Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
bulkaasia wrote:Karola fasola trzymam za słowo, że rano zrobisz Tylko mi nie stchorz;)
Ja czuję tak jakby mokro w majtkach i ciągle mam stracha, że coś nie halo
Takie uczucie to ja też mam.
Wstaję po 6 to zaraz będę sprawdzać -
KarolaFasola wrote:Karola. wiem, wiem ... Juz nie raz to slyszalam ;p
Tyle szumu wokół siebie zrobiłaś, że mogłabyś już siknąć i podzielić się nowiną z wszystkimi, które Cię tu tak wspierają i dopingują. A jak będziesz wiedziała szybciej, to już będziesz spokojniejsza, a takie stresowanie się i niepewność też nie są dobre dla kropeczki... Nie bój się rozczarowania, bo fasolka jest, tylko czeka aż ją zobaczysz na II kreskach ! Głowa do góry ! -
Santocha. Oby to bylo zagniezdzenie
Stokrotka. Pomysl o tych zebach jak dawno nie bylas. To ma duzy wplyw na ciaze. Zepsute zeby moga nawet wywolac przedwczesny porod.
Ja panicznie boje sie dentysty. Kiedys mialam robione pod calkowita narkoza i wydawalo mi sie, ze normalnie to w zyciu nie zrobie. Niestety potem nie mialam juz kasy na taka narkoze i poszlam z mysla, ze przed ciaza musze wszystko zaleczyc. Nie bylo az tak zle, chociaz sporo nerwow mnie to kosztowalo.
Nie wyobrazam sobie leczyc zebow w ciazy, bo ze strachu chyba bym urodzila na fotelu Nie wyobrazam sobie tez miec wczesniaka przez zaniedbane zeby.
Wg poprzednich cykli to juz wczoraj powinnam miec pozytywny test owulacyjny. Niestety i wczoraj i dzis jest negatywny. Chyba sie owulka opozni. Mam nadzieje, ze w ogole przyjdzie.
Przez dwa dni bolal mnie zoladek i wzielam nospe. Wiece moze czy to moze miec wplyw na owu?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Oj karola sikaj dzis no!
Ja wlasnie siknelam raz jeszcze bo zmartwila mnie ranna temp i to ze test duzo nie sciemial od wczorajszego.
A wiec 12 to wczoraj po 9
13 to dzis o 6
A bez napisu to test z przed chwili. Jednak ciemnieje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19442f97a10b.jpgAguuuś, Madziulla, kate88:), aaagaaa89, Najmłodsza_staraczka, Laura, Karola555, AJA_S, stokrotka92, Nadia83, InBlue, Effy, bulkaasia lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Oj karola sikaj dzis no!
Ja wlasnie siknelam raz jeszcze bo zmartwila mnie ranna temp i to ze test duzo nie sciemial od wczorajszego.
A wiec 12 to wczoraj po 9
13 to dzis o 6
A bez napisu to test z przed chwili. Jednak ciemnieje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19442f97a10b.jpg
Aż miło patrzeć !bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Wiecej nie testuje. W czwartek bede miala wynik bety z dzis.
Bez sensu testiwac co dzien i sie stresowac. A co 2-3 dni to nie umiem
Postanowilam ze pomimo odbioru wynikow jak dowiem sie juz jaka jest beta to w poniedzialek zatestuje clearblue tygodnie. Jesli w ten poniedzialek pokazaly sie 2 kreski to powinnien clearblue wyjsc 1-2 tydz a w nastepny poniedzialek 2-3. I na tym zakoncze testowanie i bety. Do konca bez stresu. A i przestaje mierzyc temp..
Wyczytalam wlasnie ze takie spadki to nawet w trakci ciazy sa czesto pomimo ze fasola sie dobrze rozwija. Nie bede sie stresowac. Teraz wiem dlaczego wiecej wykresow na of konczy sie na jednej zielonej kropce a nie kilku kolejnych za nia. Ludzie po prostu chca sie cieszyc a nie martwic jak ona lekko spada.aaagaaa89 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyRosax3 bardzo ladnie fasolinka rosnie
Annie nospa to tylko lek rozkurczowy, nie martw wie, nie wolno brac lekow z ibuprofenem, bo to moze pogmatwac owulke..
Prosze pomozcie.. to nasz 5cs w zasadzie sie zaczyna, lekarz wspomina o CLO.. Owulke mialam monitorowana 2 miesaice i bylo wszystko ok pechcerzyk rosl i pekal, bez zadnych tabletek, progesteron 27 w 12dp. Sprobowac z CLO?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 15:01
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Karola555 wrote:Rosax super Ja zaraz pędzę na betę i mam nadzieję dzisiaj odebrać wynik
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Bardzo gratuluję wszystkim w ciąży, miło czytać takie wiadomości.
Nie udzielam się za bardzo, bo źle na moją psychikę zaczęło działać takie nakręcanie się. To dopiero mój 2 cs i uznałam, że na przeżywkę, na niecierpliwość i na "musi się udać" mam jeszcze czas. Pewnie, że nie mogę się doczekać, bo chciałoby się wszystko już, ale - w swoim czasie.
Pytanie do doświadczonych - jak myślicie, czy większe znaczenie ma ilość śluzu płodnego czy jego jakość? -
KarolaFasola wrote:A jeszcze mam pytanko do tych co juz zobaczyly 2 piekne kreseczki... Jak jest u was ze sluzem ? Sorki za takie pytanie ale od jakiegos czasu latam do wc i sprawdzam czy to @ a to tylko sluz.. Biały, kremowy ale na tyle wodnisty ze go "czuje" hym
Też tak miałam
9 cs.
[img][/img]
-
nick nieaktualny