Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Paula55 który to był Wasz cykl starań?
Brałaś coś poza ovarinem?
Brałam ovarin, Wit c, żelazo, i 2 razy użyłam żelu conceive (czy jak to się pisze). Zaraz udostępnię wykres
Kropka nie zaznaczam jeszczedobuska, santoocha lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:To był nasz 4 CS. W tym jeden gdzie w owulacje ja byłam w Pl a mąż w uk to można by policzyć 3.
Brałam ovarin, Wit c, żelazo, i 2 razy użyłam żelu conceive (czy jak to się pisze). Zaraz udostępnię wykres
Kropka nie zaznaczam jeszczePaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Aczkolwiek do owulacji u CIebie jeszcze czas, może robiłaś test w porze dnia, kiedy LH było więcej, może z rana?
Nie robię go zawsze w okolicach południa 11-11.30 w tych granicach. No nic. Będziemy czekać.
Ostatnio jak miałam owu to każdy ruch czułam w podbrzuszu a teraz czegoś takiego nie było. No zobaczymy czy będzie -
Paula555. Tez uwazam, ze wiara czyni cuda, tylko czesto ciezko tak na prawde uwierzyc.
Jak to bylo u Ciebie? Bo mowilas, ze jednak mialas watpliwosci.
Tego zelu concieve uzylas w szczesliwym cyklu?
Olciuska. Bedzie nam Ciebie brakowalo, ale jezeli potrzebujesz przerwy to pewnie dobrze Ci zrobi.
Stokrotka. Faktycznie dziwne te testy. Moze byc tak, ze organizm przygotowywal sie do owu i bedzie II podejscie. Moze byc tez tak, ze wyrzut LH byl na tyle krotki, ze go przegapilas.
Ty chyba jestes po odstawieniu tabletek anty, co? W takim razie owu teraz jest prawdopodobna.
Szkoda, ze tempki nie mierzylas to byloby latwiej powiedziec.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
stokrotka92 wrote:Nie robię go zawsze w okolicach południa 11-11.30 w tych granicach. No nic. Będziemy czekać.
Ostatnio jak miałam owu to każdy ruch czułam w podbrzuszu a teraz czegoś takiego nie było. No zobaczymy czy będzie
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:A w nosie to mam. Szkoda tylko że nie wiem kiedy odstawić wiesiolek żebym w razie czego dzidzi krzywdy nie zrobiła. i co teraz robić ? Brać dalej ten wiesiolek ?