślicie odpuścić sobie testy owu w tym cyklu czy JE robić ? A jeśli tak to kiedy zacząć? Muszę się pozbierać.choć czuję że teraz też się nie uda to spróbować trzeba jakoś, przełamać sir i zachęcić do tego seksu. Ostatnio bardzo bardzo go nie lubię
Stokrotka nie poddawaj się. Każdą z nas porażka boli, ale trzeba walczyć o szczęście Jak sobie odpuścisz to później będziesz żałować. Testy owu rób, zależy jak długi masz cykl, ja zaczęłam robić właśnie w 7dc, żeby nie przegapić owulki, a cykle mam zazwyczaj 28-30 dni. Nie podchodz do tego, że się nie uda - no ale jak sie poddasz to na pewno się nie uda... Także głowa do góry, cycki do przodu i seksić się proszę Trzymam kciuki -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:cudowny miesiąc lipiec paradoksalnie nigdy nie chciałam rodzić na zime jak się dowiedziałam o ciazy i obliczyłam listopad załamałam się potem byłam szczęsliwa radośc nie trwała długo teraz po tym teście mam marzenia na lipcowy poród mąz w domu bo ma zawsze w lipcu 3 tyg urlopu było by cudownie morze marzenia sie spełnia jak tak to wiem że moja tesciowa maczała w tym palce u Tego na Górze
Moj syn jest z listopada. Dokladnie z jutra tyle tylko 4 lata temu.Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
bulkaasia wrote:Ja mam dwójkę zimowych dzieci to by się z lata przydało hahaha!!!
Życzę spokojnej nocy...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax kiedy testujesz?
Karola mnie się do pracy nie chce wstawać. Mój M pojechał do pracy właśnie to niedługo można wskoczyć pod kołderkę
Niom lipiec piękny miesiąc, będziemy miały piękny prezent na urodziny, tego nam życzę
Stokrotka nie poddawaj się, musisz mieć wiarę i przemóc się! -
ale by było fajnie miec takie małe lipcóweczki moj męzuś poszedł do pracy więc i ja zmykam do łózeczka do mojej Juleczki bo jak tatus ma nocki Julka spi z mamusią
-
nick nieaktualny
-
Karola555 wrote:Rosax kiedy testujesz?
Karola mnie się do pracy nie chce wstawać. Mój M pojechał do pracy właśnie to niedługo można wskoczyć pod kołderkę
Niom lipiec piękny miesiąc, będziemy miały piękny prezent na urodziny, tego nam życzę
Stokrotka nie poddawaj się, musisz mieć wiarę i przemóc się!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp