Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:No to czekamy razem z Tobą. Będzie piekna beta, co już wwidać po testach
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Beta jak beta. Ja mam nadzieje zobaczyc cos na usg w macicy! To najwiekszy obaw..
Kciuki aż mnie bolą od zaciskania!rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:kochana pozwoliłam sobie przybliżyć Twoje historie na ovu. Dosyć już nieszczęść, teraz maluszek jest zdrowy i rozwija się w idealnym tempie, mówię Ci!:*:*:*:*
Kciuki aż mnie bolą od zaciskania!
Kochana jestesdobuska lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
stokrotka92 wrote:A chyba te niejasności na teście owu wiesz liczyłam że kreska będzie ciemniec a tu lipa i po cholerę ja męża dziś mobilizowalam....
07.11.2012 Julian
stokrotka92 wrote:i po cholerę ja męża dziś mobilizowalam....
Paula55 lubi tę wiadomość
-
ja właśnie dlatego zrezygnowałam z testów, biegałam z nimi czasami nawet po kilka razy dziennie, mąż był zły, że zrobiłam domowe laboratorium do robienia dziecka i miał być gotowy na mój sygnał.
Teraz tylko mierzę tempkę i obserwuję, bo mam problemy zdrowotne i chcę wiedzieć czy owulacja występuje, ale kiedy to tylko podpowiada mi program i to już zazwyczaj po czasie.
Mama Ali przy okazji gratuluję! Nie było mnie jak testowałaś. Jak samopoczucie?Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja mam ogólnie problem z ochota na seks ogólnie to nie lubię tego bardzo i często się zmuszam. Też mi takie robienie na sygnał nie odpowiada ale ja ogólnie z tych co mniej seks lubią ... jakieś blokady mam w głowie no nie lubię tego wręcz czasem jak mąż się dostawia to mnie szlag chce trafic.dla mnie co drugi dzień to stanowczo za dużo. Staramy się co dwa dni kochać ale mnie to w ogóle nie sprawia przyjemności . Dlatego bardzo liczę że uda się w miarę szybko zajść bo te dwa cykle co były nieudane to masakra dla mnie.
-
dobuska wrote:ja właśnie dlatego zrezygnowałam z testów, biegałam z nimi czasami nawet po kilka razy dziennie, mąż był zły, że zrobiłam domowe laboratorium do robienia dziecka i miał być gotowy na mój sygnał.
Teraz tylko mierzę tempkę i obserwuję, bo mam problemy zdrowotne i chcę wiedzieć czy owulacja występuje, ale kiedy to tylko podpowiada mi program i to już zazwyczaj po czasie.
Mama Ali przy okazji gratuluję! Nie było mnie jak testowałaś. Jak samopoczucie?
Dziękuję U mnie jeszcze mdłości od czasu do czasu ale daje radę za to apetyt wzrasta Trochę pogoda dobija bo od razu spać się chce ale trzeba wytrzymać póki dziewczyny moje nie pójdą spać