Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura. Na większości pisze, że 7 dni od zapłodnienia, ale tak na prawdę nie wiadomo kiedy jest zapłodnienie, bo to wcale nie jest równoznaczne z przytulaniem ani z owulacją
KarolaFasola. Wyczytałam kiedyś coś takiego, że kiedy wysoka temperatura utrzymuje się 16 dpo to ciąża jest możliwa, 18 dpo to już świadczy o ciąży. U Ciebie tempka nie spada, jutro 16 dpo, więc na prawdę jest obiecująco Zrób test. To, że miałaś wcześniej negatywny o niczym nie świadczy, w każdym momencie mogą pojawić się dwie kreski
kate88. Super, że pęcherzyk pękł
stokrotka92. Już Ci mówiłam co masz zrobić zamiast sobie palnąć w łeb Nie spinaj się tak. Ja też zazdroszczę, ale co zrobić, trzeba dalej działaćkate88:) lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
karolaFasola u mnie to samo czekam sama nie wiem na co ? jutro kupie jeszcze jeden test i zrobie w srode rano z porannego moczu i zobaczymy cyce mnie bola sa nabzmiałe nie moge lezeć na boku brzuch mnie przez hwile bolał dośc mocna jak na okres ale przestal po kilku min wrocilam z zebrania i ledwo siedze już mi sie spac chce
Kamika a jakie masz objawy u mnie dzis też 35dc jesli jestem w ciazy to tak jak Ty -
Lady Savage wrote:serio, kilka dni po zapłodnieniu miałaś zachciewaję, ja to prawi bez objawowo przechodziłam ciążę, nie licząc strasznych bóli głowy w II trymestrze, i bólu piersi w pierwszym. Pamiętam jak na egzaminie mnie zabolały, tak, że przy profesorze zaczęłam sobie cycki masować, i to tak perfidnie powiedziałam mu że jestem w ciąży, i zdałam po pierwszym pytaniu, xD nie męczył mnie dalej.
A pamietasz Lady ze ja tez mialam cukrzycę ciążową i wtedy niestety był zakaz słodyczyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 20:03
-
Annie1981 wrote:Laura. Na większości pisze, że 7 dni od zapłodnienia, ale tak na prawdę nie wiadomo kiedy jest zapłodnienie, bo to wcale nie jest równoznaczne z przytulaniem ani z owulacją
KarolaFasola. Wyczytałam kiedyś coś takiego, że kiedy wysoka temperatura utrzymuje się 16 dpo to ciąża jest możliwa, 18 dpo to już świadczy o ciąży. U Ciebie tempka nie spada, jutro 16 dpo, więc na prawdę jest obiecująco Zrób test. To, że miałaś wcześniej negatywny o niczym nie świadczy, w każdym momencie mogą pojawić się dwie kreski
kate88. Super, że pęcherzyk pękł
stokrotka92. Już Ci mówiłam co masz zrobić zamiast sobie palnąć w łeb Nie spinaj się tak. Ja też zazdroszczę, ale co zrobić, trzeba dalej działać
to tylko moje przypuszczenia -
Laura wrote:nie wiem czy to był objaw ale do konca ciązy chciało mi sie słodkiego niemiłosiernie
A pamietasz Lady ze ja tez mialam cukrzycę ciążową i wtedy niestety był zakaz słodyczy
pamiętam xD
przypomniałaś mi cięży okres z ciąży, cukrzyca, u mnie bardzo późno ją wykryli ale codzienne kłucie się by sprawdzić poziom cukru, i insulina, mam nadzieję, że w 2 ciąży nie będę mieć cukrzycy. -
AJA_S wrote:O
A ja uwielbiam dzieci i może dlatego mam takie parcie
No dobra, dzieci z rodziny i przyjaciół. Te które spotykam w sklepie to 70% bachory
Ja mam inny problem jeśli chodzi o dzieci. Panicznie boję brać się je na ręce póki nie zaczną trzymać sztywniej główki... Może to głupie ale ze swoim zawsze lepiej, nie?
Hehe a ja tam uwielbiam wszystkie dzieciaczki a te małe sztopki mogłabym zacalowac ♡♡♡ no ale gdybym tak nie miała to chyba musiałabym zmienić pracę -
nick nieaktualny
-
Laura powodzenia w sikaniu Tylko traf!
Lady ja tez zdawalam egzaminy w ciazy. 9 miesiac. Egzaminatorzy spojrzeli na mnie, spytali kiedy termin (no niby ze juz), zadali jedno pytanie i praktycznie wypchneli za drzwi hahaLaura lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Próbuje doczytać a tu coraz to nowe posty, ale udało się gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!! Ale się pieknie zrobiło i wysyp 2 kreseczek i zapowiada się na kolejne z tego co czytam. Trzymam kciuki za kolejne sikacze &&&
Ps. U mnie 24 dc brzuch zaczyna pobolewac na @ więc chyba nic z tego -
Kat83 wrote:Laura powodzenia w sikaniu Tylko traf!
Lady ja tez zdawalam egzaminy w ciazy. 9 miesiac. Egzaminatorzy spojrzeli na mnie, spytali kiedy termin (no niby ze juz), zadali jedno pytanie i praktycznie wypchneli za drzwi haha
Może będzie jutro Brawo JAAJA_S lubi tę wiadomość
-
Annie1986 małe rzeczy cieszą, tak jak mnie, że popsuła mi się cera i bolą piersi (nigdy nie sądziłam, że to będzie powód do zadowolenia ) po raz pierwszy od odstawienia pigułek = jajniki wzięły się do pracy
Mam pytanie, testu ovu planuje od następnego miesiąca, ale jak wstępnie czytałam one są pozytywne nie jak są 2 kreski tylko jak testowa jest ciemniejsza od kontrolnej, czy tak?
Niesia86 nieźle... czyżby rocznik 86?14.04.2018 Théo -
Matko ja w ogóle nie nadążam...pewnie nawet nie amietac ktoś ją jestem tak czy siak gratuluję wszystkich pozytywnych testów u mnie chyba nie było owulacji bo pomimo pozytywnych testów nie miałam w tym miesiącu bólu jajników i tempka też jakaś popaprana..także nie nastawiam się na nic dobrego...
Judi22 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️