Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Mujborze wpierdalam cały wieczór
Jutro 10dpo i już test kusi, ale będę kurde twarda, chociaż raz!
U mnie też jutro 10dpo i pokusa jest straszna... Wymyśliłam sobie, że jeżeli jutro temperatura będzie wyższa niż dzisiaj to zatestuje Ech...czego kobieta nie wymyśli żeby tylko siknąć szybciej na test ;p
-
Wszystko przeczytane i nadrobione
Gratuluje krech na testach! i tulę te, którym @ przylazła.
U mnie jutro 10dpo, ale objawy małpowe pełną parą- nie sądzę żebym testowania doczekała.
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
No cudnie widziec, ze nie jestem samaaa! santoocha ja tez nie lubie innych dzieci. Prosze. Napisalam to Nawet nie to ze nie lubie, ale cholerka nigdy nie wiem, co z nimi robic. Poglaskalabym to to w glowke i sio, sio juz do mamy
Gastro nas gania bo zima idzie, trzeba zbierac pod futrem na zapas hihihi Pozarlam ukradkiem cala paczke ciastek
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
mika1987 wrote:Dziewczyny powtorze pytanie, czy jak wzrasta progesteron to moga wystapic mdlosci? Dzis mnie mdlilo, wczoraj odrzucilo na zapach smazonego boczku..
Ja mam tak co miesiąc przed @ to chyba zależy od organizmu -
Mama Ali wrote:Nie umiem wrzucać tutaj zdjęć cholerka
A tak poza tym to II kreseczki są ! Dziękuję za wasze kciukasy bo pewnie bez tego by się nie udało
Nooo super !! Gratuluję! Zostań jeszcze trochę i pozarazaj nas opisz co robiłaś/ bralas 2 cykle przed może kogoś zainspiruje -
A u mnie nadal @ brak
Ale za to mam mega dziwną szyjke.. Miekka bardzo, dosyc wysoko i zamknieta ( przynajmniej tak mi sie wydaje)
No nic... Czekamy dalej:)karm3lka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Hej, siusia dziś któraś?
Ja o 6 poleciałam szybko z Młodym na nocnik i sama szybko siknęłam, bo już mnie kusiło.
W ogóle to Landryneczko możesz mnie przesunąć z testowaniem na 11go, bo owu była 2 dni wcześniej.
Dobrego dnia dziewczyny!!!
Ja dziewczynki zrobiłam dwa testy bobo test jeden strumieniowy i w sumie nic.... a drugi płytkowy i druga lekko widoczna kreseczka i nie wiem co myśleć. -
Dzień dobry wszystkim!
Karola - mama Julci i ... ? widzę ewidentnie cień więc przy kolejnym teście kreseczki na pewno będą wyraźne.
Tulę wszystkie które niestety nawiedziła @ i trzymam kciuki za kolejne testujące.
Ja wierzę, że w końcu każda z nas zobaczy II kreseczki!
Dużo tutaj pisze się o ,,wyluzowaniu" nie wiem ale ja chyba nie potrafię i z tego co czytam to prawie nikt nie potrafi. Jak się czegoś mocno chce to zawsze będzie się o tym myślało. Każda porażka boli ale trzeba się podnieść i walczyć dalej i tego jestem zdania ale niestety nie potrafię o tym nie myśleć. Myślę, nałogowo wchodzę na forum no cóż każdy reaguje inaczej.
Dziś miałam sen, śnił mi się test ciążowy z II kreskami!!! Jak widać mój mózg wariuje, gdy ja śpię, co jest dowodem, że za dużo o tym myślę. Mężowi nic nie mówiłam bo wiem co by o tym powiedział Nie wierzę jakoś specjalnie w sny zwłaszcza, że jedni mówią, że są prorocze a drugie, że to odwrotność tego co może się wydarzyć.
Życzę dużo cierpliwości i miłego dnia
Aniołek 7t3d (*) -
nick nieaktualnyHej. Ja sir wczoraj zebrałam do kupy i były przytulanki. Bez fajerwerków ale były. Jeszcze mnie wczoraj strasznie rwalo w pachwinach jakby klucie ale nie zwracam wcale uwagi na te objawy. Może od dziś zacznę robić testy owu nie wiem. Jakoś ten cykl zaczynam bez przekonania.
Powodzenia dla testujących w najbliższych dniach -
stokrotka92 wrote:Hej. Ja sir wczoraj zebrałam do kupy i były przytulanki. Bez fajerwerków ale były. Jeszcze mnie wczoraj strasznie rwalo w pachwinach jakby klucie ale nie zwracam wcale uwagi na te objawy. Może od dziś zacznę robić testy owu nie wiem. Jakoś ten cykl zaczynam bez przekonania.
Powodzenia dla testujących w najbliższych dniach
To fajnie że się zebrałaś do kupy -
hej ja dzisiaj testowałam, mam 24dc (nie wiem kiedy była owu bo nie mierzyłam cały cykl a myślę że między 14-17) no i jedna krecha, powtorze w środę, może czwartek. To czekanie jest strasznie bo z jednej strony bolą mnie cyce, obsyfiło mnie itp ale te oznaki mogą być zarówno ciążowe i jak i małpowe i napiłabym się wina a tak to muszę czekać...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Kat83. Ja dokladnie to samo, nie wiem co z obcymi dziecmi robic, w ogole nie mam podejscia, boje sie
Swoje to inna kategoria dziecka, jak tu zostalo powiedziane, i tego sie bede trzymac
Paula555 Moze testy mialy inna czulosc. Jak sie testuje tak wczesnie to przewaznie beda watpliwosci. Nie pozostaje nic tylko sikac ponownie
Aguuus. Ja tez uwazam, ze nie da sie nie myslec. Mozna probowac nie nakrecac sie objawami i to do pewnego stopnia moze sie udac
Stokrotka. Dobrze, ze dalej dzialasz. Rob testy, moze dwie krechy na nich dadza Ci otuchy
Dobrze, ze sie mniej nakrecasz. Moze bedzie Ci latwiej.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔