Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamika cudowna beta, gratuluje!
Ty w czwartek powtorka a ja w czwartek dopiero sie dowiem mojej z dzis i moze ublagam o powtorkebulkaasia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Roślinko a może to związane z owulacją?
Ja mam mdłości i dziwne odbijania od południa po murzynku.....
nie wkręcam sobie bo po co, nastawiam się na@ pojutrze
aaaa i katar niemiłosierny mam przeziebienie mnie wzięłoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 21:08
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Roślinko a może to związane z owulacją?
Ja mam mdłości i dziwne odbijania od południa po murzynku.....
nie wkręcam sobie bo po co, nastawiam się na@ pojutrze
Obstawiam owulacje w sobotę, więc dziś 3dpo, nie mam pojęcia czy to normalne i co to mogło być A przeglądając moje cykle zdarzały się takie skrzepy, a nawet dużo większe tylko kilka dni później Brzuch znowu zaczyna ćmić. Chyba się poryczę ;( Kobitki miałyście coś takiego kiedyś?
Trzymam kciuki, żeby jednak do Ciebie @ nie przyszła -
roslinka wrote:Obstawiam owulacje w sobotę, więc dziś 3dpo, nie mam pojęcia czy to normalne i co to mogło być A przeglądając moje cykle zdarzały się takie skrzepy, a nawet dużo większe tylko kilka dni później Brzuch znowu zaczyna ćmić. Chyba się poryczę ;( Kobitki miałyście coś takiego kiedyś?
Trzymam kciuki, żeby jednak do Ciebie @ nie przyszła
-
Dziewczyny moja beta w 27 dc wynosi 26,47. Martwię się czy oby nie za mała...
Kamika jeszcze raz gratuluję
Rosax, Bulkaasia trzymam kciuki za wasze betyLady Savage lubi tę wiadomość
-
Karola555 wrote:Dziewczyny moja beta w 27 dc wynosi 26,47. Martwię się czy oby nie za mała...
Kamika jeszcze raz gratuluję
Rosax, Bulkaasia trzymam kciuki za wasze bety
Ania witajAnia83_NS, Karola555 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Ania83_NS. Witaj. Czuj się jak u siebie Ja testuję koło 22, to będziemy mniej więcej razem
Karola555. Niestety na becie się nie znam, ale mam nadzieję, że jest wystarczająca. Robisz potem drugą? Podobno przyrost się liczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 21:51
Ania83_NS, Karola555 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
U mnie dzis 36 dc, @ ni widu ni slychu... piersi nadal wrazliwe. Test robilam w 32 dc i byl negatywny, nawet cień cienia sie nie pojawil. Chyba bede musiala isc do gina i poprosic o duphaston na wywolanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 00:16
12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności -
Ale produkujecie Dziewczyny Dobrze, że oprócz stron także pozytywne testy
Superowo! Kciuki za kolejne testerki są! A zaczynając nowy cykl- głowa do góry.
Podejrzewam, że jutro lub pojutrze przeniosę się na grudniowy bo ból na @ nie daje złudzeń, ale do końca listopada jeszcze duuuużo podwójnych kresek macie do wysikania!Agnieszka93 lubi tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
No to... Ani nie ma @ ani pozytywu ;(
Nie wiem co jest nie mialam nigdy takich dlugich cykli.. Moze dzisiaj @ zawita,oby bo jak nie ma ciazy to chce szybko zaczac nowy cykl