Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:U mnie ten cykl napewno jest inny niż poprzednie, ale może to być efekt brania ovarinu. Choć oby nie
Z nowości to są: ból piersi, dużo wodnistego śluzu, czasem pobolewa dół brzucha.
Wczoraj było mi mega zimno mimo że mąż w domu nagrzal tak że chodzili w samych podkoszulkach haha
Trzymam więc kciuki
Aniołek 7t3d (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Właśnie kupiłam dietę z ov... Zobaczymy muszę ją wydrukować ^^
Jak ta dieta wygląda? Sensowna jest ?
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Kurcze laski dziwna sprawa....
Dziś 24dc, 11dpo.
Od rana boli mnie brzuch lekko okresowo.
Temperatura z 36,9 spadła na 36,56, akw mierzyłam 1,5 godziny wcześniej niż zwykle i łaziłam najpierw z Młodym do łazienki i robić mu mleko.
Przed 9 po zrobieniu siku podcieram się, a tam dużo białego sluzu miejscowo z krwią.
I od tamtej pory cicho.
Podobnie miałam we wrześniu, 2 dni przed spodziewana miesiączka czerwone plamienie, a potem okres mega obfity, przez 3 dni tampony mi przeciekały.
Tak sobie myślę, czy to nie zagnieżdżenie było. Wtedy pasowałoby że się zarodek nie utrzymał, a teraz....
Jutro mam wyniki progesteronu z 7 dpo.
No to teraz mam rozkminę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 12:52
-
AJA_S wrote:Raczej są zalecane i niezalecane produkty, ale są fajne smoothie... Na co ostatnio mam zajawkę
Muszę jeszcze B namówić na robota bym mogła robić... Bo blender ręczny już się buntuje... A taki robot pod choinkę....
Haha, ja właśnie ostatnio kupiłam coś takiego
W sumie to drugie już, bo poprzednie zepsułam, próbując skruszyć lód .. teraz jest z opcją kruszenia lodu xD
Ale Damian stwierdził, że następnego nie będzie, hahahaha.
Generalnie od odebrania wyniku progesteronu moja dieta woła o pomstę do nieba. A przy moim IO w ten sposób daleko nie zajdę..
Nakupowałam suplementów za 400 zł
I jak Boga kocham, jeżeli będzie to kolejny cykl bezowulacyjny zacznę wyć do księżyca, albo skoczę z okna.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Haha, ja właśnie ostatnio kupiłam coś takiego
W sumie to drugie już, bo poprzednie zepsułam, próbując skruszyć lód .. teraz jest z opcją kruszenia lodu xD
Ale Damian stwierdził, że następnego nie będzie, hahahaha.
Generalnie od odebrania wyniku progesteronu moja dieta woła o pomstę do nieba. A przy moim IO w ten sposób daleko nie zajdę..
Nakupowałam suplementów za 400 zł
I jak Boga kocham, jeżeli będzie to kolejny cykl bezowulacyjny zacznę wyć do księżyca, albo skoczę z okna.
Ja suple kupie koło 15 jak @ się zjawi... Jeszcze w tym miesiącu 240 na impreze Andrzejkową, 30 dla Jadzi na urodziny, Teścia urodziny... Bartek musi chyba prosić o podwyżkę... Jeszcze remont w mieszkanieNajmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Test juz czeka to sobie poczeka... Do czwartku moze... Piątku jak @ nie przyjdzie...
A moze do jutra jak nie wytrzymam ! He he ;pAJA_S, Madziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny