Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś wrote:Hej. Ja jutro mam testować ale nie będę bo z tego wychodzi ze dopiero co przechodzę owu. Więc póki co przenieście mnie proszę na 25.11 - jakby przyszła @ to dam znać wcześniej.
stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobuska raczej nigdy. Zanim zaczęłam swoje seksualne życie to bardzo chcialam ale jak już się to stało to taki pff.. no nie urzekło mnie to . nie odlecialam z zachwytu. Raczej zawsze było mi to obojętne a teraz obojętność zmieniła się w niechęć
-
Stokrotka ja miałam taki stosunek do seksu po porodzie i dluuuuugo po nim. Moje libido umarlo. Mąż anioł bo nie naciskał. Parę razy musiałam się "zmusić" tzn u mnie najgorzej było zacząć, potem już super nastrój.
Musisz porozmawiać z kimś , choćby z nami , bo wierz mi nie jesteś samastokrotka92 lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
Katiś wrote:Śluz wodnisty trochę kremowe grudeczki plus fragmenty rozciagliwe.
Szyjka wysoko wydaje mi się otwarta- ale nie wiem co to oznacza -
U mnie mój pierwszy starankowy gin zrobił z moim libido porządek.
Wyszło właśnie że za wysoka prolaktyna a za niski progesteron. Odkąd pamiętam seks był raczej by tak trzeba bo kocham A teraz jak prolaktyna jest niższa i jestem bardziej wypoczęta to czasem swojego budzę w środku nocydobuska, mika1987, Annie1981 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
stokrotka92 wrote:Zazdroszczę wam tego. Jak ja mojemu powiem że nie mam ochoty to od razu obraza majestatu bo jak to mogę nie chcieć seksu przez tydzień ? Mówi że sobie pójdzie do innej i takie tam. Ale już się do tego jego gadania przyzwyczaiłam.wiem że napewno nie obrzydza mnie on to wiem na sto procent tylko sama czynnośc
dobuska lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp