Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosax super gratuluję i niech fasolka rośnie zdrowo ♡♡
Karola mama Julci powtórz jutro i 3mam kciuki za tłuste 2 krechy
Dalej dziewczyny sikac i sie chwalić
Madziulla niech się goi paluszek
A ja idę dzisiaj sprawdzić czy pecherzyk pękł i weekendowe ♡ mają szansę na powodzenie -
Ja dziś mam 11 dzień po, owu przestawiła mi termin @ na 9 tego wszystko wskazuje że @ za rogiem , troszkę mnie brzuch pobolewa choć dziś szyjka bardzo twarda i wysoko ale test negatywny , temperatura spadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 11:48
-
rosax podpatrzyłam twoje niepowodzenia dwie ciąże pozamaciczne ja tez to przeszłam ale tylko raz
bardzo życzę Tobie aby tym razem dzidzia zagnieździła się w macicy i obyś cieszyła się tymi 9 miesiącami . Należy się Tobie tym bardziej! Rośnijcie zdrowo!
Ja w ciązy z synkiem zanim poszłąm na pierwszą wizytę usg strasznie się bałam czy aby znów mnie nie spotkało to co 15 lat wczesniej.
I Udało się
Mam nadzieję że tym razem też się uda tym czy następnym razem nieważne byle było dobrze -
Laura wrote:rosax podpatrzyłam twoje niepowodzenia dwie ciąże pozamaciczne ja tez to przeszłam ale tylko raz
bardzo życzę Tobie aby tym razem dzidzia zagnieździła się w macicy i obyś cieszyła się tymi 9 miesiącami . Należy się Tobie tym bardziej! Rośnijcie zdrowo!
Ja w ciązy z synkiem zanim poszłąm na pierwszą wizytę usg strasznie się bałam czy aby znów mnie nie spotkało to co 15 lat wczesniej.
I Udało się
Mam nadzieję że tym razem też się uda tym czy następnym razem nieważne byle było dobrze
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Teraz w sumie jak sie wsluchuje w swoje cialo to zaden jajnik mnie nie boli. Przy tamtych czasem bolaly a drugi raz z bolem wyladowalam w szpitalu.. (zagniezdzalo sie wtedy a ja silnie to odczulam) a teraz boli mnie tylko macica czasem taki dyakomfort czuje od 3-4 dni i mam czelnosc myslec ze dziedzic wlasnie tam jest! Nie inaczej.
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Dziewczyny ja już jestem umówiona na czwartek do lekarza zaczynam się bać bo od wczoraj wieczorem zaczęła mi lecieć krew z nosa i dzisiaj było to samo rano mam tylko nadzieję że wszystko jest ok.
Moja koleżanka miała to samo. To był jej pierwszy objaw ze jest w ciąży. To jest raczej normalny objaw. -
Powtorzylam test kasetkowy raz jeszcze. Rano nie mozna mu bylo zrobic zdjecia bo kreska przed kamera uciakala a teraz juz widac. A minelo 6 godzin
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1aa8d9336ae1.jpgkate88:), Madziulla, Laura, Karola555, InBlue, AJA_S, aaagaaa89 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mama Ali mi w ciąży bardzo często krew z nosa leciała
Rosax serdecznie gratuluję!
Karola - mama Julci - w pierwszej ciąży już byłam dawno po badaniu bety, testy płytkowe pozytywne, a strumieniowy nic nie pokazywał. A bete miałam wtedy już ok 200Karola555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agula92 wrote:Mama Ali mi w ciąży bardzo często krew z nosa leciała
Rosax serdecznie gratuluję!
Karola - mama Julci - w pierwszej ciąży już byłam dawno po badaniu bety, testy płytkowe pozytywne, a strumieniowy nic nie pokazywał. A bete miałam wtedy już ok 200
To fajnie czytać takie wiadomości. Mnie dzisiaj test płytkowy pokazał drugą bladziutką kreseczkę, a strumieniowy nic... To nadzieja jestEffy, kate88:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny