Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhmmm jak by to powiedziec zmywalam naczynia....po prostu... IKEA SLITBAR polecam noze...naprawde ostre...siegałlam po cos co bylo obok noza zeby umyc a bylam pewna ze noz lezy w zlewie ostrzem do dolu a okazało sie ze ostrzem bo gory i nadziałam sie czubkiem palca na ostrze...naszczescie obylo sie bez szycia...
-
Madziulla wrote:hmmm jak by to powiedziec zmywalam naczynia....po prostu... IKEA SLITBAR polecam noze...naprawde ostre...siegałlam po cos co bylo obok noza zeby umyc a bylam pewna ze noz lezy w zlewie ostrzem do dolu a okazało sie ze ostrzem bo gory i nadziałam sie czubkiem palca na ostrze...naszczescie obylo sie bez szycia...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madziulla wrote:hmmm jak by to powiedziec zmywalam naczynia....po prostu... IKEA SLITBAR polecam noze...naprawde ostre...siegałlam po cos co bylo obok noza zeby umyc a bylam pewna ze noz lezy w zlewie ostrzem do dolu a okazało sie ze ostrzem bo gory i nadziałam sie czubkiem palca na ostrze...naszczescie obylo sie bez szycia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:powiem wam ze bolec to nawet nie bolalo....i zorietowalam sie dopiero ze cos nie tak jak zobaczylam krew...
Rosax super wiadomość! To może i ja kupię ten teścik Łykam , łykam Życzę zdrówka dla synka:) -
A u mnie naszczescie narazie cisza, nic nie boli, nic nie leci oby tak dalej !
roslinka, Agula92 lubią tę wiadomość
-
Hejka a ja po nie przesłanek nocy z powodu bólu piersi nie mogłam spać ani na brzuchu ani na boku tak mnie cyce bola jak nigdy poszłam z Julka do przedszkola wróciłam siedzę patrzę na ten pierdzielony cień i myślę sobie zrobię ten strumieniowy co ma być to będzie i comi dupa nie ma nic na nim może temu że nie z porannego moczu że kawę wcześniej wypilam nie wiem cycki bola przy dotyku boli też prawy jajnik chyba to jajnik ? Brzuch nie boli śluzu białego od cholery czekam spokojnie kupię jeszcze jeden test zobaczymy w środę
-
nick nieaktualny
-
Dzwonilam do lekarza, chcialam termin zrobic a on do mnie z tekstem "o nie pani H. Terminu to ja pani nie zrobie na za tydzien. Ma pani byc jutro z rana u mnie. Musimy przepisac progesteron i zbadac krew. Nie moze byc tak ze za tydz przyjdzie pani ze zlymi wiesciami"
Shelby, AJA_S lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Szkoda tylko ze nie moge go o tym poinformowac.. Juz raz mu powiedzialam do dzis pyta czemu ta siostra jeszcze nie urosla.. Teraz nic mu nie mowie. Spokojnie poczekam by zobaczyc co bedzie dalej. A dalej bedzie juz tylko dobrze! Musi!
AJA_S lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp