Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa u mnie pierwszy śnieg ♡♡♡ Uwielbiam jak płatki siadają mi na nosie i się rozpuszczają ^^
Trzymam kciuki za testy !
FasolaKarola dajesz
Ed. Karola dać ci instrukcję robienia testów ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 05:59
17.11.17-poronienie całkowite -
Aja_s bardzo poprosze o instrukcje jak wysikac 2 kreski
A tak naprawde to nie mam pojecia co jest grane:( -
Widocznie po prostu nie jest w ciąży, a nakręciłyście ją niepotrzebnie.
Przez 10 ostatnich stron każda pisze, że na pewno to ciąża, tylko teraz Karola musi sama się zmierzyć z jej brakiem i jakoś przejść nad tym do porządku dziennego.
Trochę siedzę na tym forum i nie raz już dziewczyny robiły którejś fałszywa nadzieję, fundując przez to większe rozczarowanie...Mona_Lisa, InBlue lubią tę wiadomość
-
Ok, juz mam plamienie wiec @ sie rozkreci ...uciekam juz do grudnia. Ale bede zagladac i wam kibicowac
-
santoocha wrote:Widocznie po prostu nie jest w ciąży, a nakręciłyście ją niepotrzebnie.
Przez 10 ostatnich stron każda pisze, że na pewno to ciąża, tylko teraz Karola musi sama się zmierzyć z jej brakiem i jakoś przejść nad tym do porządku dziennego.
Trochę siedzę na tym forum i nie raz już dziewczyny robiły którejś fałszywa nadzieję, fundując przez to większe rozczarowanie...
Chcesz z tym walczyć? Bo ja próbowałam... wierz mi to jak walka z wiatrakami!
Teraz wolę napisać "małe stężenie" niż to że zbytnio się nakręcają bo tym chociaz nie wywołam fali oburzenia!17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bulkaasia jak nie teraz to pozniej, w koncu sie doczekam
Jest tutaj naprawde wiele dziewczyn starszych odemnie i nadal czekaja na swoje szczescie a ja mam dopiero 21 i wiem ze moj czas w koncu nadejdziekate88:), InBlue, AJA_S, Laura, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Karola przykro mi... ;( może faktycznie coś się w cyklu poprzestawialo. Smigaj do gina jak za parę dni @ nie przyjdzie.
Juz przyszla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, Karola glowa do gory masz czasu sporo na 2kreseczki:)
Myslicie ze warto jechac zrobic progesteron by stwierdzic w jakiej fazie cyklu moge byc? Mam wciaz niskie tempki i juz nie wiem czy ovu bedzie czy to cykl bezowulacyjny w pt ide do gina na cytologie.. I druga rzecz muszekiedys wziac ten prog a tak to cykl bedzie dluugi:/ -
santoocha wrote:Widocznie po prostu nie jest w ciąży, a nakręciłyście ją niepotrzebnie.
Trochę siedzę na tym forum i nie raz już dziewczyny robiły którejś fałszywa nadzieję, fundując przez to większe rozczarowanie...
Rozumiem wkurzenie. Sama nie stosuje takich kategorycznych dopingów, bo obawiam się pomyłki. Aczkolwiek jestem przekonana, że żadna z dziewczyn nie miała złych intencji. Każdy wspiera jak potrafi.
Nie kłóćmy się. Pamiętajmy, że podczas starań te cykle też mogą się zaburzyć. No i każda z nas przy komputerze musi zachować swój rozum i liczyć się z kolejnym rozczarowaniem. życie.
KarolaFasola tule i trzymam kciuki za szybkie nadejście @ juz chyba i kolejny cykl najszczęśliwszy.AJA_S lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo