Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Proszę bardzo o jakąś odpowiedź.... Więc ostatni okres miałam 15 października śluz płodny bardzo rozciągliwy zauważylam od 25 trwał parę dni...no i. Było przytulanko co dwa dni a co haha . Dziś mam dużo płodnego leci ze mnie a za cztery dni mam okres dostać... O co chodzi czy mogę teraz dopiero mieć owulacje???Małgorzata
-
nick nieaktualny
-
bulkaasia wrote:Jak mnie strasznie boli lewy jajnik!!! Przy podcieraniu był śluz przezroczysty rozciagliwy, ehhh.
-
nick nieaktualny
-
Cześć Nie byłam zapisana na listę testowania (ani w listopadzie, ani w poprzednim miesiącu) bo jakiś czas temu odpuściliśmy starania, nie diagnozowaliśmy się już więcej od czasu słabych wyników nasienia męża - morfologia 2 %, 95 % wad w budowie plemników). I tym trafem dzisiaj w 35 dc zobaczyłam takie kreski na testach robionych w południe z "trzeciego moczu". Na żywo kreska na pinku jest różowa, zdjęcie tego nie oddaje za bardzo. Jutro idę na betę, proszę o kciuki bo już miałam jedną ciążę biochemiczną.
Gratuluje zafasolkowanym i 3mam kciuki za resztę Możecie dopisać mnie do listy (jak beta będzie pozytywna to podwyższe statystyki )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d72dca1b742.jpg
rosax3, Migracja, InBlue, bulkaasia, kate88:), Laura, kaka470, Karola - mama Julci i ... ?, aaagaaa89, santoocha lubią tę wiadomość
-
Bea87 wrote:Poczekam jeszcze kilka dni, mam od męża zakaz robienia testów ☺
Generalnie o tydzień szybciej miałam owul.więc już @ powinna być. Boję się bardzo
Podziwiam za cierpliwosć
15dpo to już bezsprzecznie powinno coś wyjsc -
Bea87 wrote:Jeszcze jedno pytanie mam.
Czy jest możliwość, ze jak owulacje miałam o tydzień szybciej niż zwykle to czy @ mogę dostać i tak w tym samym terminie co zwykle? Czy ona musi przyjść też o tydzień prędzej skoro owul była szybciej.
A ile trwa u ciebie fl? Na moje powinno wszystko się rozegrać o tydzień szybciej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny