Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kea06 wrote:Mam pytanie czym jest blizna poowulacyjna ??? jak to wygląda na usg ?
No właśnie ja też z tego wszystkiego się nie dowiedziałam u źródła, ale doktor google twierdzi, że blizna powstaje po pękniętym pęcherzyku i potem przeradza się w ciałko żółte, ale kiedy? co? jak? tego już nie napisali. -
Aguuuś wrote:Karola - mama Julci i ... ? trzeba zawsze mieć nadzieję, uda się!
Laura może powtórz test?
kamika23 gratuluję! Spokojnej ciąży!
U mnie dziś dopiero 9DPO i po prostu oszaleje niedługo, chciałabym już wiedzieć czy się udało czy walczymy dalej
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Ja też 9 dpo. Kiedy testujesz??
Sama nie wiem a Ty?
Rozum podpowiada mi poczekać do 14 dnia czyli do niedzieli ale nie wiem czy jutro tego nie zrobię... byłby to 10DPO. Nie cierpię tej niepewności!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 10:18
Aniołek 7t3d (*) -
nick nieaktualnybirdy-n wrote:No właśnie ja też z tego wszystkiego się nie dowiedziałam u źródła, ale doktor google twierdzi, że blizna powstaje po pękniętym pęcherzyku i potem przeradza się w ciałko żółte, ale kiedy? co? jak? tego już nie napisali.
Achaaa no dzięki . Ostatnio jak byłam u gin to stwierdził ,że jest już po owulacji . Pokazał mi , jak to nazwał : "kapeć" czyli pęknięty pęcherzyk i jakiś płyn czy coś, takie ciemne plamy na monitorze. Do końca nie zrozumiałam ale też nie dopytałam... nie wiem dlaczego Chyba się zestresowałam ogólnie wizytą , mimo ,że gin jest mega ciepłym człowiekiem -
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Boże ja u dentysty wieki nie byłam i raczej się narazić nie wybieram
Teraz na urodziny sobie obiecałam że pójdę. to moja 3wizyta 2pierwsze bez znieczulenia dziś chyba wezmę zobaczymy co będzie chciał robić....
A mam pytanie bo namawia mnie na usunięcie 8. A są 4(wszystkie na raz) które wychodzą. Co wy o tym sądzicie?17.11.17-poronienie całkowite -
Kamika a moge zapytac ile dni po jestes?
Mi dzis temp spadla ;(
Rano bylam u ginekologa.
Progesteron 2x1 tabletka dowcipnie
Wyniki krwi w czwartek.
Nastepna wizyta 25.11
Nic wiecej nie wiadomo.. Pozostaje czekac ale progesteron jest. To najwazniejsze.
A zapomialam sie zapytac czy mozliwy spadek pomino ciazy w dniu gdzie piwinna byc @ ale tak poogladalam te wykresy ciazowe i na wielu byl spadek 12-15 po..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mama Ali wrote:Ja chyba w czwartek kupię kolejny test i zrobię tuż przed wizytą u ginekologa zobaczymy czy wtedy będzie ładniejsza kreseczka17.11.17-poronienie całkowite
-
rosax3 wrote:Kamika a moge zapytac ile dni po jestes?
Mi dzis temp spadla ;(
Rano bylam u ginekologa.
Progesteron 2x1 tabletka dowcipnie
Wyniki krwi w czwartek.
Nastepna wizyta 25.11
Nic wiecej nie wiadomo.. Pozostaje czekac ale progesteron jest. To najwazniejsze.
A zapomialam sie zapytac czy mozliwy spadek pomino ciazy w dniu gdzie piwinna byc @ ale tak poogladalam te wykresy ciazowe i na wielu byl spadek 12-15 po..rosax3 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite