Listopadowe testowanie 2016 ;)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Laura. Na większości pisze, że 7 dni od zapłodnienia, ale tak na prawdę nie wiadomo kiedy jest zapłodnienie, bo to wcale nie jest równoznaczne z przytulaniem ani z owulacją 

KarolaFasola. Wyczytałam kiedyś coś takiego, że kiedy wysoka temperatura utrzymuje się 16 dpo to ciąża jest możliwa, 18 dpo to już świadczy o ciąży. U Ciebie tempka nie spada, jutro 16 dpo, więc na prawdę jest obiecująco Zrób test. To, że miałaś wcześniej negatywny o niczym nie świadczy, w każdym momencie mogą pojawić się dwie kreski Zrób test. To, że miałaś wcześniej negatywny o niczym nie świadczy, w każdym momencie mogą pojawić się dwie kreski 

kate88. Super, że pęcherzyk pękł 

stokrotka92. Już Ci mówiłam co masz zrobić zamiast sobie palnąć w łeb Nie spinaj się tak. Ja też zazdroszczę, ale co zrobić, trzeba dalej działać Nie spinaj się tak. Ja też zazdroszczę, ale co zrobić, trzeba dalej działać   kate88:) lubi tę wiadomość kate88:) lubi tę wiadomość 

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
- 

karolaFasola u mnie to samo czekam sama nie wiem na co ? jutro kupie jeszcze jeden test i zrobie w srode rano z porannego moczu i zobaczymy cyce mnie bola sa nabzmiałe nie moge lezeć na boku brzuch mnie przez hwile bolał dośc mocna jak na okres ale przestal po kilku min wrocilam z zebrania i ledwo siedze już mi sie spac chce

Kamika a jakie masz objawy u mnie dzis też 35dc jesli jestem w ciazy to tak jak Ty  
- 

nie wiem czy to był objaw ale do konca ciązy chciało mi sie słodkiego niemiłosiernieLady Savage wrote:serio, kilka dni po zapłodnieniu miałaś zachciewaję, ja to prawi bez objawowo przechodziłam ciążę, nie licząc strasznych bóli głowy w II trymestrze, i bólu piersi w pierwszym. Pamiętam jak na egzaminie mnie zabolały, tak, że przy profesorze zaczęłam sobie cycki masować, i to tak perfidnie powiedziałam mu że jestem w ciąży, i zdałam po pierwszym pytaniu, xD nie męczył mnie dalej. powiedziałam mu że jestem w ciąży, i zdałam po pierwszym pytaniu, xD nie męczył mnie dalej. 
 A pamietasz Lady ze ja tez mialam cukrzycę ciążową i wtedy niestety był zakaz słodyczy  Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 20:03 
- 

kurcze 13 dc mialam monitoring pęcherzyk byl gotowy do peknieciaAnnie1981 wrote:Laura. Na większości pisze, że 7 dni od zapłodnienia, ale tak na prawdę nie wiadomo kiedy jest zapłodnienie, bo to wcale nie jest równoznaczne z przytulaniem ani z owulacją 

KarolaFasola. Wyczytałam kiedyś coś takiego, że kiedy wysoka temperatura utrzymuje się 16 dpo to ciąża jest możliwa, 18 dpo to już świadczy o ciąży. U Ciebie tempka nie spada, jutro 16 dpo, więc na prawdę jest obiecująco Zrób test. To, że miałaś wcześniej negatywny o niczym nie świadczy, w każdym momencie mogą pojawić się dwie kreski Zrób test. To, że miałaś wcześniej negatywny o niczym nie świadczy, w każdym momencie mogą pojawić się dwie kreski 

kate88. Super, że pęcherzyk pękł 

stokrotka92. Już Ci mówiłam co masz zrobić zamiast sobie palnąć w łeb Nie spinaj się tak. Ja też zazdroszczę, ale co zrobić, trzeba dalej działać Nie spinaj się tak. Ja też zazdroszczę, ale co zrobić, trzeba dalej działać  więc licze ze moze zapłodnienie mogło być 15 dc więc licze ze moze zapłodnienie mogło być 15 dc 
 to tylko moje przypuszczenia  
- 

Laura wrote:nie wiem czy to był objaw ale do konca ciązy chciało mi sie słodkiego niemiłosiernie 
 A pamietasz Lady ze ja tez mialam cukrzycę ciążową i wtedy niestety był zakaz słodyczy 
 pamiętam xD
 przypomniałaś mi cięży okres z ciąży, cukrzyca, u mnie bardzo późno ją wykryli ale codzienne kłucie się by sprawdzić poziom cukru, i insulina, mam nadzieję, że w 2 ciąży nie będę mieć cukrzycy.
- 

AJA_S wrote:O

A ja uwielbiam dzieci i może dlatego mam takie parcie 
 No dobra, dzieci z rodziny i przyjaciół. Te które spotykam w sklepie to 70% bachory 
 Ja mam inny problem jeśli chodzi o dzieci. Panicznie boję brać się je na ręce póki nie zaczną trzymać sztywniej główki... Może to głupie ale ze swoim zawsze lepiej, nie?
 Hehe a ja tam uwielbiam wszystkie dzieciaczki a te małe sztopki mogłabym zacalowac ♡♡♡ no ale gdybym tak nie miała to chyba musiałabym zmienić pracę a te małe sztopki mogłabym zacalowac ♡♡♡ no ale gdybym tak nie miała to chyba musiałabym zmienić pracę  
- 
                        nick nieaktualny
- 

Laura powodzenia w sikaniu Tylko traf! Tylko traf!

Lady ja tez zdawalam egzaminy w ciazy. 9 miesiac. Egzaminatorzy spojrzeli na mnie, spytali kiedy termin (no niby ze juz), zadali jedno pytanie i praktycznie wypchneli za drzwi haha Laura lubi tę wiadomość
                                60 cs...... Laura lubi tę wiadomość
                                60 cs......
 PCO
 7 cykli z Clo
 hsg 05.16 jajowody drozne
 laparo 08.17 tuning 
- 

Próbuje doczytać a tu coraz to nowe posty, ale udało się gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!! Ale się pieknie zrobiło i wysyp 2 kreseczek i zapowiada się na kolejne z tego co czytam. Trzymam kciuki za kolejne sikacze &&& gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!! Ale się pieknie zrobiło i wysyp 2 kreseczek i zapowiada się na kolejne z tego co czytam. Trzymam kciuki za kolejne sikacze &&&
 Ps. U mnie 24 dc brzuch zaczyna pobolewac na @ więc chyba nic z tego
- 

zdało by sięKat83 wrote:Laura powodzenia w sikaniu Tylko traf! Tylko traf!

Lady ja tez zdawalam egzaminy w ciazy. 9 miesiac. Egzaminatorzy spojrzeli na mnie, spytali kiedy termin (no niby ze juz), zadali jedno pytanie i praktycznie wypchneli za drzwi haha 
 Może będzie jutro Brawo JA   AJA_S lubi tę wiadomość AJA_S lubi tę wiadomość
- 

Annie1986 małe rzeczy cieszą, tak jak mnie, że popsuła mi się cera i bolą piersi (nigdy nie sądziłam, że to będzie powód do zadowolenia ) po raz pierwszy od odstawienia pigułek = jajniki wzięły się do pracy ) po raz pierwszy od odstawienia pigułek = jajniki wzięły się do pracy 

Mam pytanie, testu ovu planuje od następnego miesiąca, ale jak wstępnie czytałam one są pozytywne nie jak są 2 kreski tylko jak testowa jest ciemniejsza od kontrolnej, czy tak?

Niesia86 nieźle... czyżby rocznik 86? 14.04.2018 Théo 14.04.2018 Théo 
- 

Matko ja w ogóle nie nadążam...pewnie nawet nie amietac ktoś ją jestem tak czy siak gratuluję wszystkich pozytywnych testów tak czy siak gratuluję wszystkich pozytywnych testów u mnie chyba nie było owulacji bo pomimo pozytywnych testów nie miałam w tym miesiącu bólu jajników i tempka też jakaś popaprana..także nie nastawiam się na nic dobrego... u mnie chyba nie było owulacji bo pomimo pozytywnych testów nie miałam w tym miesiącu bólu jajników i tempka też jakaś popaprana..także nie nastawiam się na nic dobrego... Judi22 lubi tę wiadomość
                                Styczeń 2014 [*] 9t Judi22 lubi tę wiadomość
                                Styczeń 2014 [*] 9t
 Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
 Grudzień 2016 [*] 11t
 Marzec 2018 ❤️