Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaFasola. Przykro mi. Przerwa moze Ci dobrze zrobic jezeli jej potrzebujesz.
Santocha. Ja tez uwazam, ze nie powinno sie tak kogos nakrecac i pisac, ze to na pewno ciaza. Rozczarowanie potem jest nie do zniesienia.
Ja ciagle pisze, zeby nie wynajdowac objawow na sile, bo one moga swiadczyc o wszystkim. Rozumiem jednak, ze dziewczyny sie nakrecaja, bo to bardzo latwe. Ja jeszcze niedawno tez tak mialam.
Czasami jest tak, ze zrobienie testu spuszcza powietrze i @ w koncu przychodzi nie blokowana stresem. Mysle, ze tak moglo byc w przypadku KaroliFasoli.
Mika. Nie znam sie na progesteronie. Moze zapytaj gina skoro juz w piatek masz wizyte.
Birdy. Trzymam kciuki za bete
Roslinka. Niestety nie wiem co ten skrzep moze oznaczac. Moze to tak przy owulacji? Podobno wtedy moze wystapic lekkie krwawienie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Karola betę robiłam 36 dc, ale ten cykl był bardzo długi. Owulacja, stawiam była w okolicy 21-22 dc bo 23 dc była blizna poowulacyjna chociaż równie dobrze owulacja mogła być 23 dc rano...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 08:56
-
hej Kobietki. to i ja dołączam do listopadowego testowania. Dziś mam 18 dc. były w 13 , 15 i 16 dniu. Kalendarzyk owu wyznaczyl mi owu na 17 dzien ,ale wg mnie była w w 14 dniu. w tym dniu był sluz jak kurze białko , ale nie do końca przezroczysty i chwilowy ból prawego jajnika. . teraz wilgotno ale bez sluzu. jeśli już to raczej kremowy. to mój 2cykl staran , także jestem żółtodziób szyjka wg mnie miekka i otwarta. czy to mozliwe ,ze owu jeszcze przyjdzie? od wczoraj popołudniu czuje krzyże , nie jakiś mocny ból ,ale czuję, że mam je;) cykle mam 31 dniowe.
-
birdy gratuluje i 3mam kciuki za przyrost Masz rację - nigdy nie wiadomo co się wydarzy nawet jakby nam setka lekarzy mówiła że się nie uda. Ja też usłyszałam że z takimi wynikami nasienia to możemy tylko w klinice liczyć na pomoc. Ale to był zły czas na chodzenie po klinikach, mielismy na to też odłożyć pieniądze, odpusciliśmy i ni stąd ni zowąd 2 kreski na teście
Zawsze jest nadziejaLaura lubi tę wiadomość
-
birdy-n wrote:Karola betę robiłam 36 dc, ale ten cykl był bardzo długi. Owulacja, stawiam była w okolicy 21-22 dc bo 23 dc była blizna poowulacyjna chociaż równie dobrze owulacja mogła być 23 dc rano...
w tym samym dniu cyklu robiłam betę tylko moja jest połowę mniejsza od Twojej i też chyba miałam późno owulację (około 24 dc moze) ale pewności nie mam bo nie mierzyłam temp i nie robiłam testów.kaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLo Matko!, ale naskrobaly
Moja pierwsza mysle rano po wstaniu z lozka..
Oby im sie udalo! i nie moglam sie doczkeac jak wejde do pracy i odpale kompa.
Teraz z checia bym go wylaczyla..
Bardzo mi przykro ,ze nie zobaczylyscie 2 kreseczek, ale koniec nazekania cycyki do przodu i nie walczymy.. My sie cieszymy bliskoscia z partnerem a przy okazji cudnie jak narodzi sie z tego owoc naszej milosci Dobra ja od dzis poetka zostane! Niee, zartuje za duzo bledow robie haha dzieki Bogu ze w pracy musze pisac po English. Uwielbiam Was! I kazdej sie uda jak gora stwierdzi ,ze to wlasnie ten czas na ''Owoc waszej milosci'' .AJA_S, Mona_Lisa, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Jejciu ale się rozpisałyście
z ledwością nadrobiłam. Ja cały dzień wczoraj byłam w podróży, chociaż jeden dzień się nie skupiałam na testowaniu. Zamierzam zrobić pierwszy test pod koniec tygodni. Jeszcze nie wiem kiedy się odważę
Gratuluję wszystkim pozytywów a tym którym się nie powiodło, fasolek w przyszłym cyklu
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja