Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha4811 wrote:Nooo super !! Gratuluję! Zostań jeszcze trochę i pozarazaj nas opisz co robiłaś/ bralas 2 cykle przed może kogoś zainspiruje
W sumie to nic takiego szczególnego nie robiłam tylko od początku cyklu zaczęłam działać i to najlepiej wieczorkiem A brałam tylko olej rybi ( tran ) i witaminę D to wszystko Oczywiście że zostanę z wami nie mam zamiaru stąd uciekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Mika mi raz owu przesunela się na 20/21 dc... Więc może i u ciebie będzie później.
Santoocha jak test??
Kto jeszcze się nie przyznał z testujacych??
Paula ja sikałam tylko dwa różne testy tej samej firmy bobo test, jeden strumieniowy i nic nie pokazało a drugi płytkowy i druga bladziutka kreseczka. Ale mam jeszcze nadzieję Mama Ali łykam wiruski -
Karola555 wrote:Paula ja sikałam tylko dwa różne testy tej samej firmy bobo test, jeden strumieniowy i nic nie pokazało a drugi płytkowy i druga bladziutka kreseczka. Ale mam jeszcze nadzieję Mama Ali łykam wiruski
-
Paula55 wrote:Ahh no tak to trzymam kciuki z całej siły a ile masz dpo??
Owu była chyba 26.10, nie robiłam testów więc dokładnie nie wiem ale miałam kłucie w jajniku. To dzisiaj wychodzi 12 dpo.Paula55 lubi tę wiadomość