Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laura sikaj co Ci szkodzi najwyżej jak nie wyjdzie to zrobisz jeszcze raz za 2 dni
A ja wróciłam z usg, pecherzyk pękł wiec odliczam czas startLaura, Paula55, Agula92, karm3lka, Olciuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez czekam ale juz nie wiem na co.... Niby @ nie ma nadal ale test byl negatywny. Siedze i przezywam ... Objawow @ brak,w sumie brak jakich kolwiek, wiec chyba tylko czekanie mi pozostalo ;(
-
nick nieaktualnyKarolaFasola wrote:Ja tez czekam ale juz nie wiem na co.... Niby @ nie ma nadal ale test byl negatywny. Siedze i przezywam ... Objawow @ brak,w sumie brak jakich kolwiek, wiec chyba tylko czekanie mi pozostalo ;(
Zrób może za kolejne 2 dni. Oby @ nie było
Będę trzymała kciuki -
nick nieaktualny
-
O jeju w końcu wszystko przeczytane
Rosax mówiłam! Zakładaj Lipcowe brzdące ♡ Ciotka chrzestna AJA będzie zaglądać i kibicować :* A no i super lekarz
Madziulla Oj ty kaleko Niech się szybko goi ♡
Kamilka23 Gratki i trzymam kciuki za betę
Bulkaasia Gratuluję cudowny plusik ♡
A ja uwielbiam dzieci i może dlatego mam takie parcie
No dobra, dzieci z rodziny i przyjaciół. Te które spotykam w sklepie to 70% bachory
Ja mam inny problem jeśli chodzi o dzieci. Panicznie boję brać się je na ręce póki nie zaczną trzymać sztywniej główki... Może to głupie ale ze swoim zawsze lepiej, nie?bulkaasia lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Bea87 wrote:Zrób może za kolejne 2 dni. Oby @ nie było
Będę trzymała kciuki
Dzieki,tez mam taka cicha nadzieje ze nie przyjdzie. Ale wiadomo jak to jest ... -
KarolaFasola wrote:Ja tez czekam ale juz nie wiem na co.... Niby @ nie ma nadal ale test byl negatywny. Siedze i przezywam ... Objawow @ brak,w sumie brak jakich kolwiek, wiec chyba tylko czekanie mi pozostalo ;(
Szkoda, że na bete nie pojechałaś byłoby wszystko jasneNatalia 27.03.2016
-
She86 wrote:Szkoda, że na bete nie pojechałaś byłoby wszystko jasne
Poczekam chociaz z 2-3 dni i jak nadal @ nie bedzie to zrobie najpierw sikanca a jak nic nie bedzie dalej to beta -
Pamiętam jak krótko po zapłodnieniu chciało mi się jeść góralki. Kiedyś zapomniałam do pracy i tak mi się chciało góralka że nie mogłam wytrzymać
teraz też mi się chce jeść ciasta ciasteczka
A może to jeden z objawów -
serio, kilka dni po zapłodnieniu miałaś zachciewaję, ja to prawi bez objawowo przechodziłam ciążę, nie licząc strasznych bóli głowy w II trymestrze, i bólu piersi w pierwszym. Pamiętam jak na egzaminie mnie zabolały, tak, że przy profesorze zaczęłam sobie cycki masować, i to tak perfidnie powiedziałam mu że jestem w ciąży, i zdałam po pierwszym pytaniu, xD nie męczył mnie dalej.
AJA_S, stokrotka92, Laura, Kat83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Ja mam inny problem jeśli chodzi o dzieci. Panicznie boję brać się je na ręce póki nie zaczną trzymać sztywniej główki... Może to głupie ale ze swoim zawsze lepiej, nie?
Aja ja też mam taki lęk, nawet jak dzieci siostry się urodziły to się bałam trzymać takiego maleństwa. Ale instynkt macierzyński pewnie nas nie zawiedzie i będziemy wiedziały jak swoje maleństwo trzymać
AJA_S lubi tę wiadomość