Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea87 wrote:No właśnie z reguły fl 15 dni. W tym miesiacu jakoś mnie zaskoczyła ta owulka bo nigdy nie miałam w 13d.C. tylko zawsze 19-20 d.c. kurde zrobilabym ten test ale tak cholernie się boję, ze pierszy raz będę czekała jeszcze.
Wolałabym wiedzieć niż dalej się zastanawiać i stresować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosia262626 wrote:Proszę bardzo o jakąś odpowiedź.... Więc ostatni okres miałam 15 października śluz płodny bardzo rozciągliwy zauważylam od 25 trwał parę dni...no i. Było przytulanko co dwa dni a co haha . Dziś mam dużo płodnego leci ze mnie a za cztery dni mam okres dostać... O co chodzi czy mogę teraz dopiero mieć owulacje???
Gosia a mierzysz temperaturę? Może ten śluz to taki jednorazowy incydent. Mi też się zdarza po owu wodnisty, trochę rozciągliwy śluz, ale nie tak bardzo obfity. Jak możesz to udostępnij swój wykres -
nick nieaktualny
-
Rosax3. Gratulacje!
Gosia. Cos mi sie kiedys obilo o uszy, ze plodny sluz moze sie pojawic przed @. Nie pamietam dlaczego, ale obejrzyj sobie wykresy na Ovu, wydaje mi sie, ze dziewczyny taki sluz zaznaczaly przed @.
Sam sluz nie wskazuje owulacji, trzeba go polaczyc z temperatura, zeby dobrze zinterpretowac.
Kamika23. Trzymam kciuki za bete
Dajesz nam nadzieje, ze nawet przy zlych parametrach nasienia mozna zajsc w ciaze I jak widac odpuszczenie tez pomaga
Stokrotka. Wiesiolek powinien zaczac dzialac po 3 miesiacach, ale u kazdej kobiety to inaczej wyglada. Ja przez 2 cykle nie widzialam zadnej roznicy. Od niedawna zaczelam pic siemie lniane i od razu widze roznice.
Chcialam sie Wam pochwalic, ze u mnie 10 dc i dzis po raz pierwszy zobserwowalam u siebie plodny sluz Nie jest przezroczysty, raczej takie brunatne niteczki, ale bardzo rozciagliwe, wiec mysle, ze to jest to
Nie macie pojecia jak sie ciesze, prawie jakbym dwie kreseczki zobaczyla Mam nadzieje, ze przez to nie napale sie zbytnio na ciaze w tym cyklu, ale nie ukrywam, nadzieje mam wieksza, ze moze w koncu sie uda
Teraz jestem w pracy, ale jak przyjde do domu to robie test owulacyjny i powinnam dzis ujrzec dwie kreski, wiec by sie zgadzalo
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Widzę że wiruski zadziałały na niektóre z was haha świetnie
Rosax Jeszcze raz gratuluję
Ja w pierwszej ciąży miałam ten problem i potem okazało się że miałam anemię Oby tym razem tak nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 14:34
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Rosax3. Gratulacje!
Gosia. Cos mi sie kiedys obilo o uszy, ze plodny sluz moze sie pojawic przed @. Nie pamietam dlaczego, ale obejrzyj sobie wykresy na Ovu, wydaje mi sie, ze dziewczyny taki sluz zaznaczaly przed @.
Sam sluz nie wskazuje owulacji, trzeba go polaczyc z temperatura, zeby dobrze zinterpretowac.
Kamika23. Trzymam kciuki za bete
Dajesz nam nadzieje, ze nawet przy zlych parametrach nasienia mozna zajsc w ciaze I jak widac odpuszczenie tez pomaga
Stokrotka. Wiesiolek powinien zaczac dzialac po 3 miesiacach, ale u kazdej kobiety to inaczej wyglada. Ja przez 2 cykle nie widzialam zadnej roznicy. Od niedawna zaczelam pic siemie lniane i od razu widze roznice.
Chcialam sie Wam pochwalic, ze u mnie 10 dc i dzis po raz pierwszy zobserwowalam u siebie plodny sluz Nie jest przezroczysty, raczej takie brunatne niteczki, ale bardzo rozciagliwe, wiec mysle, ze to jest to
Nie macie pojecia jak sie ciesze, prawie jakbym dwie kreseczki zobaczyla Mam nadzieje, ze przez to nie napale sie zbytnio na ciaze w tym cyklu, ale nie ukrywam, nadzieje mam wieksza, ze moze w koncu sie uda
Teraz jestem w pracy, ale jak przyjde do domu to robie test owulacyjny i powinnam dzis ujrzec dwie kreski, wiec by sie zgadzalo
Dziękuję Ci za odpowiedź. Mam nadzieję że aż dwóch cykli czekać nie będę musiała i że uda się zaskoczyć w tym cyklu no ale kto to wie ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOsz kurde ,czytalam Was od godziny co chcialam napisac to cos nowego wskakiwalo haha.
Superrrrr! gratuluje 2 kreseczek zaciazonym! I mam nadzieje ze z cieni cienia zrobi sie roz niczym tlo w ovufriend!
Ja mam pyatnko Annie moze Ty mi pomozesz? poniewaz cos mnie zastanowilo.. W tamtym cyklu dwa razy zrobilam test w 12po. Zobaczylam dwie kreski jedna co prawda blada ale byla, po minucie jednak zniknela.. wypilam szklanke wody zmusilam sie i zrobilam nastepny (glupia ja) na tescie jedna krecha.. Poczekalam na meza, jakies 4 godz. Zroilam test nie pijac juz nic.. I znowu dwie kreski.. Jedna sie ulotnila po minucie.. Myslicie ze to moglabyc ciaza biochemiczna? -
nick nieaktualny